+1 yılÇünkü biz erkek gibi erkek, güçlü olmalı ve kendisine uygun avlar peşinde koşmalıdır.. Kaldı ki Kadınlar, kendine iyi davranan bir sürü erkeğin kalbini kırıp terk ediyor ama sorun olmuyor.. Lakin bir erkek, bunu yapınca kötü oluyor. Asıl işte duygusuz erkekler çok seviliyor , çünkü sıradan değiller.. Bu yüzden Türk erkekleri red pili alıp duygusuz olmaya bakıyor.
Zira Kadınlara iyi davranan erkekler, sıradandır ve terk edilirler. Kadınlar, serseri ya da kaliteli alfa erkek sever. Bu durumda, erkek türlerini detaylı anlatayım;
Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; bunların aksini yapmasıdır.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır.
Betanın bir üstü , sigma erkek var bir de. Sigma erkek; hanımcı değildir, alfa erkeklerin tüm özellikleri taşımadığından kadınlardan alfalar kadar talep görmez, ancak herkesle birlikte olmayan kadını da kendine çekebilecek alfa özelliklerine sahiptir, orta özgüvenlidir, orta cesurdur, uzun ilişki tercih eder, uzun ilişkide olduğu kadın sigma erkekle seks yapar ve bu kadınla ilişki devam ettikçe sadık kalır. Ancak Sigma erkek, en az olan erkek çeşididir. Zira kadına ulaşabilen erkekler, genelde alfa olup tek kadınla yetinmezler. Ama betalar, genelde alfa olamaz. Ancak sigma olabilir , en fazla. Yani sigmalar, betaların evrim geçirmiş halidir. Zira alfa olunmaz, alfa doğulur. Sigma erkeklerin evlilikleri ise, genelde güzel olur. Tabi kendisini seven kadınla evlenebilirse. Zira pek talep gören erkek olmadıklarından, kendisinden kötü maddi duruma sahip bir kadın mantık evliliği yapmak isteyebilir. Bu durumda kadın bakire değilse, kendisiyle aynı maddi durumda bir kadınla evlilik yaparsa; kendisini seven kadınla evlilik yapmış olur ve kadın ona sadık kalır. Çünkü bir kadın kendisiyle aynı statüde bir erkekle, aşk evliliği yapar. Mantık evliliği, yüksek statüde olan biriyle yapılır
Peki Red Pil kuramı nedir?
Red pil, kadın ve erkekler arasında ilişkileri düzenleyen temel kurallardır Red pil kuramı, kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyoruz. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir.
Gerçekten de kadın ilişki uzmanları, bu tür erkeklerden hoşlanıldığını doğrular ve benim kız arkadaşım da doğruluyor.
İşte Bu tür hoşlanılan erkeklere alfa, aksine beta ( zengin olmadıkça talep görmeyen erkeklere) deniyor. Beta olmak da çok kötü bir şey olup ancak paranla Kadına ulaşırsın demek. Ancak hiç bir kadın zengin beta erkeğe, alfaya verdiği zevki vermez. Çünkü kadınlar, duygusal varlıktır... Bu arada Kadınları da kınamamak lazım. Zira kadın, yaratılışı gereği koruma iç gücüsüyle hareket edip güçlü olan alfadan hoşlanır
Işte redpil alfalaşma evrimini başlatınca, sorun burada başlıyor. Çünkü kadınlar beta çoğunluğun, alfalaşmasını istemiyor. Zira kadınlara; güzel mesajlar atıp egosunu şişiren, seks talep etmeksizin ( bir gün bana döner umuduyla ) pahalı hediyeler alan ve hat da evlenen erkeklerin hepsi beta. Alfa erkek ise, asla kadının egosunu tatmin etmez ve fazla ilgi göstermez. Alfayı, çekici hale getiren de budur. Sıradan olmamasıdır!
Şimdi gelelim, betayla evlenen bakire olmayan kadınlara. Şimdi Kadınlar, 30 yaşlardan sonra alfa bir erkekle evlenemiyorsa , maddi durumu iyi olan beta erkekleri tercih etmek zorunda kalıyorlar. Bu durumda Çocuk olana kadar iyi davranıyor, istemeden seks yapıyor ki ( sevmemesi nedeniyle) betalar çocuk varken genelde boşamıyor. Çünkü çocuklarına, fena sahipleniciler. Çocuk olduktan sonra kadınlar, beta eşi boşamasın diye hafta bir seks yapıp genelde alfa erkeklerle eski günlerine geri dönüyorlar. Çünkü beta erkek, asla alfa erkeğin verdiği tutkuyu veremez. Aynı tatmin olamamaktan, alfa erkek de beta kadını aldatıyor. Bunu, Red pil de belirtip tarafsız olduğunu beyan ediyor.
Ama Red pil, büyük alfalaşma evrimini gerçekleştirebilirse, bu kadar kolay kendine köle bulabilir mi? Elbette hayır.
Bunların da hiç biri uydurma olmayıp aynısını kadın uzmanlar da söylüyor. Bunların en önde geleni, Psikolog Buse Aydın olmakta. Kaldı ki çevremden de kadınların, beta eşlerini aldattığını çok duyuyorum.
Ha kadın bakireyse ve seviyorsa, beta erkeğe sadık oluyor. Bunu da belirteyim ki bunun da örneğini gördüm. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamıyor. Ama bakire olmayan kadının, kadınların itici bulduğu beta erkeğe sadık olduğunu duymadım da görmedim de. Çünkü karşılaştırma yapıp eski erkeklerini özlüyor. Tamamen, normal bir durum.
Bu arada , kadınların alfa erkek istemesi doğaldır ve saygı duyarım. Ancak beta erkeklerle evlenip duygularıyla oynamanız çok yanlış
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kalpsiz değil mantık kullanıyor. İnsan ilişkileri aşk dahil mantıksal kavram karşılığı uyumu ile başlar devam eder biter. Yani her sorun aslında mantığında olan şeydir. Bunu yapabilmek için Kendini tanımak önemli. Sana kim lazım bilirsin. Tamam dersin bakarsın yürümez. Ağlamak yerine neden olmadı kısmına bakarsın. Bulursun. Hayatına devam edersin. Bunu yazabilmek için 39 yıllık hayatımda lise ile başlayan hatalar zinciri 28 yaşında kız arkadaşın da nedenleri arasında olduğu bir psikiyatrik tedavi görmem gerekti. O yaştan beri raporum var hayat boyu ilacım var. Ama sonrasında bir aydınlanma geçirdim kolay olmadı. Bu geçirdiğim evrimi gençlere anlatmaya çalışıyorum
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAman boş ver unut gitsin. Seni sevmeyen birine mi üzüleceksin? Belki kıymetini bilir aşk acısını sonradan yaşar belki de yeni birini bulur? Kıymetini bilme ihtimali çok düşük de olsa belirttim. Biliyorum kolay değil unutmak ama zamanla unutursun. Aşk konusunda ne ilksin ne de sonsun. Birçok kişi senin sorduğun soruların benzerlerini soruyorlar.
00 Yorumla
+1 yılBelki içinde yasiyordur acısını? Dışa vurmak zorunda değil ki.
06 Yorumla- +1 yıl
Hayır sakin oyle bir şey yapma , yoksa kendisini bir şey sanicak
Soran+1 yılAtmiyim dimi kendimi zor tutuyorum küfür etmemek için🤦 bahane arıyorum
- +1 yıl
Atma sen , zaten kendisi yazicak sana sadece şu an gurur yapiyordur yazmamak için ama emin ol seni düşünüyordur şu an çünkü her erkek ögledir. Ayrildikdan sonra yaziyorlar tekrar. Ve o yazinca da barişmak isterse hemen barişma biraz sürünsün ondan sonra bariş
Soran+1 yılYa bu hiç yazacaga benzemiyor
- +1 yıl
Yazicak merak etme sadece biraz bekle
Soran+1 yılDün yazdı buluştuk barıştım 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, yolları ayrılan herkesin tepkisi farklı olur, unutma. 🙁 Ama bak, birisi kebap yerken kendini avutabilir, bir diğeri ise odasında ağlayarak. Herkesin acıyı işleme biçimi farklıdır, demek ki o da bu şekilde başa çıkıyor. Bu durum onun seni hiç sevmediği anlamına gelmez. Kendine iyi bak, bol bol su iç ve sevdiklerinle vakit geçir. Zaman her şeyin ilacı, güzel günler seni bekliyor, unutma! 🌼
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u +1 yılkızlar saf olup öylelerini sevmesinler.
20 Yorumla
+1 yılAy allam ya ☺️ kusura bakma lütfen çok güldüm birden 😅 erkekler alır ceketimi çıkar giderim havasında yaşıyorlar.. mekanizmaları basit çalışıyor yani eldeki kumaş bu kadar. duygusal zeka yok ki onlarda.. kapasiteleri ancak bu kadar... fazlasını beklemek çölde gölet bulmak kadar zor..
11 Yorumla- +1 yıl
Tartışmak için söylemiyorum ama en duygusalınızdan bile daha duygusalım. Hiçbir değeri olmadığını anladığımdan beri insanlardan uzak duruyorum. Duygusal zekası gelişmiş bir tane kadına rastlamadım bu yaşıma kadar. Ben de bunu tüm kadınlara mal etmeli miyim?
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDoğaları gereği biraz öyle yapıları var ama her insanın aynı olmadığı gibi her cins de aynı değildir sonuçta. Genelleme yapmak doğru olmaz
00 Yorumla Herkesin duyguları ve davranışları kişisel deneyimlerine, yetiştirilme tarzına, kişisel özelliklerine ve çevresel etkilere bağlı olarak farklılık gösterebilir. Genelleme yapmak yerine bireysel farklılıkları ve deneyimleri anlamak daha sağlıklı olabilir. Herkesin duygusal açıdan farklı olduğunu ve her cinsiyetten insanın duygusal olabileceğini unutmamak önemlidir.
00 YorumlaLan öldürürüm lan bıktım lan Kadınların aşkı sadece boyunuz, tipiniz ve paranız vb. üzerinden şekillenir bunlar yoksa aşkta yoktur. Kadınlar sevgi veya aşk aramazlar. Eğer öyle olsaydı uzun boylu serserileri değilde kendilerine değer verip sevecek erkekleri isterlerdi.
012 Yorumla- +1 yıl
Sosyal medyanın ortaya çıkışıyla beraber kadınların erkeklerin sadece yüzde 5-10 luk kısmına ulaşma arzusu yüzünden yaşanan olay işin acı şu ki değiştiremediğimiz şeyler yüzünden bile elendiğimiz oluyor. Tipin olsa boyun kısadır boyun olsa tipin yoktur bu ikisi olsa paran yoktur bunların hepsi olsa ağzın laf yapmasa yine eleniyorsun. Şimdi burada sizde kadınlardan güzellik bekliyorsunuz diyen kadınlar olacak ama erkeklerin çoğu 5/10 üstü kızlara razı ki kadınlar ilişkide güzellik dışında sunduğu şeyler kısıtlı kadınlara güzellik, kilo konusunda toplum tarafından politik doğrucu davranan bir erkeğin kısa olması durumunda bütün aşağılayıcı ifadelere katlanmak zorunda.
- +1 yıl
türkiye'de sayılarının azımsanmayacak kadar çok olduğunu düşünüyorum.
çevremi ve sosyal medyayı analiz ettiğimde karşıma çıkan sonuç şu ki yurdum erkeklerinin bir kısmı çok büyük oranda sevgi ve ilgi açlığı çekiyor. bana kalırsa bunun en büyük nedeni, erkeklerin bir kısmının günümüzdeki çetin seçilim ortamında savaşmayı reddetmesidir. şunu kabullenmek lazım ki bugün ortalamanın altında çekiciliğe sahip bir kadının bile sosyal medya hesaplarında sıraya girmiş onlarca erkek var. bu yüzden bu kargaşanın ve erkek enflasyonunun içerisinde bir kadının ilgi alanına girebilmek için gerçekten çok büyük çaba harcamak gerekiyor. bu durumda gerçekten kendisine saygısı olan erkek, kendisini bu kaosun ortasına atıp tercih edilmek adına türlü maymunluklar yapma eylemine girişmiyor. fakat bu tür maymunlukları yapan erkek sayısı o kadar fazla ki kendisini geri plana çeken erkeğe gururlu yalnızlığından başka bir şey de kalmıyor. maymunlardan biri eninde sonunda diğer - +1 yıl
maymunlardan daha fazla ön plana çıkacak, istediğini elde edecek. fakat hiç kimse "ay benim şerefli ve onurlu kahramanım, erkek budur işte" diyerek bu amansız mücadeleden çekilen sizlerin başını okşamayacak ve kimse tarafından fark edilmeden yalnız şekilde hayatınıza devam edeceksiniz. maalesef durumun en iç acıtan kısmı budur.
Kişilik & Karakter konusunda 386 cevap paylaştı. Ne yapsın adam ayrıldınız diye aç mı kalsın yani. Yanına oturup sen de yeseydin bir de yanına buz gibi ayran. Şaka bir yana olan olmuş artık takma bu kadar kafana. Kendi kendini yiyip bitirirsin, o ise hiç bir şey olmamış gibi yaşamına devam eder.
00 YorumlaErkekler kalpsiz değil senin sevgilin vefasız !
Sen ayrılırken göz yaşınında aşka dair olduğunu biliyordun sanırım.
Sen aşkına ağlarken o kebab yiyiyorsa herkes yediği haltlara baksın.
Sebebsiz kimse ayrılmaz keşke o sebebide söyleseydin.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Aç mı kalsın çocuk. Tabii ki yiyecek. Aç karına acı çekmek mi tok karına acı çekmek mi? Lütfen erkekleri kötülemeyin.
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
SBWJRBEKGBEKGNTYM
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaratılış gereği, onlara göre bana göre karı mı yok felsefesi onların doğasının bir gerçeğidir, pek umurlarında olmuyor bir karı gider diğer karı gellir bana karı mı yok diyorlar. Cahiller linçlemesin gözlemlediğim kadarıyla erkek doğası böyle işliyor çünkü
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Bu nasıl bir dert Allah aşkına 🙄 ayrılmışsın bitmiş gitmiş ne yediğinden ne yaptığından sanan ne ki, hâlâ ergence düşünüyorsun bu kafa yapısından kurtulmanı öneririm kendi önüne odaklan geleceğine o senin artık geçmişin oldu geçmişi geride bırak
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEl ele tutuşmakta zinanın bir alt kademesi zaten. Sadece ergenler tarafından ya da cahiller tarafından bilinmiyor olmasıyla alakalı. Çünkü bir erkeğin ve ya kadının mahremi evlenilmediği flört sevgililik dairesi süresince namahremdir karşısındaki kişi için.
00 YorumlaUnutma süremiz ters oluyor biz başta acı çekşyoruz sonra gezip eğleniyoruz onlar eğleniyor sonra özlüyor ben exsimi unuttum hatta başkası ile tanıma yoluna girdim brn onu unuttuk tam sonra hayatıma girme çabası oldu ama ben unutmuştum hep böyle sen unutunca sana gelir
10 Yorumla
+1 yılKadınlar Yüzünden Canım.
Bir Erkek Düşünün, Hiç Canı Yanmasa Çoğu Erkek Gördüğü Her Kadına Aşık Olur Ama Bir Kere Canı Yandığı Zaman Bu Sefer Aşık Edip Can Yakmaya Başlar Ve Duygusuzlaşır.
Kadınlar İçin de Aynısı Geçerlidir.01 Yorumla- +1 yıl
Sadece Başlığı Cevapladım :)
Bende üzülunce iştahım açılıyor lezzetli şeyler yiyerek kendimi tatmin ediyorum duygularımı bastırıyorum azda olsa. Ayrılma nedenine bağlı. Ama genelde ilk zamanlar erkek acı çekmez sonradan pişman olur. Ama çokta nazlaniyorss bırak gitsin
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıldığı için üzülen az sayıda kadından birisin. Her kadın duygusal olmadığı gibi her erkek de duygusal değildir. Aranızdaki ilişki daha yeniyse bağ kurulamamış olabilir ondan çok bir şey hissetmemiş olabilir. Senin için hayırlısı olsun
00 Yorumla Ya bilmiyorum bana çok saçma geldi. Sonuçta istediğini yiyebilir neden buna takıldın anlamadım. Belki o da üzülüyordur ama dışarıya belli etmiyordur ya da hiç üzülmüyor da olabilir ama mesele de bu değil. İstediğini yiyebilir
00 Yorumla
+1 yılİnsanın kalpsiz olması yediği yemeğe göre mi tespit ediliyor? Mesela bana göre kendi acısını göklere çıkarıp da başkasının yediği yemek üzerinden mağduriyet kasan tipler en duygusuz ve ilgi budalası olan tiplerdir
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin hepsi öyle başkalarını anlamazlar ve onlarla empati bile kurmazlar. Sonuçları ne olursa olsun yalnızca kendi arzu ve ihtiyaçlarına odaklanırlar. Bu sadece onların doğasının bir parçası ve kabullenmek gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılKopeginde erkeği var erkeklik cinsiyet bildirir bir de adam ve kadın olanlar var sıfat gerektirir. Kalpsiz ve duygusuz olan her iki cinsiyette de var. Şahsiyet meselesi sanırım.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen kalpsiz ve duygusuz olanına denk gelmişsindir.
Erkekler kalpli ve duygulu ama genelde o kalbi yok ediyor kadınlar yani duygusal olmakta bir işe yaramıyor size😅00 Yorumla
+1 yılAyrıldıktan sonra kadınlar çok üzülür erkekler nerdeyse hiç üzülmez fakat zaman geçtikçe kadın erkeği unutur erkek ise pişmanlık duyar ve üzülür erkek için daha kötü bir durum.
00 Yorumla
+1 yılAslında erkekler ve kadınların duyguları aynı değildir..
Kadınlar ayrılığın ilk aylarında baya ağlarlar üzülürler zamanlar bu duyguları gider
Erkekler ise ilk zamanlarda vurdumduymaz olurlar duygularını belli etmezler ama ilerki zamanlarda özlem duyguları ve sizle geçirdiği zamanı ve sizi isterler
Geri döndüklerinde ise kadın orada olmaz sevgisi bitmiştir..00 Yorumla
+1 yılAç mı kalsın çocuk
Şaka bir yana yapısal olarak kadınlar kadar duygusal varlıklar değiliz sizler gibi deprosyana girmiyoruz ağlamıyoruz ama bu üzülmediğimiz anlamına gelmez00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ayrıldık diyorsun neden takip isteği? Senden ayrılmış kebapçıya gitmiş! Değer verse bir çiçek alır kapını çalardı. Kendini küçük düşürme
011 Yorumla- +1 yıl
Değer verse hiç ayrılmazdi, bırakmazdı, gitmezdi
- +1 yıl
Küsüp barışma olur her ilişkide olur ama bırakmamalı her ne olursa olsun yanında durmalı birkez çekip giden yine aynısını yapar yine terk edip gider.. bende sana hak veriyorum
- +1 yıl
Evett
Soran+1 yılAtmadım zaten takip istegi unutucam onu zor olucak ama unutcam
- +1 yıl
Unutulmuyorr
- +1 yıl
Unuttum dediğin zamanda Cat kapi geri dönecek
Soran+1 yılGeri dönse nolcak yani beni şimdi üzdüyse bidaha üzer beni bulamaz bidaha
- +1 yıl
İlişkiniz ne kadar sürdü ve ayrılma durumunuza göre de değişir döndüğünde vereceğin tepki
- +1 yıl
Dm istersen konuşalım
+1 yılBen mi öyleyim
Göreceğin
En duygusal romantik sıcakkanlı doğal bir adamım
Her erkeği bir tutma.
Asıl bazı kızlar canı sıkıldı mı kağıt peçete gibi erkeği bırakıp gidiyor00 Yorumlaşu an fazla duygusal davranıyorsun ayrıldınız diye birikte oturup aynı anda acımı çekiceksiniz seninde geçmişi arkanda bırakıp yoluna devam etmen gerekiyor yoksa daha cok ilişkilerinde aglarsın böyle
00 Yorumla
+1 yılSen onu başka kızla kebap yerken görmediğine şükür et gamsızdır erkekler senden ayrıldı DİE yemeden içmeden kesileceğini beklosın çok beklersin
10 YorumlaKalpsiz değiliz aslında ne var yani adam kebap yiyorsa oda mutsuz oyuzden kebap yiyordur 😂
Bende et yiyince mutlu oluyorum shhss10 Yorumla
+1 yılBir kaç hafta geçsin köpek gibi gelicek bak gör sen😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılGeldi dün baristik bulustuk
Erkeklerin duygusuz olduğunu düşünmüyorum.
"Serde erkeklik" mevzusuna fazla takıntılılar.00 Yorumla
+1 yılBazıları öyledir bazıları belli etmemeye çalışarak davranır bazıları da itiraf eder onda bu huyun hangisidir onu en iyi sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılHer erkek aynı değil. Kadınlarda da aynı durum var. Çocuk Baska kızla yemek yese haklısın derdim de şu an haksizsin
01 Yorumla- +1 yıl
Naparsan yap da sürekli güncelleme soruyu
Kişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. Napsın çocuk aç mı kalsın? Ayrılmış olmak kebap yemeye ne çeşit bir engel teşkil edebilir anlamıyorum gerçekten.
00 YorumlaDin dışı işlere devam ettiğiniz sürece mutluluğu bulamazsınıııız. Erkekler kalpsizmiş duygusuzmuş, erkekler konusunda çok tecrübelisin belliki.
00 YorumlaNe yapsın acından ölsün mü unutma ki erkeğin sevgisi midesinden geçer demek ki derdinden kendini kebaba vermiş demek ki çok üzülmüş
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkekler böyle küçük şeylerden mutlu olamazsa hayatta kalamaz kalpsiz değiliz duygusuz da değiliz durum farklı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
u +1 yılAdam oruç tutmuyorsa yer. Ayrıldın diye yataklara mı düşsün
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 gün bile uzulmemis baksana
- Kişilik & Karakter konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılAç mı kalsın yicek tabi başka kadınla goredebilirdin
03 Yorumla
Soran+1 yılYakında onuda götürürüz
Soran+1 yılGörürüz
- +1 yıl
Haklısın 2 günde hemen adana yemeye başlamış dhsjsjshjwjwjwhe yakında birini de bulur açlık grewi falan yapmalıydı çünkü
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılRamazanda oruç tutmayan adamdan hayır mı gelir zaten..
10 Yorumla
+1 yılNe yapsın adam aç mı kalsın sevgilisinden ayrıldı diye 🙄🙄
00 YorumlaErkekler le alakalı bir durum değil ben de kalpsiz ve duygusuzm
00 YorumlaO kalpsiz dediğiniz erkekleri kadın onu o hale getirmiştir mutlaka yoksa erkekler merhametli olurlar
00 Yorumla
+1 yılHerkesi denedin mi de genelleme yapıyorsunuz? Konuyu nereye yoğuruyorsunuz :-)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sizin yüzünüzden, duygularımızı yasamamıza izin vermiyorsunuz
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kebap sorun değil de, yanında şalgam içiyorsa sıkıntı...
00 YorumlaGenelleme yapmayalım kim kalpsiz ben 5 gündür yemek yemiyorum siz kalpsizsiniz 🤨🤣🤣
00 YorumlaSen de onu umursama kurtulmuşsun. ne hâli varsa görsün 🙄
00 Yorumla
+1 yılKlasik türk erkeği diyeceğim herkes alınmasın ama 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Sebep
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sadece erkekler değil kadınlarda çok kalpsiz ve düşüncesiz bence.
00 YorumlaDuygusuzlar evet. Ruhsuz ve kalpsizler. Çok çok az iyileri çıkıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar kibar ve sadık erkeklerden tiksiniyor ama zalimlerin kucağına atlıyor. Sonra bunu görüp herkes kalpsizleşiyor.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSende kendine bir İskender siparişi ver, kimse için değmeyeceğini anla..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yapmasi gerekiyordu tam olarak. Evde cips kolayla depresyonami girsin
00 Yorumla
+1 yılDikkat eder isen bütün şairler erkek bütün arabesk yapanların hepsi erkek damar şarkılar falan ağırlıklı erkeklere ait bence sen bu soruyu bir daha düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDunden beri derken adama ayrilik yaramis demekki takma boş ver
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Kadınlar öyle seviyor
00 Yorumla
+1 yılGerçekten artık insanlar o kadar duygusuz olmuş ki ben anlamıyorum seven sevdiğiyle kalıyor diğerleri hayatına kaldığı yerden devam ediyor
10 Yorumla
+1 yılHer erkek öyle değil işte erkeklerde kızlar niye bu kadar kalp kırıcı diyor her kızda öyle değil etrafınıza bakın sadece başka bir şey demiyorum..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi acılı bi acılı daha yesin oh hayat devam ediyor
04 Yorumla
Soran+1 yılAllah belasını versin beddua ettim
Cevap sahibi+1 yılYemek yiyor diye insana beddua edilir mi :D
Soran+1 yılYa insan evinde oturur yer yemeğini
- +1 yıl
Anlamsız bi düşüncedesin
Sen cok. Bekle onların umrunda değill ya bak hayatına daha iyileri çıkar
20 Yorumla- Devamını Gör (105)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!