AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
zorlamam.
Çaba gösterilir, emek verilir, bazı konularda esneklik gösterilebilir ama olmayacağı çok bariz belliyken zorlamak Hep Kötü sonuçlar doğurmuştur..
Bitmemesi için çaba sarf edersin. Ama seviyorsan çaba sarf edersin. Zaten eninde sonunda ipini koparan danalar gibi otlamaya giderler.
Seven insan o*ospuluk yapmaz
Çok ağır itham biliyorsun değil mi? Ben gözümle görmediğim müddetçe bu kadar ağır konuşamam
Ben yapan için diyorum gözümle de gördüm jdjsjs fake hesapları olup cinsel soru sorması, erkeklerle sorularda fingirdemesi, banyodaki resmini başka erkeklere atması o*ospuluk değil de nedir?
Kınamayayım, haddime değil çünkü.
Yaptığı hazmedilebilir değil. Bir de şu açıdan düşün, hiç görmeyebilirdin ve saf gibi hâlâ onunla ilişkine devam ederdin. Fakat şanslıymışsın ki ucuz kurtulmuşsun
Kurtulamadim işte site de takılmak istiyorum o"ospunun fakelerinden geçilmiyor. Sorsan karakter namus abidesi ama en büyük o*ospu o. Karıyla iletişim kurmak istemiyorum beni sinirlendirip yazmamı sağlamaya çalışıyor. Anam küfür etti o*ospuluk yaptı hâlâ ona dönerim sanıyor. Rezil ettim o*ospuyu seviyorum takintiliyim sanıyor kendi takıntılı. Salsın beni artık s2ecem anasını
Bildiğin bütün hesaplarını engelleyip yoluna devam edeceksin, yapacak bir şey yok. Görmezlikten geleceksin başka çaresi de yok.
O rahatsız etmeyecek sever bippp. Gizli hesapları var onlarla. mi ugrascam 488383 tane. hesap var o*ospuda. Benleyken 3 yıl boyunca yediği tüm haltlari diğer sosyal medyalardaki fakelerini. Benleyken reelde manitasi olduğunu, bakireyim deyip de olmadığını, başka erkeklerle sesli görüntülü konuştuğunu biliyorum. Öyle böyle o*ospu değil ama kafayı takmış bana. Ben o"ospu sevmiyorum nokta
Bismillahirrahmanirrahim
Ya işte gör kendini fksjjs
Kendini değil, kendisini olacak.
Sana eski manitanla hayatta kalma savaşında başarılar
İstemiyorum s. gitsin yazmasın ulasmasin rahatsız etmesin haydi eyvallah
Sebeplerine bağlı, zorlamadığına pişman da olabilirsin
Hiç zorlamadım pat diye kestim
Makas pat diye kesmez ki. Kat kut diye
Ben bitti demeden bitmez
Hayir.
Sen kimsin
Bir uyeyim. Neden?
Beni bırak sen kimsin mfkdnjd
Korkulacak biri degilim :d
Bir bak bakayım bana oradan korkacak tıp var mı
Zorladıkta ne oldu
Ne yaşadınız bilmiyom ki
Yani kısacası bittiği yerde durrmalısın her uzatma seni biraz daha aşağı çeker biraz daha yerle bir olursun ne yasadiysek geçmişte kaldı
Kenks mevzuya vakıf değilim ama eminim ki sen haksizsindir mdjsjs
Aldatıldım kanka en sonu bu yani bence ne kadın ne erkek aldatılmayı hak etmez uzatmalar olmasaydı direnmeseydim çocukta aldatmazdı
O bahane değil kenks. Çocuk o*ospu çocuğuymus. Adam olan aldatmaz. Sen ne kadar zorlarsan zorla aldatmanın bahanesi açıklaması olmaz. Kadın aldatmışsa o*ospu erkek ise o*ospu çocuğu net
Aynen bu yüzden diyorum uzatmalara gidilmez son şans verilmez yeniden denenmez bitmesimi lazım hemen bitireceksin devam edersen üzerler üzülürsün gerek yok yani
Kanks sen bitirsen de karşı kabullenmedikten sonra bitemiyor
Ya Allah rızası için şimdi sen bitirsen bir şeyi kim devam edebilir yani bu dediğine sen inanıyon mu kanka
Taciz ediyor kanks
Yav bırak bahane uydurma numarayi değiştir bitti gitti
Değiştim zaten daha dagitamaz fkjsjsjs. Sitede salça oluyor ruh hastası 48488282 tane fakesi var. Sitede doğru düzgün soru cevaplayamiyom bu sapkın yüzünden
Engelle gitsin iki tuşa bakar dert etme
Engelliyorum hesabımı kapattiriyor sapik o*ospu
Gizle kendini işini bilmiyon
Gizlemem. Fake açmam prensip meselesi.
Zorlamam
Olaya bağlı
Hayır
Neyin
İctigin suyun kanka
zorlamam
Zorlamam