Aşırı ilgincime gidiyor. Merak ediyorum ne yaşıyor diye.
Kızlara soruyorum soruyu ama erkeklerin de tanıdığı vardır belki diye açtım.
Kızlara soruyorum soruyu ama erkeklerin de tanıdığı vardır belki diye açtım.
Psikolojikmen diye düşünüyorum çünkü bende aynısıyım bazen bi merhabaya bile ağlayabilirim cok aşırı duygusalım
Gshshdjhdhs valaha gülesim geliyor. Yani karşımda bi an ağlamaya başlasa biri sanırım kahkaha atarım orada
Yorumu yazarken bile gülüyorum. Ya dalga geçmek için değil de, düşün bak. Bi kızla kavga ediyorum. Kız tam kavgayı kazanacak, yüzünü buluşturup, çömelip ağlıyor. Yemin ederim haykırırdım djdydbsbshshag
Doğrudur ya. Ya sadece gözümün önüne geldi. Benim de öyle bi dönemim olmuştu. Ama benimki kavfa değil de sarılınca oluyodu. Sarıldığım an zırlamaya başlıyodum. 5 saniyeden fazla sarılınca erkek kız farketmez ağlıyodum
Aslında hemen ağlayası gelir ama tutarım kendimi geceye saklarım
Gece sayılmaz. Gece erkekler de ağlar.
Ee ben kimsenin yanında ağlamam çocuken çok aglardim dalga geciyodular diye mecbur boyle travmam oldu sfsfsgsd
☺️☺️☺️☺️
Teşekkürlerrr✨️
Rica ederim
Cevap
1Cevap
Bu ben. Aslında küçükken anne ve babamın yanımda olmayışı yüzünden bu oluyor
Bilinç altı dediğimiz şey bu işte. Genelde çocukken açılan yaralar geleceğini değiştiriyor
Var...
Allah affetsin duyunca gülesim geliyor. Vücut nasıl tepki veriyor da ağlamaya başlıyor insan merak ediyorum
Az önce de verdiğin cevaplara baktım. Tabiki de kavga sırasında durup ağlamıyoruz o an kendimizi savunuyoruz. Cevabımızı veriyoruz. Size göre ufak olan şeyler belki de bizim kalbimizi kırmaya yetiyor. Herkes herşeye aynı tepkileri vericek diye bir şey yok. Ağlasak bile herkesin yanında mal gibi ağlamıyoruz başka yere gidip öyle ağlıyoruz. Herkesin rahatlama şekli farklı ben ağlarım başkası güler bunda bence tuhaf bir şey yok...
Bak ben burada insanlarla dalga geçmek için veya yargılamak açmadım postu. Kızlar erkekler diye ayrım da yapmadım. Hatta bi erkek yorum yaptı. Hemen ağlıyorum diye. çok normal karşıladım. Dalga geçmedim. Ters bişey söylemedim ama sen şimdi gelip bana siz biz diyosun. Amacım muhabbet etmek ve gerçekten insanların ne düşündüğünü öğrenmek
Bazen oluyo
İlginç bi psikoloji. Hep merak etmişimdir. Kavga sırasında durup ağlamaya başlıyor mesela
Bazen hassas olduğum zamanlar hemen ağlarım
Stress mi atıyosunuz acaba ağlayınca.
İllaki bilerek yapmıyosunuz da, birisi bişey deyince mi alınıyosunuz yoksa vücut mu tepki gösteriyor bilmiyorum. Genelde kızlarda çok oluyor
Ben 🫣
Utanma utanma. İndir o elini
Artık ağlamaktan yoruluyor insan cidden bıkıyor insan aşırı duygusal olmakta zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar