Kendimi prenses gibi hissediyorum, fakirlikten ağzım kokabilir borç gırtlağa dayanmış olabilir bunlar birkaç önemsiz detay,
Sizce ben prenses miyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendimi prenses gibi hissediyorum, fakirlikten ağzım kokabilir borç gırtlağa dayanmış olabilir bunlar birkaç önemsiz detay,
Sizce ben prenses miyim
Herkes prenses olmak istiyor çünkü prenses olmayı kulede oturmak olarak görüyor :D Prenses demek asalet demek, asil davranışlarda bulunmak (kendine ve çevrene), sorumluluk sahibi olmak (prenseslerin aldığı sorumluluğu kimse almıyor), zor aslında hayatları istediklerini giyemiyorlar, özgür haraket edemiyorlar ve kendilerine her istediklerini sağlayamıyorlar. Eğer ruhunda kalbinde asalet varsa prensessindir belki.. bilmem bilemedim :D
En iyi görüş seçeceğim 💖✨
Teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim <3
Cevap
13Cevap
Sen öyle hissettiğin sürece prensessin, sen öyle hissettiğin sürece en iyisisin.
🥰
Bak sana ne aldımmm 🥰🥰
Nazik biri misin, sinirlensen bile sesini yükseltip kibarlığını korur musun? Yani tam bir hanımefendi misin
Ben öyleyim ama eximi hatırlayınca devrelerim yanıyor küfür bilmem etmem ama istemsizce ağzımdan çıkı veriyor
Ahaha aynı hissi yaşamamiz şakamiiii? aşkom tabikide normal bizim ruhumuz zengin bikere
Bende Elizabeth gibi hissediyorum (yaşlı hali) 🥺
😂😂😂😂😂 Evet sen bir prensessin
senin hissetmen önemli..
Her kız babasının prensesidir
Bir 7 cücelerin eksik 😂
Yoo, değilsin?
ilk kez prenses gördüm saygılar
Değilsin
Öylesin
Kesin öylesin
Değilsin başka soru
NE içiyorsun 🤣