Ətrafım detaycı insanlarla dolmuş kafam yoruldu artık. O niye böyle, şu niye şöyle, niye cevap vermiyosun, niye görüldü attın..
Delirmeme ramak kaldı
Ətrafım detaycı insanlarla dolmuş kafam yoruldu artık. O niye böyle, şu niye şöyle, niye cevap vermiyosun, niye görüldü attın..
Delirmeme ramak kaldı
Maalesef takılırım hem de öyle çok takılırım ki bazen bunaltı derecesine ulaşabiliyor ve çözümü de yok bunun :(
Evet takılırım.. çünkü detaylar beni sürekli doğruya ve gerçeğe götürür..
teşekkür ederim..
Rica ederimm
Cevap
18Cevap
detaya göre değişir o
Ben takılmıyorum , daha önemli şeyler herzaman vardır. Beni artık öyle kabul ediyor etrafımdakılar benden bir beklentileri yok
Niye baştaki harf değişik, neden bu kadar sinirlisin, kaç gündür niye yoktun sitede
Azeriyim, bayram vardi bizde yoğundum. Site de sarmıyo zaten
😂😂😂
Aşırı derecede detaycıyım. Şeytan ayrıntıda gizlidir ne de olsa
Bi salın kardeşim nefes alalım yahu 😅 yazmıyorsak sebebi var onu geçtik konuştuk diye sana yazma zorunluluğumuz mu var sözlesmemi imzaladik görüldü atmicaz diye.
Yeri geldiğinde detaycı olmak bazen iyidir ama fazlası insanın kendisi dahil herkesi yorar
Takilmamm konuşmak istemiyodur işi vardır zorlamanin bi mantiği yok karşi tarafi darlamaktan başka bi halta yaramaz senin görüldülerini görmekle geçti benim o kadar senem 😂asyayi darlamayin ulan😂
Bazen evet takılırım
Senin gibi biri olursa hem güzel hem ateşli oluurrr çok güzel ve seksi bı hanımefendisiniz
Eskiden çok takılırdım şimdi banane yaaa diyorum
Detay ince çizgimdir her şeye dikkat ederim
Şeytan oralarda gizli
Detay var, detay var.
Takmıyorum artık akışına bırakrım
Güzel saçlı güzel kız
Genellikle detayci biriyim
Azeri misin
He
😁
🤗☺️
Bazen