Sevdiğim bir insana duygularımı anlatmaya çalışırken niyetimin suistimal edilmesi, tartışırken iki kişinin de haklı ya da haksız payı olduğu halde suç benimmiş gibi davranılması daha çok.. Eski sevgilim en büyük örneğiydi bunun.
Yaniiiiiii ama ben yinede saygımı bozmadım bozmamaya çalıştım :) insanlar kendi kalbindekini yansıtıyorlar karşısındakilere Herkes kalbinin ekmeğini yesin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Canım isterse yönleniyomuş gibi yapıyorum sonra aydınlatma yaşamayı seviyorum :D ahsh
Ahahaha harika
Nasıl manipüle edildin mesela örnek verirmisin
Sevdiğim bir insana duygularımı anlatmaya çalışırken niyetimin suistimal edilmesi, tartışırken iki kişinin de haklı ya da haksız payı olduğu halde suç benimmiş gibi davranılması daha çok..
Eski sevgilim en büyük örneğiydi bunun.
Edilmedim. Edilmeye çalışıldım
Sonuç
İlk kelimede yazmıştım işte edilmedim :D
etmedim ama çok ettim
Bunun kötü bir şey olduğunun da farkındasındır umarım gerçi olsan yapmazdın
Tam anlamıyla ne demek istedin
Suçlu olmadığın halde suçlu gibi hissettirildin mi pişman oldun mu? Özür diledin mi karsindakinin hadsiz kaba davranışlarına karşın
Oldu tabi acımasız insanlar
:( geçmiş olsun
Seni cok mu üzdüler
Yaniiiiiii ama ben yinede saygımı bozmadım bozmamaya çalıştım :) insanlar kendi kalbindekini yansıtıyorlar karşısındakilere
Herkes kalbinin ekmeğini yesin
Benimde hatalarım oldu elbet ama her şeye rağmen telafi etmeye çalışıyodum
Ortasından konuşunca pek anlamıyorum
Anlamadım
Yanı hikayeni tam bilmeyince yorum yapamıyorum
Net olarak
Bilmene de gerek yok bosverr
O zaman mutluluklar
Deneyenler oldu he dedik geçtik ndjd
Ooo hemde nasil. Allah kurtarsin benide senide
Benim hayatımda bir kaç insan vardı yüzlerini gösterdiler :) sagolsunlar böylesi daha iyi
Edilmedim
Edemezler
Hayır, ben yapmıştım
Peki neden?
Bilmem küçüklüğümden beri her zaman haksız olsam bile haklı çıkıyorum belkide kendimi çok iyi savunduğum içindir
Bunun farkında olmadan da tuhaf ama. Karşındaki insani da biraz düşünmelisin
O kadar iyi yapıyorum ki her zaman haklı olduğumu düşünüyor
Şimdi araştırdım bu kişiler arası zeka oluyormuş
İnsanları yönetme beceri gibi
Bence biraz narsizm barındırıyor :) çünkü her konuda haklı çıkmak doğru değil hatalarının farkında olmalısın
Çok oldu çok