Kişilik & Karakter Memleketinizin. İnsanı mısınız? Eskibiryalan Takip Et Yoda Yaş: 107 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben karadenizliyim Tipim benziyor onlara ama midem antepli 😂😂 Memleketinizin. İnsanı mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır hiç de değilim. 0 0 Yorumla
Blueeeman34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İcecektr memleketim gibiyim Vay der geçerim ama yemekte kesin doguluyum 🤣 acı ve etliii yemekler efsoo 0 0 Yorumla
matematikcibiri Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben de karadenizliyim fevri hareket ve bazen inat var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Karadeniz diyince doğu Karadenizli misin 😀 orta Karadenizliler o kadar belirgin değil 0 0 Yorumla
uur_uur Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 73% +1 yıl Hatayliyim yemek konusunda üstüme yok 😂 0 2 Yorumla Eskibiryalan +1 yıl Bende sizdenim 😂😂 Yorumla uur_uur +1 yıl Kilo vermeye çalışıyorum ama mutfağımız sagolsun firsat vermiyor Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet tam kendisiyim hem de 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Değilim. 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Pek degil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır hiç de değilim.
İcecektr memleketim gibiyim Vay der geçerim ama yemekte kesin doguluyum 🤣 acı ve etliii yemekler efsoo
Ben de karadenizliyim fevri hareket ve bazen inat var
Karadeniz diyince doğu Karadenizli misin 😀 orta Karadenizliler o kadar belirgin değil
Hatayliyim yemek konusunda üstüme yok 😂
Bende sizdenim 😂😂
Kilo vermeye çalışıyorum ama mutfağımız sagolsun firsat vermiyor
Evet tam kendisiyim hem de
Antepte yaşıyorum ansjajaj
Hiç değilim.
Değilim.
Trabzon dan helllo
Pek degil
İzmiri seviyoruz.