Hayatınızda kayıp olarak gördüğünüz seneler var mı yoksa iyi kötü hepsini kazanç olarak mı görürsünüz?

Hayatınızda kayıp olarak gördüğünüz seneler var mı yoksa iyi kötü hepsini kazanç olarak mı görürsünüz?

Nasıl geçtiğini anlamadığım anlarım oldu ancak sonrasında onların bile kazanç olduğunu ancak her seferinde verilen bu anahtarlarını nerede kullanacağı belli olmuyor gibi. Bir anda bir olayın içinde tecrübem ile kurtsrdifimda gelen rahatlık iyi motive ediyor. Ya da zamanında anlamadığım şeyleri o olay sayesinde daha iyi anlıyorum gibi gibi durumlar.
Daha farklı geçirseydim dediğim anlarım var elbet ama bütününe kayıp asla diyemem. Her geçen senenin, yaşadığım iyi kötü her şeyin bugün olduğum insanda çok payı var. Ve böyle düşününce iyi ki diyorum.
Yıllarını kayıp olarak nitelendirmiyorum ama yaşayamadığım, yapamadığım şeyleri kayıp olarak nitelendiriyorum.
Kayıp olarak gördüğümüz seneler aslında kayıp değildir. Bunu idrak edebilmek işte tüm mesele bu.
Cevap
17Cevap
Evet o kadar çok var ki. hatta şimdiye kadar ki tüm yıllarımı kayıp olarak gördüm.
Pandemi dönemi bence herkes için kayıp keşke yaşanmamış sayılsa o seneler hshsjsjsj
O seneleri yaşımıza ekleyelim lütfen, toplaşıp isyan çıkarmalıyız djfj
Ben varım ben 24 hissetmiyorum ya 21 de kaldım ben🥺
Ben 25'e gircem, kaçamıyor muyuz bundan acabası? Korkunç geliyor çünküsü.🥺
30 olacağız yakında şaka gibi🥺
25'ten sonra 30 zaten ne kalıyor ki.🥹
Hak etmeyecek beş para etmeyen insanlara gereğinden fazla değer verip kendilerin altın sanmalarını sanmak
Okul okuduğum yıllar kayıp. O zamanı başka yerlerde kullansam şimdi durum çok farklı olurdu diye tahmin ediyorum.
Kayip olarak gordugum bir kaç sene de bile bircok sey ogrenmisim aslinda.
Son 4 yılımı psikolojik tedavi için, 4 yıl kayıp yaşadım.
Evet var ama yinede iyi ki diyorum güclendirdi beni çünkü
İnanır misin bilmem ama hepsini dolu dolu yaşadım. Yokşa yaşamak niye var ki. Hayattan tat alamayınca neye yarar nefes almak...
Aşk yoksa meşk yoksa kuru kuruya hayat mı geçer. Sevelim sevilelim gezelim görelim yapalım:)))
Evet karanlık bir dönem var
Kayıp demeyelim
Ama bugün ki mantalite ile daha dolu geçebilecek dönemler olabilir tabi
Evet var ama bitti gitti
Her senenin bir yaşanmışlığı var
Yokk
her şey bana bişey öğretti
Bütün senelerim kayıp zaten ki
Komple hayatım bir kayıp
Hayır yok
Var 10 yılım çöp
8 yılım ve üstüne günler eklenmeye devam ediyor