Ayrıyız zaten rahatsız ediyor ki sovuyorum. O yüzden zerre sevgim yok onda o fake hesaplar olduğu sürece benim için hep kötü bir kadın olarak kalacak çünkü hiç bir kaliteli kadın sahte hesap kullanmaz
Ya bu karı takıntılı bir karı. Sevdim ben bunu bu da beni beni denemek için fake hesaplar açıp durdu. Bende hepsiyle dasak geçtim. Şimdi yüzüne vuruyorum kabullenmiyor. Ben bu köpeğe aile dedim yediği kaba sıçtı
Aile olarak görme ozaman ilerde evlensen biraz sorun olsa seni aldata bilir yine fake hesap açıp daha ilerisine götüre bilir hayatıno yaşa boş ver bence
Zaten öyle yapıyorum jdjdjjd. Lan yon o salagin aldatacagi bir şey yapacağı yok beni deneyecek diye fake hesabıyla ilişki yapan bir 30 IQ canım taktikleri var balık kafanın
Ben fake kullanmam. Kah*e değilim. Fake hesabı var, hainlik var, ihanet var, cinsel soru var, banyodaki resimlerini başka erkeklere atmak var, cinsel sorularda erkeklerle fingirdemek var daha çok vukuati var ndjsj
Yapacak. Benden kurtulmak istiyorsa yapacak istemiyorsa da yapacak. Gözümde o*ospu kalmayı istiyorsa ve her gün yaptıklarıni hatırlaatmami istiyorsa da kendi bilir. Şerefi olan insana koyar çünkü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Paraşütle atlamak sanırım güzel olur
istemem.
Benim karının yediği naneleri yüzüne vurup onu kızdırmak bu büyük çılgınlık jdjsjsj
Yapamıyor musun korkutuyor mu seni😁😁😁
Yo ağzına ediyorum kahp*ece bile diyorum jdjdkkw korkudan yazamuyor
Okadar mı yani sevmiyor musun
Seviyorum ecitom da popişin kalkıyor
Seni aldatmıyor dimi
Aldatıyor fakeleri ile ecitom 🥺
Bu seni rahatsız etmiyor mu yoksa sevdiğin için ayrılmak istemediğinden dolayı mı görmemezlikten geliyorsun
Ayrıyız zaten rahatsız ediyor ki sovuyorum. O yüzden zerre sevgim yok onda o fake hesaplar olduğu sürece benim için hep kötü bir kadın olarak kalacak çünkü hiç bir kaliteli kadın sahte hesap kullanmaz
Evliliği neden sürdürüyor sunuz hem sende onun gibisin madem yaşınız kaç
La yok evli değiliz jdjdjsj ben ona karı diyorum hep evli gibiyiz diye evlenecektim 30 IQ ile ben normalde evli değilim profildeki yaşım
🤣🤣🤣🤣beyni mi yaktın ya
Ya bu karı takıntılı bir karı. Sevdim ben bunu bu da beni beni denemek için fake hesaplar açıp durdu. Bende hepsiyle dasak geçtim. Şimdi yüzüne vuruyorum kabullenmiyor. Ben bu köpeğe aile dedim yediği kaba sıçtı
Aile olarak görme ozaman ilerde evlensen biraz sorun olsa seni aldata bilir yine fake hesap açıp daha ilerisine götüre bilir hayatıno yaşa boş ver bence
Zaten öyle yapıyorum jdjdjjd. Lan yon o salagin aldatacagi bir şey yapacağı yok beni deneyecek diye fake hesabıyla ilişki yapan bir 30 IQ canım taktikleri var balık kafanın
Sen salağa yat devam et gitsin 😀😀
canım değilim o da bunu biliyor yüzüne vuruyorum hemen sen ecitosun diye nE der aynı emojileri atar az muhterem çok yanak veren jdjs
🤣🤣🤣🤣
Köpek anam hasta diyor 1 aydır kendi hesabına girmiyor her gün site de fakelerle Fink. Gelip yüzüme konuşsana kopke ecito
Sende fake hesabına fake hesapla karşılık ver konuş ordan vur yüzüne
Ben fake kullanmam. Kah*e değilim.
Fake hesabı var, hainlik var, ihanet var, cinsel soru var, banyodaki resimlerini başka erkeklere atmak var, cinsel sorularda erkeklerle fingirdemek var daha çok vukuati var ndjsj
Evlenmeyi düşünmüyorsun dur umarım banyo fotoğraflarını atıyorsa büyük sıkıntı
O hareketten sonra düşünmuyorum kfksjsj. D dedikodu da yapmıyorum her şeyi yüzüne diyorum kekonun
Sıkıntı yok ozaman
Gec o zaman mekana milletin içinde her şey konuşulmaz jdjjs
Mekana derken
Kendi hesabına geçsin gizliyi açsın ben alcam onu mekana relax olsun bizden olmaz zaten. Cevabını istediğim sorular var
Onuda yapmaz sanırım
Yapacak. Benden kurtulmak istiyorsa yapacak istemiyorsa da yapacak. Gözümde o*ospu kalmayı istiyorsa ve her gün yaptıklarıni hatırlaatmami istiyorsa da kendi bilir. Şerefi olan insana koyar çünkü
Bütün hesaplarını da biliyorum istediğin hiç bir şeyi birebir konuşmadikca elde edemezsin
Konuş hallet ozaman
Geçsin hesabına hayde. Beni dinlemiyor diye böyle oldu her şey az zekasını doğru kullansın kdjd
Hadi da insanda biraz utanma olur hâlâ faksleriyle geziyor ayıp
Uçaktan paraşütle atlayacağım.
Zaten paraşütsüz kesinlikle atlama o çılgınlık değil intihar olur🤣🤣
Beni engelermisn
Nasıl yani ne oldu ki siz beni engelli yemiyor musunuz
Bu büyük çılgınlık olur