Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
Evet ben daha doğrusu geçmişten nefret ettiğim için geçmişi düşünmüyorum artık.. sadece şu an ki yaşadığım güncel sorunları ya da sıkıntıları düşünüyorum ve bunların geçmesi için de çabalıyorum
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bazen bizim bilmediğimiz travmalarımız olabiliyor bilinçaltımızda. Bunlar genellikle rüyalarda veya farketmeden davranışlarımızda ortaya çıkabiliyor. Klinik psikologlar ile ne olduğu bulunabilir. Onun dışında geçmişle barışık olsak da etkileri sürebiliyor. Durumu kabullenmek ve kabullenemiyorsak uzmanlardan yardım almak çözüm olabilir 💕
Görmek istemediğimiz kazıkçı arkadaşlar falan filan işgal etmeseler on numara olacak Bir erkek kişisinden asla bahsetmiyorum 🤦🏻♀️ Allah kadının kazıkçısından korusun
20 yıl dile kolay kendi adıma konuşacak olursam 🤦🏻♀️ amannn yanlışlıkla arayıp duran ben değilim neticede onlar düşünsün 🤔🤔 Hayat ödetir merak etme sen de
Kötü bir durum olmadı ama tecrübe olarak görürüm geçmişi. Sen de öyle gör . Geçmişi ne kadar düşünürsen düşün olmuş olanı değiştiremezsin. Arkana geçimişin yükünü takıp geleceğinide zora sokma.
Fazlasıyla barışığım bebişim. İnsanlara verdiğin değeri azalt, kendine verdiğin değeri artır. O zaman rüyana girseler bile etkilenmiyorsun hatırlamıyorsun çünkü.
İyileşiyorum teşekkür ederim, bende diyorum bu kız sitede arkadaşım o kadar niye bu zamana kadar geçmiş olsun dilemedi halbuki haberin yokmuş xd ama sorun değil olabilir böyle şeyler.
Şiteye iki gün ünce aktifliğimi başlattım çen beş gün ünce yaşamışın ben o şürede şiteyle bağımı kopaymıştım bu yüjden haberim oymadı. Üjüydüm umayım eyken iyileyşinn