- Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılGayet doğal bir düşüncedesiniz.
39 yaşına giricem hala daha aynı zinde ve hareketliliğimi koruduğumu düşünüyorum.
Belki de uzun süre yapmış olduğum sporlardan kaynaklanıyorda olabilir.
Tabi yaş ilerledi. Boylede bir gercek var.
Kimi insan yaşımın 39 olduğuna inanmasa da değiştiremem maalesef bunu.
Yaşlı olarak bir sınır istediniz sanıyorum.
Elden ayaktan kesildiğim zaman veyahut bu hareketliliği yapmayı bıraktığımda olacağını düşünüyorum.
Yaşlı olarak belirlediğim bir yaş aralığı yok.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüzellik zamanla olgunlaşır ve yaş sadece bir sayıdır. Siz her yaştasınız ve iç dünyanızın güzelliği beni etkiliyor. Sizin gibi bir insanla tanışmak benim için bir zenginlik. Her yaşın ayrı bir güzelliği vardır ve sizin yaşınızda da büyüleyici bir cazibe var.
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 24,2b cevap paylaştı. Ben 35 yaşındayım daha gençliğimi hiç yaşayamadım gençliğimi hissedemedim bile yaşlandıysam çok şey kaybetmiş oluyorum o zaman
34 Yorumla
Soran+1 yılGenç hisseden genç görünür
- +1 yıl
@gaddarım Sendeki sapıklık
Gizli Üye(25-29)+1 yıl26 yaş çıtır mi oluyor bir arkadaş soruyor da 😂
049 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence sjdj
Cevap sahibi+1 yılSen kaç yaşındasın peki aynı arkadaş soruyor 😅
Soran+1 yılSenden az büyük sbsb
Cevap sahibi+1 yılNe kadar az 😂
Soran+1 yıl1 2 djsj
Cevap sahibi+1 yılUn var yağ var irmik var eee ne duruyoruz 😂😂
Soran+1 yılHelva yapalimda kime sjjs
Cevap sahibi+1 yılÖlen insanlığa 😂
Soran+1 yılBende yaslandim ya
Cevap sahibi+1 yılBunu söylemek için fazla genç sin
Soran+1 yılYaşlı hissettirenler var
Cevap sahibi+1 yılOda onların ayıbı
Soran+1 yılEyvAllah kral arkadasina selam söyle 😂
Cevap sahibi+1 yılŞeyy
Soran+1 yılNeyy
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım merak etmiş seni de nasıl daha yakından taniya bilirim diyor 😂
Soran+1 yılGözlük taksin sjsk
Cevap sahibi+1 yılGözlük ile olacak gibi değil diyor 😂
Soran+1 yılDürbün?
Cevap sahibi+1 yılO sapıkliga girer ya 😂
Soran+1 yılBencede djjd
Soran+1 yılBi gizliden ciksana tanıyorum galiba seni
Cevap sahibi+1 yılNereden tanıyorsun 🤔
Soran+1 yılKonusma tarzın tanidik geldi☺️
Soran+1 yılGeri gizlenirsin
Cevap sahibi+1 yılAslında sende bana hiç yabancı gelmiyorsun ama 😂 kullanıcı adının baş harfi ne sence
Soran+1 yılYaa hadi soruyu begen ordan bakayim sjsj
Cevap sahibi+1 yılKullanıcı adımın baş harfini söyle de 😂
Soran+1 yılG mi
Cevap sahibi+1 yılDeğil
Soran+1 yılBi baksam nolurdu sanki🤷🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılOlmaz utanırım 😂
Soran+1 yıl💔💔
Cevap sahibi+1 yılKırılmasın ama kalbin 🥺
Soran+1 yılBen gidiyorum 🤷🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılGitmeee
Cevap sahibi+1 yılŞimdi soruyu begenince sen beni göreceksin ben goremiycem ama
Soran+1 yılTanıştıysak söylerim kim oldugumu
Cevap sahibi+1 yılTanişmadiysak soylemiycen mi
Soran+1 yılNe anlami olcak snjs
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim kim olduğunu yaz bakiyim kim olduğunu göreyim sonra engellersin 😂
Soran+1 yılOhoooo
Cevap sahibi+1 yılNe ohoo yan çizme 😂
Soran+1 yılAman boş ver hevesim kaçtı
Cevap sahibi+1 yılKaçmasın hevesin 😅
Soran+1 yılHadi iyi geceler 😊😉
Cevap sahibi+1 yılNerede yaşıyorsun 🤔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
172Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBence değişir kişiye göre..
10 Yorumla
+1 yılyazarın biri demişki insanlar en akıllı çağında aslında en aptaldır.. bu sözü açarsak 30 ve 40 lardan önce insanlar aslında çok akıllı oldugunu düşünür beyin kapasitesi iyi ve hızlı çalısır çünkü enerjide vardır ama deneyim yoktur resmin bütününe bakma yoktur sürekli herseye egosu ve önyargıları karışır herseyi ölçmeye biçmeye tartmaya calışır (bu sohbetteki yaşa başa atıp tutarak gibi) ama 30 larda ağırlaşmaya başlayıp düşünmeye başlar insan herşeyi anlamaya anlam cıkarmaya ders edinmeye çalışır 40 larında erdemli olmaya başlar 50 lerinde ise bilge olması gereklidir.. yalnız bu sohbeti şunla sonlandırayım madem bana atıf yapmışsınız: sen insanlara ne anlatırsan anlat senin anlattığın onun anladığı kadardır yani kapasite kısıtlı ve sınırlıysa bilgide derste bir işe yaramaz..
13 Yorumla
Soran+1 yılBana atıp tuttuktan sonra bunları yazmaniz komik
- +1 yıl
önyargılarınız umrumda değil beni anlayacağınız yasta değilsiniz henüz daha çok toysunuz
Soran+1 yılAynen 👍🏻
Gizli Üye(25-29)+1 yılInsanların çoğu gerek zihinsel gerek bedenen kendilerine bakmadıkları ve kendi hayatlarını yaşamadıkları için genellikle 30 yaşında hep çökmüş insanlar görüyoruz etrafta. Ben 80 yaşında sportif insan ile tanıştım hala gözleri parlayan ve 20 yaşında bir adamın bacaklarına taş çıkarırdı, beni çok etkilemişti hem zihinsel hem bedenen sağlıklı idi. Aynı zamanda 50 yaşında sıfırdan bir işe atılan ve 30 yaşında gösteren insanlar ile tanıştım. Böyle örnekler gördüğüm için yaş sınırını (basmakalıp) benim için ortadan kaldırdılar açıkcası. Kişiden kişiye değişiyor, 20 yaşında olup ruh gibi gezen kendine bakmayan yaşlı gibi düşünüp hareket eden çok insan dolu. Benim için yaş sınırı yok. Benim için sınır düşüncelerin sağlığı bozulduğu ve kişi ağır haraket ettiğinde başlıyor. Bu 20-30-50-90 fark etmiyor 😁
34 Yorumla
Soran+1 yılÖzet kısa olur
Cevap sahibi+1 yıl@mavikutu Teşekkür ederim :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlur oyle bir zamnlar bizede yaşlı geliyordu yani daha çok olgun artık baba anne olmuş insanlar falan zaten oylede olgun anne ve babayizda. Ancak hiç bir şey yasayamadigimizda doğru. Ben mesala hayat kosusturmacasinda bir şey anlayamadım. Bir adamla tanisiyirsun onunla bir işe giriyirsun evlilik adı altında çocuk oluyor velhasıl maraton yılları basliyor çocuk bakmakla geciyor hayatın 40 yaş olmuşsun işte hayat bircogumuz icin hayat bu yaşlarda başlıyor yeniden aşk entrika vs vs buyuzden atasizude vardır 40 yaşından sonra azani teneşir oaklar diye. Evt Çünki uzun yıllar yasanmayanlar o yaşlardan sonra daha dehşetli yaşanır. Hfjdjndnd yani yaşlı fakat ruhu genç insanlardir bu yastakiler. Bende 3 gün sonra 40 yaşındayım. Çok mutluyum yaşasın ozgurluk ve genç ruh.
16 Yorumla
Soran+1 yılYanlış anlasildi sorum olgunlasiyor yetiskin oluyor demek istedim güzel insan
Cevap sahibi+1 yılEvet yetişkin oluyoruz da kabul edemiyoruz.
Soran+1 yılBenimde az kaldi zaten anlıyorum o yüzden
Cevap sahibi+1 yıl@schrodçg yeni giriyorum bakalım nasıl olcak ama ben çok mutluyum. tesekkurler pasta için. 🥂
+1 yılBenim için 45'ten itibaren yaşlı geliyor. 37 yaşında tanıdığım bir ablam var. Gayet formunda, yüzü güzel ve doğal. Hiç yaşlı gibi görünmüyor. Bu yaşlı diye aşağılayan insanların, kendine bakmaksızın insanları eleştirmesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ha evet 30 yaşında olup, popo göbek salmış biri de benim için yaşlı olur. Çok kilolu olanlar da öyle.
21 Yorumla- +1 yıl
Soruyu soran tam bi önyargı makinası
Gizli Üye(30-35)+1 yıl35-45 arası orta yaş kardeş yeşlı değil. İnsanları kısıtlı iki kategoriye sıkıştırmaya çalışmayı bırakalım. Bebek, çocuk, ergen, genç, orta yaş, yaşlı, çok yaşlı gibi biraz tanım yelpazeniz arttırın
810 Yorumla
Soran+1 yılSanane
Cevap sahibi+1 yılTam ilkokul zekası. Hem soru sorup hem cvp verilince sana diyen bir insanın erdemli olabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım
Soran+1 yılHahhahahahhaha saman ye
Cevap sahibi+1 yılSen kreşten başla eğitime ancak..
Soran+1 yılSamancinin oğluna aşıksan banane bshshsh
Cevap sahibi+1 yıl3 yaş eğitimine indi adfh
- +1 yıl
Kesinlikle
Soran+1 yılHehhhehhhehehhehehhehehe bengisu
- +1 yıl
Ergen bunlar çok kasmayın dengesizler
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşlılık olayı kadın ile erkek için farklı bence atalarımız 'erkek dura dura koç, kız dura dura hiç olur' der. Erkeğin olgunu kadının ise genci makbuldür. Genç erkek kadının kıymetini dişiliğini olgun bir erkek kadar iyi bilemez. Kadında 30 sonrası yaşlılık ise erkek için bu 40 hatta kişiye göre 50 bile olabilir.
04 Yorumla- +1 yıl
Boş yorum. Erkek erken çöker bu yüzden 25 yaşındaki bir erkek en az 30 yaşındaki kadına denktir
- +1 yıl
30 luk eriekte 40 bandında kadınlara bakmalı
- +1 yıl
@Deepinlovess O yüzden mi kızlar olgun erkek peşinde?
- +1 yıl
Bu aptal türk kızlarına bişey anlatamazsın onlar zengin 50liklere çaktırır ama burada 30 yaslarını yererler çünkü paraları yoktur
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdiki nesil daha 20 25 yaşında 35 lik gibi duruyor. 35 e gelince vay hallerine.
Etrafındaki 35 likler yaşlarından büyük gösteriyorsa 35 büyük gelebilir sana. Benim çevremdeki 35 ler gayet genç duruyor dolayısıyla bana 35 hiç de yaşlı gelmiyor. Tam tersi 20 25 lere şaşırıyorum bunlar bu yaşta nasıl bu kadar yaşlı duruyor diye.
23 Yorumla- +1 yıl
Ya bende 35 oldum. Korkuyorum yaşlanmaktan
- +1 yıl
@seruven___ Amca şey moralini bozmak istemem ama sen zaten yaşlısın şu an :(
- +1 yıl
@Deepinlovess bir gün karşılaşırız inş. Amca olmadığımı görürsün yeğenim.
+1 yıl31 yaşındayım ama birçok 20li yaşları çok rahat cebimden çıkaracak kadar iddialıyım. Bana göre yaş doğum tarihiyle kısıtlı değildir. Beslenme, sağlıklı yaşam, spor, kişisel bakım vs faktörler içerir.
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir güncellemelere bakmani tavsiye ederim
- +1 yıl
Evet sizin görüşünüze de katılıyorum.
Ruhu genç olanın hayata güzel bakanın bedeni sağlıklı olanın otuz beş yaş üstü olması belli bir yaşa erene kadar sıkıntı yaratmaz buda bence elli üstü olur kendini yaşlı hissetmek için ben 45 yaşındayım ve hâla kendimi sıkı hissediyorum
10 YorumlaAlgına ve toplumuna göre değişir, dediğiniz gibi olursa 30 yaş üste dede olur. Perspektifimizi genişletelim, 18 yaşa kadar çocuk, 18-25 ergen genç, 25-35 ortanca genç, 35-45 yetişkin genç, 45-65 yetişkin, 65 üstü yaşlı olabilir.
10 YorumlaE ne yapalım 😂 ben 34 yaşındayım / ancak bu kadar olduk - üniversite - atama derken öğretmen olduk 😂 üstüne bir de yaşlı olduk 😂 daha dur evlenmeyi düşünüyorum 🤨
019 Yorumla
Soran+1 yılBranş ne
Soran+1 yılAa bende
Soran+1 yılİlk mat mi
Soran+1 yılTamam iste ilköğretim matematik oluyor hocam nasil bilmezsin
Soran+1 yılEvet bende 7 8 lere giriyorum
Soran+1 yılNereye atandin
Soran+1 yılSüper ya
Soran+1 yılVan benim
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yıl😊😊
Bu vücudunla, düşüncen ile ve tüh yapınla alakalı. Ben 40 yaşındayım ve yaşımı söyleyince genelde inanmazlar. Ayrıca hala hareketli bir hayatım var. Yılların geçtiğinin farkındayım ancak her yönden 20-30 arası hissediyorum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 800 cevap paylaştı. Ben 26 yaşındayım bana göre kadınlar 18 ile 40 arası gayet iyi 40 üstünde bile çok güzel kadınlar var benim eski sevgilim 7 gün sonra 44 yaşında olacak ama Allah seni inandırsın çiçek gibi kadındı 😂😂😋
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
u +1 yıl30 yaş ve sonrası daha çok genç bir yaş aralığı. Kendine ve fiziğine dikkat etmezse muhtemelen yaşlı gözükecektir elbette. Sigaradan uzak durun.
12 Yorumla- +1 yıl
Sigara yaşlandırır.
20 yaşında 30 sonrasına teyze amca derdim. Şu an o kadar büyük gelmiyor. 65 sonrası yaşlı benim için.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Normalde yaşlılık sınırı 65 ancak insan kendini 34’ünde de yaşlı hissedebiliyor. Bazen gençmişsin gibi geliyor bazen oran buran ağrıyınca yaşlandığını düşünüyorsun
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. [18,29] yaş aralığı dünyanın en yaşlıları. bıkkınlar, hayattan bezmişler, her şey onların başına gelir, hep onlar mutsuzdur, hep onlar küçük Emrah modundadır çünkü…
00 Yorumla28 yasindayim nedense bana da öyle geliyor ama 30 yaşında gircem diyemiyor nedir o yarı da geç girmeye başladım diyebilirim😂
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yıl35 yaşındayım ve evet yaşlıyım. Her sabah göğüs kemiği çıtlatıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBuna güldüm işte dbdh
- +1 yıl
Futbolcu 35 oldu mu yaşlı diyoruz. İşte skala bu. Yaşlıyız. Ve gerçekten her şey yorucu geliyor 🤣🤣
Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı. Bende kendimi kışın yaşlı yazın genç hissediyorum. Çünkü yazın etekler şortlar elbiseler giyince kendimi 18 lik gibi hissediyorum.. 😂
00 Yorumla
+1 yıl30 diyebilirim ama bazen istisnalar da oluyor şimdi bir yandan ben bile yaşlı geliyorum kendime
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma ve yanlış bir düşünce Sen de yarın bir gün 30 yaşına geleceksin Ondan sonra sana teyze diyeceklerim moruk diyecekler hoşuna gidecek mi
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaşlanmaya 3 yıl kalmış desene😅
Bence 50 yaş üstü yaşlıdır. Yaşlılığa o kadar yaklaştığımı düşünmüyorum00 Yorumla
+1 yıl45 üstü yaşlı. Çünkü hem kırışıklıkları çok oluyor hem hayat enerjileri kalmıyor hem de sağlık sorunları başlıyor, hareket edemiyorlar rahatça
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇocukluğumuda gençliğimi de doya doya yaşadım yaş 43 takıntım yok en önemlisi sağlık gerisi bir şekilde hallolur nasılsa
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl40'tan sonra insan olgunlaşır.. Yaşlı, ihtiyar olmaz..
İhtiyar olmak için 70 yaş ve üstüdür..
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 385 cevap paylaştı. Sen ne tanımlarsan onu hissedersin. Ben hiç bir yaşın yaşlı olduğunu düşünmüyorum. Kalpdir esas olan.
00 Yorumla40 bence. özellikle öğrenme hızı düşüyor. okuma becerisi hafıza fiziksel kabiliyet... hepsi düşüyor bildiğin kısıtlı internet ağı :)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Görünümle ve enerjiyle alakalı bu.20 li yaşlarda bedenen de ruhen de kendini bırakan da var.50 ve sonrasına yaşli denebilir..
01 YorumlaZaman durdurulamıyor o sebeple her vakit yaşlanıyor insanoğlu. O nedenle yaşlı algısını yaymak taraftarı değilim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yıl35 sonrasi yaşlı geliyor veyada 40 yani herkeste bireysel kisinin yasina göre degisir eger gencsen evet söylledigin dogrudur
01 Yorumla- +1 yıl
28 sin sende 35 üstü yaşlı gelmemesi lazım 20 olsan neyse de 30 na iki sene kalmış tatlım seninde 😅
43 yaşındayım en zorlandığım yaş 40 oldu sonrası geldi ama artık 50 lere gelirken de sanirkm 50 demek zor olacak. Gercek su ki gönül yaşı hala 25
00 Yorumla
+1 yılbazen 50 yaşındaki bir insan 25 yaşındakinden daha yaşam doludur daha gençtir
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik açısından kanki
+1 yıl30 yaşına geldikten sonra baya bir sıkıntıya girersin sen bu düşünce yapısı ile bence, estetiklere başlarsın
00 Yorumla
+1 yıl50 heralde yaş geçtikçe bizde sayıyı artıyoruz 😂
03 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂 demekki hala genç ruhlusun😂
- +1 yıl
Öğleyim tabi koca bebeğim ben ☺️
Soran+1 yılZjnzjz
+1 yılYaş 35 yolun yarısı eder denir şiirde yarımı gectigin an yaşlı olursun bence
01 Yorumla
Soran+1 yıl35 te yasli ya hatta 34 te
Ben 60 yaşına bile giderim hepsinin zevki ayrı
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılTeşekkürler 😅 banada küçükken yaşlı geliyodu ama öyle diilmiş 😅
13 Yorumla- +1 yıl
Sen de 30 üstüne çıkmışsın cünkü
- +1 yıl
@Howlerwashere gerçekten mi🤦🏽♀️
- +1 yıl
Genç gösteriyorsundur eminim ki merak etme
Değil yaş sayıdır insanın ruhu genç olmali
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Valla ben 30 u geçeli çok oldu , kendimi hiç yaşlı hissetmiyorum. Genciz daha 😂🌺✌️
10 Yorumla30 yaş çıtırdır yahu. 40 sonrası bence yaşlanmaya başlıyor. 50 sonrası yaşlıdır bence.
10 Yorumla
+1 yıl29 yasindayim. Temmuzda 30 olcam ve sonrasi icin cok korkuyorum...😒👊😅
13 Yorumla- +1 yıl
🥲🥲🥲
- +1 yıl
Kaç Temmuz 😂
Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. 32 yaş seneye 33 yaş sonraki sene 34 yaş yaşlı derim.
10 Yorumla33 yaşındayım 15 kilometre hiç durmadan koşu yapıyorum 15 senelik basketbolcuyum yaşlımıyım?
10 Yorumla
+1 yıl22 Temmuz 30 olacağım ama kendimi o kadar büyük görmüyorum. 30 ve üstü bence değil.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalamaaa ☺️☺️ 35 e girdim. Asıl yaş 30 dan sonra başlıyor dolu dizgin..
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılBen ne 30 yaşında ergenler gördüm biride exsim olur ağzına siçtigimin malı
01 Yorumla- +1 yıl
Kız Allah sen osmdlsleldmaleksk
+1 yıl35 e kadar genç
55 e kadar orta yaşlı 55 den sonra yaşlı derim ben00 Yorumla
+1 yılYaşla alakalı sorunum yok 30 yaş ve üstü herzaman iyidir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. 60 üstü yaşlıdır ama tabii ki istisnalar var. 75 yaşında genç gibi olan teyzelerde gördüm ben.
00 YorumlaBenim içinde yaşlı geliyor ama büyük ihtimal o yaşa gelince genç hissederim
00 Yorumla
+1 yılÖyle demesen iyiydi...31 yaşında sevgilim var ben 18 yaşındayım ve anlaşıyoruz
00 Yorumla
+1 yılsoru görselindeki hatun kişi çok çekici 😅 bence 30 yaş grubuna biraz haksızlık yapıyorsun derim 🤔
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılValla bilmiyorum, 33 yaşımdayım ama çevremdekiler olmasa hiç aklıma gelmez yaşım
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılArtık o sinir ileriye çekildi 30 unda hayat yeni başlıyor artık çoğu insan için
00 Yorumla
+1 yıl29 olduğum icin pek de 30 u düşünmek istemiyorum 😂
00 Yorumla31 yasindayim daha yasladigimi bu yasa geldigimi kabul edemeyip hala genc takiliyorum bakalim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan kendini hissettiği yaştadır.
32 yaşımdayım ruhum genç00 Yorumla Merhaba. Benim yaşlı sınırım 59. Bu yaştan sonra kendimi yaşlı hissedeceğim gibi geliyor.
00 Yorumla- Devamını Gör (247)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat