Devlet hastanesinde psikoloğa gitmek?

Arkadaşlar merhabalar ben psikolağa gitmek istiyorum hiç iyi degilim bedenimden uzaklasıyorum hic bir seyi algılayamıyorum birinin suratına bakıyorum bu kim diye kendi kendime söyleniyorum bugün yine aynısı oldu annem evdeydi yanına gittim kadını tanıyamadım bu kim bu evde ne işi var dedim unutmaya başlıyorum ama hatırlıyorum kim olduğunu sadece böyle hissediyorum her şey rüya gibi geliyo psikolog belki bana yardımcı olur tek annem biliyo kime anlatsam dalga geçiyo gülüyo babama bile söyleyemiyorum aşırı alay ediyo bu konularda annemde az çok etti ama ne yapmam gerekiyo bilmiyorum devlet hastanelerindeki psikologlar sert azarlayıcı falan oluyomus o yuzden korkuyorum ve yasımdan dolayı beni cok ciddiye almaz 13 yasındayım ilerlemesinden korkuyorum çünkü bu olay sadece bu ay içerisinde yaşanmadı ben 5 6 yaşındaykende hep yaşıyodum ailemle dışarı çıkıyodum onlara hep bu rüya mı diye soruyodum gerçekten yoruldum hiç bir şey yapamıyorum maddi durumumuz pek yok psikolog konuysa eğer aileme göre hiç yok devlet psikoloğuna gitsem iyi gelirmi oraya giden kişiler var mı varsa deneyiminiz ne lütfen benimle paylaşın
Devlet hastanesinde psikoloğa gitmek?