Kişilik & Karakter Kendinizi seviyormusunuz? özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bence önce kendinizi sevin kimse sizden önemli değil bunu bilin olur mu? Kendinizi seviyormusunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Evet kendimi seviyorum çok 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Evethttps://www.youtube.com/shorts/NGA-MGebkGA 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. evt melankolik değil eğlenceli halimi seviyorum 1 0 Yorumla
quArex1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bende kendimi seviyorum canım kendim 😊 1 1 Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl 🤣🤣🤣bende kendimi seviyorum bitanecik ben ☺☺ Yorumla
Last_Guidance Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Herkes bence kendini sevmesin sonra boş özgüvenli insanlarla uğraşmak zorunda kalıyoruz başarılı olmayan kimsenin kendini sevmesine gerek yok 0 0 Yorumla
mtld7788 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 564 cevap paylaştı. Bunu yapmaya çabalıyorum 1 0 Yorumla
turgayatacan Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendime saygı duyuyorum 0 0 Yorumla
Revolutioner Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl ben seviyorum da biri daha sevse güzel olurdu 😀 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. seviyorum kendime asıgım hatta 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Gay değilim, sevmem. 0 1 Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Bunumu anladın bravo size Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. sevmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet kendimi seviyorum çok
Evet
https://www.youtube.com/shorts/NGA-MGebkGAevt melankolik değil eğlenceli halimi seviyorum
Bende kendimi seviyorum canım kendim 😊
🤣🤣🤣bende kendimi seviyorum bitanecik ben ☺☺
Herkes bence kendini sevmesin sonra boş özgüvenli insanlarla uğraşmak zorunda kalıyoruz başarılı olmayan kimsenin kendini sevmesine gerek yok
Hemde Çok Ama Çok Seviyorum.
Bunu yapmaya çabalıyorum
Kendime saygı duyuyorum
ben seviyorum da biri daha sevse güzel olurdu 😀
seviyorum kendime asıgım hatta
Gay değilim, sevmem.
Bunumu anladın bravo size
Fazlasıyla
Sevmiy
Orum
sevmiyorum