Hayır yararlı ve önemli şeyler konusunda meraklı olmayı anlarım da otu akı merak edenler peki ahsh Keyifli geceler.. 🤘🏻🥂✨️
#smell
#smell

Millet ne yapmış ne etmiş konusunda 0 yeni şeyler öğrenmeyi severim o konuda meraklıyımdır. Bana bilgisel anlamda katkı sağlayacak şeyler konusunda meraklıyım desek daha doğru olur.
Puanlama istediğin merak türü faydalı ve mantıklı bir merak değil doğru anladıysam. İnsanların yaşam alanları, mahremiyetleri, haksız yere sırları öğrenme isteği, laf taşıyan sır tutmayan dedikoducular, gıybetçiler, arkadaş zannettirip arkadan vuran hainlerin arkadan konuşmaları, ilgilendirmeyen her gereksiz ve toksik konuda olan merakımı puanlamamı istedin.. Ben de 10 üzerinden 3 puan veriyorum kendime 😜👍
Cevap
25Cevap
Araba merakıma 10 üzerinden 10, diğer meraklara 10 üzerinden 2 ila 5 arasında değişiyor. Yalnızca siyaset konusunda 1.
Zorlarsam 10/4 derim ki o kadar bile yoktur eminim. Haddim olmayan şeyleri merak etmem, etsem bile öğrenmeye çalışmam
1 olsun bu ara merak uğruna bir çok şeyi kaybettim
İlgime bağlı bazı seylere 0 bazı şeylerde 10 da 10
7 8 olabilir, kıskançlık üzerine 10 ama , normalde sadece ilgimi çeken şeyleri merak ediyorum
7 olur zaten yararlı şeylere meraklıyım çok şükür kötü şeylerle işim olmaz
10 veriyorum başıma ne geldiyse bundan geldi 🤦🏼♀️
Bende herşeyi merak ederim özellikle de kızları çok merak ederim 10 üzerinden 1000000
İlgi alanimda ise meraklıyımdir ama diğer türlü meraksiz odun
7.
Bazen cok merakliyim bazen cok umursamaz.
Çok meraklı değilim. Bilime anlamaya öğrenmeye çok meraklı olduğum olmuştur ama görselle alakam yok mesela. Başak insanları takip etmem
Biri beni mi çağırdı 😂
Sana puan sınırı bile olamaz :D
yav he he ahshh
1 veririm. merak etmeyi sevmiyorum , etsem de belli etmem
Çok meraklı değilim
sıfır bildiğin sıfır hatta çokta umurumda değil
10/10. Çok meraklıyım.
Hayvanlar gibi meraklıyim.
1… Asla meraklı değilimdir…
10 üzerinden sonsuz.. O kadar meraklı biriyim..
9.99. pazar geliş fiyatından.
Bu konuda 3 veriyorum
10 üzerinden 8 rahatlıkla alır 😂
İlgi duyduğum şeylere merakım var
İki.
10 üstünden 100
3 falan
11 bu
50 😂
Dokuz
7 net ama 10 değil.
10 veriyorum