Sizde yatmadan önce kafanızda kurgu hayaller kuruyor musunuz? Bende dahil çoğu kadın kuruyorda sizleri merak ettim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayal kurmadan ya da düşünmeden uykuya dalınırmı hiç beyin çalıştıkça bu böyle devam eder insanın aklından bişi geçmediği bir an olabilceğini düşünmüyorum kafa sürekli dolu ya biyere bakarsın ya düşünürsün ama beyin hep meşgüldür gecede devam eder rüyalar ile rüyaları hatırlamasakta görmesiğimiz anlamına gelmez keyfe göre kimizaman fantezi kimi zaman iş güç ama genelde güzel uykuya dalma cinsel hayallerle olur gün içinde mutlaka bişi olmuştır bi etkileşim
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok mantıklı bir açıklama oldu teşekkürler
En İyi Cevaplar
+1 yılKurmaz olur muyuz kuruyoruz
116 Yorumla
Soran+1 yıl😂 Mesela ne gibi cinsel içerikli mi ya da işle ilgili mi sevdiğini kişiyle ilgili romantik planlar mı mesela?
- +1 yıl
Duruma göre değişiyor açıkçası :D hayatımda birisi varken onunla ilgili güzel planlar kurarak uyumayı çok severdim şimdi hayatımda yokken bunları düşünmüyorum ve erkeklerin genelinde benim gözlemlediğim şu var sevdiği kız ile romantik anlar gelecek ile ilgili hayaller kurmayı tercih eder cinselliği kafada kurmak yerine direkt yaşamak ister belki garip gelebilir ama kafada kurulan cinsellik reelde belki de hiç yapmayacağı şeyler ve kişiler olabilir bu da daha çok hayatında birisi yokken karşılaşılan bir durumdur bu yüzden benim gibi kafayı yiyen hemcinslerimde muhakkak vardır 😂
Soran+1 yılHiçbir erkek arkadaşıöa sormamıştım merak ettim vay be sizinde bizden farkınız yokmuş 😄
- +1 yıl
Hahahah doğrudur kadınlar kadar duygusal olmadığımız için belli etmesekte kendi içimizde kopan firtinalari en iyi biz biliriz erkeklerin birçoğu böyledir:D
Soran+1 yılBenimki kesin içip sızıyordur ramazan dolayısıyla ara verdiyse bilemem 😅
- +1 yıl
Ramazanda seytanlar zincire vurulur derler ama içimizdeki şeytanları zincire vurmadikca sonunu alamayiz umarım ara vermiştir 😂
Soran+1 yılAyrıyızda bilemiyorum 🤦🏻♀️
- +1 yıl
Ne zamandır ayrı kaldınız uzun bir ilişki miydi
Soran+1 yıl8ay kadar ama baya aşktı bizim için ailesiyle tanıştım aile gibiydik falan ocaktan beri ayrıyız çok çirkinleştik artık barışmaya yüzümüzde hevesimizde kalmadı yüz göz olduk
- +1 yıl
Benzer şeyleri ben de yaşadım 5 senelik ilişkim bitti ve 7 ay falan oldu biteli ailesini tanırdim o da ailemi tanırdı ama bazen küçükte olsa sorunlar cozulemeyince ayrıl barış ayrıl barış olmuşsa bir de geçmişte insan yoruluyor ve devam etmek istemiyor geçmişe çizik atıp insanın önüne bakması bence her iki taraf için daha hayırlı olacak diye düşünürüm hep
Soran+1 yılÇok doğru o yüzden zaten o da bende artık bitmesi gerektiğinin farkındayız bana şöyle geliyor ki seviyor o da ama barışmak için çaba göstermiyor bende eakisi gibi olamayız çözümde bulamayız ama hala çok seviyorum bir dahada üstüne bu kadar birini sevemem ama hatadır ki evlilik aşamasına gelmeden bu kadar bütün sülaleyle samimi olmamak lazım artık hayatının bir parçası haline geliyor herkes çok fazla aidiyet duygusu yaratıyormuş onu anladım gelinim gelinim diye severlerdi o derece
- +1 yıl
Çok iyi anlıyorum hatta böyle okuyunca insan duygulanmiyor değil keşke her aşkla sevgi ile süren ilişkiler mutlu sonla bitse diyor insan içinden ama bu ütopik bir hayal ama güzel ders çıkarmışsin kesinlikle sevgilililten öteye geçmedikçe bir sınır çizmek lazım olurda ayrılırsan hayatında kopan parça hissi vermemesi için ama şunu da belirtmek isterim ortada bir çaba yoksa o sevgi zedelenmistir o sevgi artık eski sevgi değildir al yazmalım filminde ne derdi asya sevgi neydi sevgi emekti işte o emek aşkı yendi ve Asya cemsite gitti emek yoksa sevgi eksiktir noksandir o sevgide huzur bulmak zordur bilakis bir iliskide baskın taraf bence erkek olmalı ben ilişkiyi kurtaran kadın görmedim varsa da nadirdir ama erkeğin çabası ısrarı mücadelesi ile düzelen çok ilişkiye şahit oldum eğer erkek cabalamiyor ise o ilişki gerçekten bitmiş demektir o yüzden sıkma canını sakin KSdaş ama durum bu şekilde ben bitirirsem ilişkimiz biter demiştim 2 sefer ayrıldık ikisinde de ben kurtardım 3. ye artık direnmedim eskiler 2 kere git bir kere karşıdan bekle gelmiyorsa gitme derler o yüzden bitenle bitilmez yitenle yitilmez gidenle gidilmez bende gece gece desildim kendimi babanne gibi hissettim şu an 😂😂
Soran+1 yılOo ben çok kurtardım çabaladım o da zaman zaman yaptı ayrıl barış dönemlerimiz çok oldu en sonunda koptu işte simdi bende çabalamıyorum o hiç oralı değil zaten bir ilişkiyi ilişki yapan kadın evliliğe götüren erkektir erkek çabalaması lazım dediğin gibi kadın erkek farketmeksizin bazı insanların kıymeti bilinmiyor işte 🤦🏻♀️ ama eskilerimiz doğru söylemiş sevdim bu lafı mottom artık teşekkürler
- +1 yıl
Belki de kıymet bilinmediği için bitmiştir zaten herkes er geç bunun farkına varır ama o zamanda insanin diyecegi laf beni fark etmenin benim için hiçbir şey fark etmeyeceğini fark edeceksin olacak her ne olursa olsun pişmanlık yaşamayacagimiz insanlarla karşılaşmak temennisi ile demekten başka bir şey gelmiyor elden
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim 🙏 amin Allah herkesin gönlüne göre versin
- +1 yıl
Rica ederim amin inşallah
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
28Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 205,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSadece sevgilim varmış dolaşıyormuşuz gibi hayaller kurarım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kuramıyorum ya küçükken kurardım şimdi anında uyuyorum
35 Yorumla
Soran+1 yılYaş ilerledikçe evet yorgunluktan bazen 😂bende
- +1 yıl
Yazık jhdfj
Cevap sahibi+1 yıl@MnikSevenDev188 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAynen ya hiçbişeye vaktim olmuyo ki
- +1 yıl
İtina ile Yardım edilir jffhl
tabiki erkek olsun kadın olsun herbirimiz insan olduğumuz için bu tür şeyleri düşünmek ve kurmak insanın istem dışıda aklına gelebilir
04 Yorumla
Soran+1 yılMesela ne gibi cinsel içerikli mi ya da işle ilgili mi sevdiğini kişiyle ilgili romantik planlar mı mesela?
Soran+1 yılAllah kabul etsin kardeşim
Kuruyorum ama seninle aynı kurgularmı bilmiyorum
07 Yorumla
Soran+1 yıl😂 Mesela ne gibi cinsel içerikli mi ya da işle ilgili mi sevdiğini kişiyle ilgili romantik planlar mı mesela?
Soran+1 yılOoo kadınlArda çok drama quuen bile olabilirler
Soran+1 yılHadi bakalım
+1 yılTabiki bu durumun cinsiyet ayrımı yoktur
12 Yorumla
- +1 yıl
Kişinin o anki psikolojisine göre değişir herkesin derdi sorunları farklı
Kişilik & Karakter konusunda 717 cevap paylaştı. Elbette herkeste olur
12 Yorumla
Sıklıkla kurduğum oldu
16 Yorumla
Soran+1 yıl😂 Mesela ne gibi cinsel içerikli mi ya da işle ilgili mi sevdiğini kişiyle ilgili romantik planlar mı mesella?
Soran+1 yılBizdede durumlar aynı kanka 😂ama genelde kadınlar daha çok sevgilisiyle yapacakları şeyleri konuşmaları sorunları eylemleri düşünebiliyor kurabiliyor 😂
Soran+1 yılAhhaha valla yemin ederim 😂
+1 yılFarklılık çılgınlık kurgu çok ilgimi çekiyor kafada kurmaktan ziyade konuşmayı tercih ederim
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
👌
Evet kuruyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılAnladım bro😂
+1 yılKurgu? Jjfgh
110 Yorumla
- +1 yıl
Hee o günkü enerjime bağlı ya da son izlediğim neyse ona hdghsa k
Soran+1 yılAnladım 😂
- +1 yıl
Sende neler var 😅🤤
Soran+1 yıl15sezonluk arka sokaklara rakip senaryolar çıkar kanka 😂
- +1 yıl
Polisiye sevmem ya 🙄😅
Soran+1 yılOrada arka sokaklar sezon olarak örnekti 😂
- +1 yıl
Heee özelse dinlerim bak 😅🤤
Soran+1 yılÇok özel değil kanka
- +1 yıl
Hee peki 🤷🏻
Evet çok hemde
14 Yorumla
Soran+1 yılLibidosu yüksek kardeşimin 😄
+1 yılHayır hayal kuracak yaşı çoktan geçtim.
03 Yorumla
- +1 yıl
Soruna cevap olarak hayır diye başladım yani hayal kurmam.
Soran+1 yılAaa pardon sorry
+1 yılNe fanteziler ne fanteziler
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlaşılan seninkiler sadece +18
- +1 yıl
Hayır fantezi sadece sexmi
+1 yılHahaa sizin kadar olmas ada
07 Yorumla
- +1 yıl
Dediğinin hepsinden var. cinsel arzular bazen.. bazen de isyerind eyarin ne yapcam. gibi.. aaaa romntizim. en güzeli tabi... en sevdiğim 🤭
Soran+1 yılUlan hep merak etmiştim 😂kendimi deli zannediyordum
- +1 yıl
Neden yaa.. çok normal degilmi gece. kurulan hayaller dusunceler
Soran+1 yılNormalmiş yeni yeni herkesin bunu yaptığını öğreniyorum erkekleri bilmiyoedum 😂
- +1 yıl
Hepimiz insanız yahu.. şu erkekleri uzaylı gibi davranmayı bırakın.. yokmu senin sevgilin falan tanimiyosun erkekleirnhic galiba
Soran+1 yılYani erkeklerin genelde cinsellik üzerine kurduğunu biliyordum 😂ayrıyız kanka tuz basma yarama 😂 oradan geldi aklımada acaba beni düşünüyor mudur diye ki kesinlikle arada geceleri yazıyor saçma sapan napıyorsun oruç tutuyor musun iyi kötü bir şeyler düşünüyor belliki 😂
Kişilik & Karakter konusunda 983 cevap paylaştı. Evet
63 Yorumla
Soran+1 yılMesela ne gibi cinsel içerikli mi ya da işle ilgili mi sevdiğini kişiyle ilgili romantik planlar mı mesela?
Soran+1 yılAnladımm
Gizli Üye(36-45)+1 yılOhoo hem de alasını
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOrtaya karışık
Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Eglencelidir
12 Yorumla
Soran+1 yıl😂 Mesela ne gibi cinsel içerikli mi ya da işle ilgili mi sevdiğini kişiyle ilgili romantik planlar mı meselaa?
+1 yılYanş
06 Yorumla
- +1 yıl
her şey para cinsellik kariyer vs senin cinsellik geliyor galiba 😂
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Kıvırma 😂😂
Soran+1 yılZaten gizliyim niye kıvırayım 😏
- +1 yıl
Sensin sen 😎
+1 yılEvet kuruyorum 😬
03 Yorumla
- +1 yıl
Onu burada söylemesem 🤭 🙊 ☺️
- +1 yıl
Bașbașayken söyleyebilirin anca, Pişman olursan paran iade 😂
Kişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. Ne gibi
02 Yorumla
+1 yılCinsellik üzerine mi
03 Yorumla
- +1 yıl
Duruma göre değişir genelde yarın yapacaklarımla ilgili olur
Soran+1 yılTek değilmişim valla 😂😂
+1 yılTabiki
03 Yorumla
- +1 yıl
Sevdiğim biri yok geri kalan bütün konularda hayaller kurarım
Soran+1 yılAnladım kanka 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
+1 yılYok hayır.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılEvet kuruyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKuruyoruz
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim sevdiğim olursa onu düşünerek uyurum gelecekteki planlarımı düşünüyorum. Rakibimin maçını canlandırırim gözümde jdjdjdj
Soran+1 yıl😂vay be
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir dost 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe hayali
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZaten ben yatağa uzandığim gibi birseyler yükseliyor hemen kuruyoz yalan yok
Soran+1 yılDkkdkdkd 😂
Cevap sahibi+1 yılSag elimde ne var tahmin et 🤣
Soran+1 yılŞu an gecenin 2si neredeyse yatmadan önce senin sağ elini kafamda kurmak istemiyorum kanka sana Allah rahatlık versin 😂
Cevap sahibi+1 yılHhhggjf eyw
Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet
00 Yorumla
+1 yılKızlara sor
01 Yorumla
Soran+1 yılNede
+1 yılCinsel mi?
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı