Birinin fikirlerini düşüncelerini veya kararlarını etkilemek değiştirebilmek size ne hissettirir? Bir konuda farklı bir konuya ikna etmek sizde nasıl bir his uyandırır? Bu konuda düşünceleriniz neler olur?

Birinin fikirlerini düşüncelerini veya kararlarını etkilemek değiştirebilmek size ne hissettirir? Bir konuda farklı bir konuya ikna etmek sizde nasıl bir his uyandırır? Bu konuda düşünceleriniz neler olur?
Kimseyi manipüle etmiyorum ama olmak isteyen olursa da kendi bilir. Kimsenin de benim hayatımı kontrol etmesine izin vermedim vermem. Bazı insanlar kendilerini bu konuda çok zeki zannediyorlar da içten içe gülüyorum. :D
Gurur ve özgüven hissettirir en az en minimum olarak bir arkadaşın ne yiyecek siparişi vereceğini bile sorup fikrim doğrultusunda tüm ihtimallerinden vazgeçip benim tavsiye ettiğim yemeği sipariş verip iştahla yemesi misalen bu bile bana bir gurur ve özgüven hissettirir. Severim böyle ufak tefek şeyleri bile..
Benim fikrim diye doğru olacak diye bir kural yok. Eğer yanlış fikir ve karara yönlendirirsem tabi bu kişi de bunun sonradan farkına varırsa bu bana haz vermez. Kabul etmek zorunda değildi fakat sonuçta bir ikna etme süreci geçmiş. Bilmiyorum farklı bir pencereden bakmak istedim
Cevap
10Cevap
Beni mutlu eder sevinirim
Çok güzel bir duygu bazı şeyleri doğru yaptığımı ve yanlış yapmasını engellediğini bilmek insan olduğumu hatırlatıyor
Gurur duyardım
Hoşuma gidiyor.
Mutluluk duygusu
Sen benim her yerime etki ettin. Hatun :))
Gram umurumda olmaz
Düşünmem gerek
Mutlu olurum
Mutluluk
Gururlu
Hiçbisey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?