Aşk mı inanılmaması gereken insanlar mı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşk mı inanılmaması gereken insanlar mı?

Aşk her türlü arzulamadır o dizilerdeki doğru bir şey değildir ben bunun sınavını çok verdim ve hep şunu anladım karşı taraf sizi arzuluyor bu kadar başka türlü doğru bir şey yok bu durumda bende mucize yaşadım evet iyi sanmak istedim doğru ama tabiki doğru değil mucize oldu ne yapacağımı bilemedim elim ayağıma dolaştı çok utandım sonra bunu çok sorguladım bu nasıl oldu yine olur mu? sezgilerim çok kuvvetlidir ve o kadar sınav oldum ve hep aynı durumlar hep gözlerle taciz etme yani artık ezberledim sınavı
Aşk yaşama biçimi ve idealdir. Sadece insanlara hissedilmek zorunda değildir. Bir ideale, bir hayale, bir fikre de âşık olmak ve hayatını ona odaklayarak yaşamak mümkündür. İnsanlara hissedilen gerçek aşk olmuyor genellikle mecazi/ geçici aşktır. Temeli menfaatleri kapsar. Güven aşkta vazgeçilmez bir duygudur hâlbuki. İnsanlara güvenmediğim için artık insanlara inanmıyorum ama aşka tüm kâlbimle daima inanıyorum.
Teşekkürler 🙂
Tamam knk destan yazmasaydın iyiydi
Aşka olan inancım hep var ben insanlara güvenmiyorum
Cevap
12Cevap
Hıhım Aşka inanıyorum, başaracak inanmayanları da inandırmayı.
Kalmadı ya olmuyor en azından benim kalmadi
Aşka olan inancım kalmadı maalesef.
Aşka inancım var ama aşktan bir beklentim yok. Benim hayatımda aşk defteri açılmamak üzere kapanmıştır.
Biraz zedelense de kaldı. Aşk gerçek bir duygu inancımın kaybolması imkansız demeyeyim de biraz zor sanırım.
Aşkı bulamadığım sürece sürekli gel git yapıyor. Bir türlü rayına oturamadı.
Hayır kalmadı, artık kimsenin hayatıma gelmesini istemem de
Aslında aşka olan inancımızı kimse bitiremez eğer biz kalbimizde aşkı deneyimlemişsek
Kaldı aşk merhametdir değerdir vefadır sadece gerçek doğal insanlar yaşar
Hayır, hiç kalmadı. Tamamen tükenmiş bulunmaktadır.
Evet her daim var
yaşanılanlara bağlı olarak aşka çamur atmak mantıksız , aşk her zaman güzeldir
Yok inancım. Sevdik zamanında aldık ağzımızın payını bir daha aynı saflık mumkün değil.
Evet inanıyorum
Tek inancım kediler
Evet
İnancım varda istek yok 😄
Kalmadı diyebilirim kardeşim
Aşka inancım tamdır
Pek değil
Açıklamayı şimdi okudum. İnanılmaması gereken insanlar. Zaten insanlar yüzünden aşka inancımızı yitiriyoruz. Yoksa aşk var tabi
Nouu yoktur
Ask diye bisi yok
kalmadı
kalmadı
Kalmadı
Daha var ya bende
Aşk diye bişi yoook
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?