Güncellemeler
+1 yıl
Tahmin ettiğimden çok yorum geldi vallahi 😀Yazıcam inş herkese 🌿
Güncellemeler
+1 yıl
Ilginize çok teşekkür ediyorum. Bir sonraki bölümde görüşmek üzere! Simdilik dükkanı kapattım ama geri gelirken sürpriz bir kampanya ile geri döneceğim.😀 Sevgiler...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
Söyle bakalım benden nasıl bir enerji aldığını 😎
Senden kişiliği oturmuş, olgun düşünceli, bilgi birikimi bol ve kararlı net biri gibi hissediyorum. Aynı zamanda esprili bir yanın da olduğun enerjisini alıyorum.
Teşekkür ederim. Aynada gördüğün aynanın değil senin suretindir. Bende gördüklerin senin yansımandır 💐
Teşekkür ederim
Söyleyebilirsin tabi ki de
Senden içten, son derece duygusal, fedakar ve sevdikleri için son derece cömert olabilen birisin gibi bir enerji alıyorum.
@d_ Teşekkür ederim 🙏🥺
Rica ederim ne demek
Nasıl bir enerji alıyorsun? Sıra gelir mi bana 😂
Sana sıra gelmez mi hiç kitap adam🌿
Seni çok kültürlü, naif ve derin bir ruha sahip olarak görüyorum. Konuşmaktan keyif alıyorsun ve kitaplara olan tutkun çok hoş. Bilgiye olan açlığın ve sürekli kendini geliştirmeyi seven birisin. Sohbetin tatlı, empatik ve insanları sakinleştirici bir enerjiye sahip olduğunu hissediyorum. Duygusal olarak destekleyici olman ve pozitif enerjinle etrafındakilere ilham veren, ortamların aranan ismi olduğunu düşünüyorum.
Muhteşem bir yorum, böyle düşünmen ve bu şekilde bir enerji alman beni ziyadesiyle mutlu etti. Bilmukâbele, çok teşekkür ederim. ☺
Rica ederimm ☺️
Söyle zaten bugün oradan oraya savruldum, enerjim o kadar değişti ki. Neyse ya niye açıklama yapıyorsam ipucu resmen skdjdjd
Duygusal olarak dalgalı bir karaktere sahip gibisin. Çeşitli olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayabilen esnek bir düşünce yapın var gibi. Çevresel etkilerdende oldukça etkilenen ve bu yüzden de ruh halinde sık sık değişimler yaşıyorsun sanki... böyle bir enerji aldım senden
Doğru teşekkür ederim
🌌💜
🌼 rica ederim
Eektrik elektronik mühendisiyim, enerjiyle ilgili bir mesleğe sahip biri olarak duymak isterim.
Zevkine, keyfine düşkün biri izlenimi aldım. Hayatı dolu dolu yaşamayı seven, yeni deneyimlere açık, maceracı ve hayata pozitif bir bakış açısıyla yaklaşan biri olduğunu hissettim
Akrep burcu musun?
Görüş çok, işin zor.
Gönder gelsin.
Öyle vallahi hiç sorma🤦♀️
Kendine olan güvenin yüksek bence, kendini çekici, yakışıklı bulan biri gibisin. Aynı zamanda birçok konuda fikir sahibisin. İnsanlara ön yargılı yaklaşmayan, geniş bakış açılı ve kültürlü biri olduğun vibe'ını alıyorum senden. Nacizane
Cümleleri değerli kılan döküldüğü dil ve onları taşıyan yürektir. Sende olduğu gibi. Teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim.
Enerjiniz geldiiii. Bende ne kadar enerji var bakalım.
Senden biraz çılgın, deli dolu ve arkadaş canlısı biri olduğun izlenimini aldım
Heyooo. Severiizzzzz. Miss kebap.
Açık ucundan ben de şey etsem🫣 çok istek gelmiş yetişebilirseniz tabi
Tabii. Neşeli, samimi ve arkadaş canlısı biri vibe'ı aldım senden
Teşekkür ederim ☺️ ama tersine buz dağı gibi olduğumu söylerler🙄Neyse iyi günler
Sen az Bi enerji az da sinerji gönder de neşelenelim
Çok kafa dengi eğlenceli biri olduğun vibe'ı aldım
😭 Eskidendi o be gülüm. Eskiden benle yaşayan yaşlanmazdı. Şimdi ben yaşlandım. :((
Pek aktif değilim son zamanlarda enerji akışı sağlanamamış olabilir akskdldlflflf
Sağlarız şimdi güzel enerjiler.. Genç ruhlu, enerjik ve dış dünyaya karşı neşeli bir tutum sergileyen, bakımlı ve modayı takip eden özgün bir vibe alıyorum.🌸
Teşekkürleer doğru enerji akışı sağlanmış öngörünüze sağlık :))) 💕🌸
❤️ rica ederimm
Ayoll bana sırana gelen kadar 7 iklim görür gibiyiz 🤧
Sen bana her şeyi dalgaya alabilen, hayata pozitif bakan ve kafaya takmayan biri gibi bir enerji verdin.
Tenkk yuuu 🥰 tek olmayan hayata gerçekçi bakıyorum. Enerji çok deme sihirli kelime başa beladır asjsj
( : rica ederim
Söyle tatlım görmemiş olabilirsin ama hissettiğini söyleyebilirsin 🤭🤭
Ilginç bir kişilik olduğunu hissettim. Böyle gizemli, çözülmesi zor ve duygularını herkese açmayan bir izlenim verdin bana, ancak güvendiği biri varsa esnek olabiliyorsun gibi. 🌸
Dogruuu🥳
Ben de konuya katılayım bari, nasıl bir enerji veriyorum acaba?
Kolay kolay pes etmeyen güçlü, kararlı bir yapın var gibi böyle bir enerji aldım.
tam isabet diyebilirim :) teşekkürler.
Maşallah bu ne 😃
😀 ayy hiç sorma
Sizinde enerjinize bakalım isterseniz : )
Yorucaz 😃
Dışardan güçlü görünmeye çalışsan da, içinde çok duygusal ve her duyguyu en dorukta yaşayan biri olduğunu düşünüyorum. Kendinden emin, oldukça hırslı ve bir şeye karar verdiğinde onu başarmaya kararlı, yanar dönerli olmayan, kalıba göre şekillenmeyen güçlü ve net bir karakter olduğunu düşünüyorum. Ayrıca, enerjisi yüksek, ilgi çekici ve kendine güvenen bir yapın var gibi hissettim.
Zaaflarını, hassas yönlerini insanlara açıkça göstermekten kaçındığını, dışarıdan daha çok güçlü ve kararlı görünmeye odaklandığını ve zayıf yanlarını genellikle gizleyen biri olduğunu düşündüm. Aldığım enerji bu yönde. Nacizane 🌿
Ellerine kollarına sağlık güzel analiz yaptığını düşünüyorum
Çok teşekkür ederim
Valla helal olsun 😃
😀 bidaha tövbe böyle bir soru sormam
Ay olur söyle dinliyorum..
Senden çok enerjik, kıpır kıpır bir vibe alıyorum; içindeki çocuğu dışarı yansıtan, aynı zamanda duygusal bir kişilik olduğun hissini alıyorum.🌸
Çok teşekkür ederim.. Tam olarak böyleyim evet doğru hissetmişsin.. 🥰
🌸
Haydi söyle...
Sen bana çok duygusal ve derin düşünceli biri gibi geliyorsun, hep derin ve gizemli bir kişilik olduğun enerjisi alıyorum senden 🌸
Teşekkür ederim...😌🌺
Rica ederim 🌸
hani internette vardı ya para makinesiyle para dağıtıp enerji diye bağırak kadın onu hatırladım aniden
Kız yok öyle bir şey değil benim yaptığım
olsun sen söyle enerjiiiiii
Senden çok enerjik bir his alıyorum. Ani kararlar verip sonra üzülen, çabuk karar veren ancak çabuk vazgeçen bir kişilik enerjisi aldım.
Söyle bakalım. Bende dominant olup olmadığını merak ediyorum.
Bende merak ettim şimdi. :)
Araştırmaya ve keşfetmeye meraklı, detaylara dikkat eden ve konuları geniş bir bakış açısıyla bakan biri olduğunu düşündüm.
Teşekkür ederim % 100 yakın doğru bir tespit. Yakınımda olan biri olsan ancak bu kadar iyi anlatırdın. :)
Teşekkür ederim
Evet bekliyorum :) 200 e yaklaşmış görüşler
🙂 Evet öyle oldu herkese yetişmeye çalışıyorum bakalım.
Ben senden böyle kendine güvenen, kararlı, etkileyici bir karaktere sahip olan, aynı zamanda hırslı ve lider özellikleri baskın biri olduğun vibe'ı aldım. Nacizane
Çok teşekkür ederim yorumun için 😊 tahminlerin çok iyi
Rica ediyorum, ben teşekkür ederim
Rica ederim
Merak ettim söyle bakalim
Tuttuğunu koparan, tutkulu, maskülen bir kadın vibe'ı aldım
:) çok doğru demek isterdim ama hiç öyle erkeksi Bi tarafım yoktur. Belki güç anlamında benzesme olabilir sadece.
🌸
🤗
Söyle bakalım :D
İnsanlarla etkileşime girmekten keyif alan, özgüveni yüksek kendinden emin bir duruş sergileyen biri olduğun enerjileri geldi bana
O zaman çak bir beşlik :D
music.youtube.com/watch
Haydi, söyle bakalım merak ettim.
Neşeli, güler yüzlü, biraz hassas ve kırılgan bir kişiliğin olduğunu sezdim.
Yanlış ama teşekkür ederim. 🌼
🌼
söyle
Sessiz görünümün altında her şeyi içine atan naif, duygusal bir yapın olduğu enerjisini aldım
yeap
Söyle kırmızılı kadın❤️
Sen bana böyle sıra dışı ve enerjik bir yaşam tarzına sahip, risk alabilen, yeni deneyimlere açık ve rutinlerden hoşlanmayan çılgın bir kişiliğin olduğu vibe'ı veriyorsun. ❤️
Teşekkür ederim güzel yorumun için 🫠
Rica ederim 🌼
Söyleyebilirsin
Duygusal derinliğe sahip, edebiyat sanat veya kültürel konulara ilgi duyan biri olduğun vibe'ı aldım 🌼
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim
Bakalim tutturabilcenmi😎
Hayatında yaşadığın hayal kırıklıklarından dolayı insanlarla iletişim kurmaktan, kendini korumak için insanlara karşı bir duvar örmüş, kimseye kolay kolay güvenmeyen biri olduğunu düşündüm. Nacizane
Tutturamadin borclusun bana
Hadi bakalim? :)
Her konuda fikri olan, gezmeyi seven, kültürlü ve naif bir karakter olduğunu düşünüyorum. Ayrıca biraz da edebi bir yönünün olduğu izlenimini aldım
Guzel yorum icin kalpten tsk ederim @d_ arkadasim.
Söyle tabi ki çüçeğim
Bence sen özel, benzersiz kendine has bir karaktere sahipsin. Yaratıcı, cesur ve sıradışı bir tarzın var. Olayları veya konuları ele alırken farklı bir bakış açısı getiriyorsun, bu da seni gerçekten ilginç kılıyor. Kendine özgü fikirlerinle sık sık herkesi şaşırtan bir yapın var gibi. Bu, bence seni sen yapan en büyük özelliğin. Nacizane böyle bir enerji aldım 🌸
Sen çünkü bir çiçeksin ❤
🥺 ahh teşekkür ederim
Bir merak etmedim değil. Bakalım ne çıkacak 😇
Tecrübelerinden dolayı olgunlaşmış ve gülümseyerek motive olabilen, yaşadığın zorluklardan ders alırken aynı zamanda pozitif bir bakış açısına sahip olmayı başarmış gibi gibi geldin
Teşekkürler
Banada söyler misin?
Sessiz ve derin bir kişiliğin olduğunu düşündüm. Muhtemelen gözlem yapmayı ve düşüncelere dalmayı seven biri olabilirsin.
Düşüncelerin için teşekkürler.
Herkes de ne kadar varsa bende de o kadar var diye düşünüyorum...
Rica ederim
Söyle bakalım
Özgür ruhlu ve hayal gücü zengin biri vibe'ı aldım🌸
Son enerji dedektörü misali.
Deli dolu bir kişilik enerjisi aldım
Tabi, buyurun..
Dışarıya karşı sakin ve dengeli bir görüntü sergilerken, iç dünyasında karmaşık duygular ve düşünceler olabilen biri gibi geldiniz.
Galiba haklısın..
Söyle banaağğğğğ 😂
Sende esprili, kafasına göre takılan biri vibe'ı aldım
Aldıklarının parasını ödeyecek misin şimdi yoksa deftere mi yazayım 🤔
Söyle bakalım benim enerjim ne
Pratik zekalı ve işlevsel bir yaklaşıma sahip olabilen biri gibi geldiniz.
Söyle bakalım 🌸
Mesafeli ama bir o kadar da sıcak, ciddi ve fazla yakınlık sevmeyen bir yapın var. Herkesle hemen içli dışlı olmayan, biraz da gözlemci bir tarafın olduğunu hissediyorum. İnsanlarla hemen derin bağlar kurmaktansa, ilişkileri daha dikkatlice ve adım adım geliştirmeyi tercih ediyorsun. Böyle bir enerji aldım nacizane 🌸
Çok doğru 🌸
😊🌸
Olur ✌️
Bence senin genelde dikkat çekici, özgüvenli ve kimseye eyvallahı olmayan bir yapın var. Kafasını bozanın burnundan getiren ve adaletli olup haksızlık karşısında susmayan doğru bildiğini savunmaktan çekinmeyen.. Ayrıca yüksek bir aura ve dikkat çeken bir enerjin olduğunu düşünüyorum. Ancak, duygularını herkese açmayan bir tarafın da var. İnsanları etkileme ve ortamlarda fark edilen bir enerjin olduğunu düşünüyorum.🌸
Ne kadar güzel yazmışsın ☺️ bu güzel düşüncelerinden dolayı teşekkür ederim. Hepsi de nokta atışı olmuş 😍 ben de senden enerji dolu, tatlı, sempatik bir vibe alıyorum.
Çok teşekkür ediyorum 🥰
🩵🌺
Söyle merak ettim
Hayalperest, yalnız kalmayı seven biri vibe'ı aldım.
Ve mutsuz
Hadi söyle 🙂🙂🙂
Duygusal, içsel deneyimlere önem veren, insanlarla önce duygusal bir bağlamda iletişim kurmayı tercih eden biri vibe'ı aldımm 🌼
Doğru 🙂
Böyle şeyleri severim dinliyorum.
Nazlı, narin, kırılgan ve naif bir kadın olduğu izlenimini aldım
Dinliyorum söyle bakalım
Gizemli biri gibi geldin
Öyle miyim acaba bilmiyorum 😂
Ebet lütfen? 🌝
Doğal, sıcak ve samimi bir imaj sezdim sende. Aynı zamanda sağlam ve dayanıklı zorluklarla başa çıkma yeteneğine sahip güçlü bir karakter vibe'ı aldım. 🌸
Uu teşekkür ederim, sezgilerini sevdim.🌝🎈
Rica ederimm 🌼
Söyleyebilirsin..
Dost canlısı ve samimi, güzel bir muhabbeti olan, her ortamın aranan ismi olan biri olduğun enerjisi aldım.
Teşekkür ederim 🙏🙂 evet öyledir genelde..
Rica ederim
Yapıştır gelsin
Kararlı, tuttuğunu koparan biri olduğunu düşündüm
Şükür kacabilen birsey dağa yok 😄
söyleyebilrsin
Bana biraz içine kapanık, duygularını içinde yaşayan ve biraz çekingen hassas kalpli biri vibe'ı verdin.
böyle düşünmendeki sebep n e peki
Yalnızca hissettiğim bu şekilde.
anladımm
Bakalım nasıl bir enerji vermişim sana
Otoriter, güçlü, kararlı ve biraz da sert bir kişilik olduğun izlenimini aldım
Doğru:)
Söyle bakalım kırmızı başlıklı kız
Biraz çapkın, ama özgüvenli, samimi, biri olduğun enerjisi aldım.
Ay söyle söylee
Yaaa cassiem, özel olarak sohbetim olmasa da, senden çok eğlenceli, aynı zamanda son derece zeki, merhametli ve insanları iyi tanıyıp analiz eden, ona göre davranan; hem zekasıyla hem de kalbiyle pamuk gibi biri olduğun vibe'ı alıyorum.
Yiaa 😍 çok güzel şeyler almışsın teşekkür ederimm. Öyleyim de bu arada tam isabet 😂
😀 doğru enerjiler almışım o zaman
Herkes böyle almaz maşallah 😂
Hehe 😅 maşallah bana
Söyleyebilirsin
Bize sanırım sıra gelmez...
Bana savaşçı ruhlu, azimli ve kararlı bir izlenim verdin. Aynı zamanda güçlü ve mücadeleci bir karakterin olduğunu hissettim.
Doğru güzel hissediyorsun bu yönün güzelmiş hislerin kuvvetli senin tskrler bu arada
Rica ederim
Olur🧚🏼♀️
Kendine güvenen hayallerinden vazgeçmeyen, kendi yolunda ilerleyen bir karakter olduğunu düşündüm 🌸
Evet öyle teşekkür ederim 🌸
Rica ederim
Olur , merak ettim.
Senden ciddi biri olduğun derin yaşanmışlıkların ve deneyimlerin etkilerini taşıyan biri olduğun enerjisini alıyorum. Bu nedenle insanlara karşı önyargılı bir tavır sergilediğini hissediyorum.
Önyargım pek yoktur ama yorumunuz genel olarak doğru. Teşekkür ederim.
Rica ederim
Söyleyebilirsin
Senden karizmatik bir tavır, naif bir hava ve sakin bir kişilik enerjisi alıyorum.
Teşekkür ederim
En sevdiğim sorulardan😀
Söyle söyle
Sen bana çok gerçekçi ve dürüst bir vibe veriyorsun, harbi ve dobra biri gibi görünüyorsun.
Teşekkür ederim 🌸😊
tamam söyle bakalım merak ettim
Başkalarının görüşlerini önemsediğini ve onay almayı seven, insanların seninle ilgili duygu ve düşüncelerini önemseyen biri olduğun izlenimi aldım.
Söyle✨
Senden böyle iyi niyetli, sevgi dolu, samimi ve pozitif bir kişilik enerjisi alıyorum
Galpps😌❤️
Objektif olduğuna inanıyorum , söyle bakalım.
Oha bir tek beni yorumlamamışsın , neden?
Geldim. E ancak bir çok yorum geldi. Senden gizemli, mistik ve dikkat çekici bir imaj vibe'ı aldım.
Merak ettim beni bir yorumlasana
Kendinden emin ve kararlarında net bir tutum sergileyen, hayatında belirli bir yönde ilerleyen biri gibisin.
Hepsi doğru da belirli bir yönde ilerleyemiyorum 😂
Söyle güzel ablam. Ver abine bir şeyler oradan..
Sıcak, enerjik ve capcanlı bir karaktere sahip olduğun enerjisi geldi bana.
Günaydın ve güzel..
Ahahah söyle 😁
Felsefi konulara ilgi duyan, entelektüel bir kişiliğin var gibi.
Evet doğrudur👍🏻