Kızları daha iyi anlayabilmek açısından, sık sık kendimi kızların yerine koyarım. Ne düşünürler? Ne hissederler? Bakış açıları nasıl herhangi bir şeye? Bunları düşünürüm.
1) Kızlar ilgi ister, sevilmek ister. Ama erkekler haddini aşmadıkları sürece tabii. Kız olsaydım 100 lerce erkek mesaj atardı kesin bana. Veya takip isteği. Sadece bu da değil. Gerçek hayatta da peşinden koşan tanışmaya çalışan 100 lerce erkek olacaktı. 1000 tane erkeğin odak noktası olmak bence rahatsız edici bir şey. O erkekler adam olsalardı sıkıntı yok. Ama her 1000 erkekten maksimum 3 tanesi adamdır. Gerisini bas çöpe gitsin.
2) Fiziksel olarak güçlü olmadıkları için dışarı çıktıklarında başlarına her şey gelebilir. Bu çok fena. Sadece erkekler değil, diğer kızlar da sizi güçsüz görüyor. Ama erkek olsaydınız, ne kızlar ne de erkekler size bulaşamazdı. Kafanız rahat olurdu.
3 ) Bazen hava almak için geceleri dışarı çıkarım. Tek başıma dolaşırım sokaklarda.
Ama bir kız bunu asla yapamaz.
4) Gerçek anlamda sevmek kolay değildir. Sizi gerçek anlamda sevebilen erkek yok denecek kadar azdır. Bu yüzden genelde (%99 oranda) yanlış erkeklerle sevgili oluyorsunuz.
Bunlar ve nice sayamadığımız sorunlar. Kız olmak zor gerçekten 🙂
1) Kızlar ilgi ister, sevilmek ister. Ama erkekler haddini aşmadıkları sürece tabii. Kız olsaydım 100 lerce erkek mesaj atardı kesin bana. Veya takip isteği. Sadece bu da değil. Gerçek hayatta da peşinden koşan tanışmaya çalışan 100 lerce erkek olacaktı. 1000 tane erkeğin odak noktası olmak bence rahatsız edici bir şey. O erkekler adam olsalardı sıkıntı yok. Ama her 1000 erkekten maksimum 3 tanesi adamdır. Gerisini bas çöpe gitsin.
2) Fiziksel olarak güçlü olmadıkları için dışarı çıktıklarında başlarına her şey gelebilir. Bu çok fena. Sadece erkekler değil, diğer kızlar da sizi güçsüz görüyor. Ama erkek olsaydınız, ne kızlar ne de erkekler size bulaşamazdı. Kafanız rahat olurdu.
3 ) Bazen hava almak için geceleri dışarı çıkarım. Tek başıma dolaşırım sokaklarda.
Ama bir kız bunu asla yapamaz.
4) Gerçek anlamda sevmek kolay değildir. Sizi gerçek anlamda sevebilen erkek yok denecek kadar azdır. Bu yüzden genelde (%99 oranda) yanlış erkeklerle sevgili oluyorsunuz.
Bunlar ve nice sayamadığımız sorunlar. Kız olmak zor gerçekten 🙂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Zor evet çok haklısın 🥺
🥲🥲
Bizi anlayan bir erkeğin olması da harika keşke her hemcinsin böyle olsa
Her 10.000 erkekten maksimum 1 tanesi gerçek anlamda kızları anlamaya çalışır.
O da sensin 🥺
🥲🥲.
Kesin sevgilin vardır senin…
Bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı. Sevdiğim olmuştu ama sevgilim olmadı
aaa nası senin gibi çocuğu kapmamışlar…🥺
Bende çok sinirlendim ya az önce biri benle tanışmak istedi meğerse sevgilisi varmış 26 dk önce yorum yapmış bi de baya yazdım sana yazık diye engellemiş şimdi buradan kimseye güvenilmiyor
Bilmiyorum. Kendimi övmek için söylemiyorum, ama benim tırnağım kadar değeri olmayan erkekleri tercih ediyor kızlar. Bu yüzden sevgilim olmadı. 🥲🥲
Kıyamam ben sana oy oy oy 🥺
Kimseye güvenme. Hem sevgilisi var, hem seninle tanışmak istedi demek? Karakter yoksunu olduğu için yapmış böyle bir şey.
Dediğim gibi, her 1000 erkekten maksimum 2 tanesi düzgündür.
Kızları anlayan erkekler ise daha da azdır.
Her 10.000 erkekten 1 tanesi anlar sadece kızları.
Haklısın valla
Sevginin dereceleri sırasıyla şöyledir; hoşlanmak, sevmek, çok sevmek, gerçekten sevmek, aşık olmak. Bu kavramların hepsi birbirinden farklı şeyler. Bunlar arasındaki farkı ayırt edemeyen biri gerçek anlamda asla sevemez. İşte bu kavramlar arasındaki farkı ayırt edemeyen erkekler tercih ediliyor genelde
Çok haklısın ya