Kişilik & Karakter Bu sitedeki "SEN" ile reeldeki "SEN" arasındaki farklar nelerdir? düşünen_biri Takip Et Yoda Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Herhangi bir fark?Dürüst cevaplar verelim 😀 Zaten sizler dürüst insanlarsınız😀 Bu sitedeki "SEN" ile reeldeki "SEN" arasındaki farklar nelerdir? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Fark yok hiç.. sadece insanların ne kadar sahte yalancı iki yüzlü olduğunu gördüm ve daha iyi anladım.. bu kadar 1 0 Yorumla
Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çok değil Azıcık farklar olabilir onun dışında herkes kendinden birşeyler katıyor burada bence 1 2 Yorumla düşünen_biri +1 yıl Şişkooo 😀 Yorumla Şişkolettaa +1 yıl Dimi gerçek hayatımdada şişko lafı olduğu gibi 😄 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Düşünüyorum düşünüyorum burada sinirim daha çabuk geçiyor olabilir :D 1 3 Yorumla düşünen_biri +1 yıl Düşüne düşüne düşünen kadın olacaksın 😀 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Sana dün de düşünüyorum dedim ben dimi :D Yorumla düşünen_biri +1 yıl Baktım, dün başka bir şey demişsin 😀 Yorumla
BerkaySimsek95 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 558 cevap paylaştı. Ulan adımı soyadımı doğum yılımı yazmışım. Sence benim yalan söyleme ihtimalim var mı 1 1 Yorumla düşünen_biri +1 yıl Yok 😀 Yorumla
Uçanpingu Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sitede daha az saçmalıyorum genelde doğru bildiğim şeyleri yazıyorum bu kadar keskin asi degilim😅😅😅 1 0 Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bu sitedeki ben çok aklı başında biri gibi olgun davranışlar gerçekte ise hata üstüne hata yapıyorum bu kadar aptal olmayı nasıl beceriyorum diyorum 1 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bu site de daha fazla mantikli düsünüp cevaplar vermeye çalisiyorum. Daha fazla detay düsünüyorum. 1 0 Yorumla
KahveMavim Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Fark yok olduğum gibi doğal atarlı masum sempatik sevimli 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. burada görüslerde ciddi olamıyorum 😂Reelde bu kadar gevşek değilim 🤓🤓 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Buraya farklı davranmamı gerektirecek kadar değer vermiyorum, oldukça şeffaf ve olduğum gibiyim. 1 0 Yorumla
matematikcibiri Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Burada gırgır amaçlı takılıyorum reelde ciddiyimdir genelde 1 0 Yorumla
barbieaysima2 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Olduğum gibiyim, olmadığım şey kalmadı da ondan😁🥱 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Fark yok. Aynıyım. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Fark yok hiç.. sadece insanların ne kadar sahte yalancı iki yüzlü olduğunu gördüm ve daha iyi anladım.. bu kadar
Çok değil Azıcık farklar olabilir onun dışında herkes kendinden birşeyler katıyor burada bence
Şişkooo 😀
Dimi gerçek hayatımdada şişko lafı olduğu gibi 😄
Düşünüyorum düşünüyorum burada sinirim daha çabuk geçiyor olabilir :D
Düşüne düşüne düşünen kadın olacaksın 😀
Sana dün de düşünüyorum dedim ben dimi :D
Baktım, dün başka bir şey demişsin 😀
Ulan adımı soyadımı doğum yılımı yazmışım. Sence benim yalan söyleme ihtimalim var mı
Yok 😀
Sitede daha az saçmalıyorum genelde doğru bildiğim şeyleri yazıyorum bu kadar keskin asi degilim😅😅😅
Bu sitedeki ben çok aklı başında biri gibi olgun davranışlar gerçekte ise hata üstüne hata yapıyorum bu kadar aptal olmayı nasıl beceriyorum diyorum
Bu site de daha fazla mantikli düsünüp cevaplar vermeye çalisiyorum. Daha fazla detay düsünüyorum.
Fark yok olduğum gibi doğal atarlı masum sempatik sevimli
burada görüslerde ciddi olamıyorum 😂
Reelde bu kadar gevşek değilim 🤓🤓
Buraya farklı davranmamı gerektirecek kadar değer vermiyorum, oldukça şeffaf ve olduğum gibiyim.
Burada gırgır amaçlı takılıyorum reelde ciddiyimdir genelde
pek farkım yok gerçek hayatta da sinirliyim burada da öyle 😂
Olduğum gibiyim, olmadığım şey kalmadı da ondan😁🥱
Hiçbir fark yok
Fark yok aynıyım
Fark yok. Aynıyım.