Korkunç şeyleri sevmem orkun ışıtmağın indie korku oyunlarını seyretmekle başladı. İlk korku oyunu videoları, ondan sonra ruhi çenetin korku içerikli belgeselleri derken creppypasta hikayeleri ardından Deep web videoları ve korku müziklerini dinlemekten zevk almaya kadar ilerledi. Ayrıca doğa seslerini de çok seviyorum YouTube üzerinden rüzgar, yağmur, şimşek seslerini çok severim. Korku içerikli videolara ve oyunlara doğa sesi eklendimi değme keyfime.
Korku müzikleri bende nostalji uyandırıyor ve keyiflenmemi sağlıyor. Korkmak yerine hayal gücümü kullanmamı sağlıyor ve mutlu ediyor.
Gece vakitleri kevin macleodun korku müziklerini dinler ve mutlu olurum
https://youtu.be/TK4n2OyJUm8?si=oMp1DwT6weiWNROW
Sormak istediğim soru ise ben neden korkunç şeyleri seviyorum ruh hastası mıyım? Yoksa bir özelliğim mi var.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sevdiğin içindir
insanların izlemekten korktuğu şeyler ilgi çekici geliyor. bende severim. ben sansürsüz insan öldürme videoları izlemiştim. kesme, kan vardı. hayvanlara işkence eden videolarda vardı fakat onları izlerken kötü oluyorum. hayvanlarla ilgili 2 video vardı sadece 1 tanesini izleyebildim..
Ahh orkun ışıtmaktan korku oyunu izlemek, küçüklüğümü güzelleştiren şey diyebilirim...