Kişilik & Karakter Siz neye tahammül edemezsiniz💫? Bilmiyom_ya Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Şu egolu insanları kenarı çekip öldüresim var ya💆 tamam anladık kardeşim en iyi sensin Siz neye tahammül edemezsiniz💫? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. egolu ne istediğini bilmeyen dengesiz iki yüzlü insanlara tahammül edemem.. ya da cahil insanlara tahammül edemem 1 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hiç kimseye, hiç bir şeye. Tahammül sıfır. Karşımdaki kim olursa olsun canımı sıkanın canını sıkarım. 1 0 Yorumla
Lizay Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saygısız insanlara , saygıdan yoksun insanlar kadar yoran kimse yok. 1 0 Yorumla
Mayarüya Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Narsistler, psikopatlar, ırkçılar, machiavellianlar. 1 0 Yorumla
Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 719 cevap paylaştı. Detayindan soruna hepsine katılıyorum aşkım 0 0 Yorumla
serkan838383838 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Egoluları bir yere toplayıp tepelerine atom bombası at 😃 O zaman görürler dünyanın gaç bucak oldugunu 0 0 Yorumla
nilsu79 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl bana kötü davranmasına beni oyalamasına duyguları hakkında yalan söylemesine aldatmasına 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çoğu şeye tahammül edemiyorum 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Saygısızlık laubali tavırlar yalan.. 0 0 Yorumla
1mrytprkk Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı. Gevşeklik 0 0 Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 966 cevap paylaştı. Pisi pisi gel pisiii 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. İnsanlara 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
egolu ne istediğini bilmeyen dengesiz iki yüzlü insanlara tahammül edemem.. ya da cahil insanlara tahammül edemem
Hiç kimseye, hiç bir şeye. Tahammül sıfır. Karşımdaki kim olursa olsun canımı sıkanın canını sıkarım.
Saygısız insanlara , saygıdan yoksun insanlar kadar yoran kimse yok.
Narsistler, psikopatlar, ırkçılar, machiavellianlar.
Detayindan soruna hepsine katılıyorum aşkım
Egoluları bir yere toplayıp tepelerine atom bombası at 😃 O zaman görürler dünyanın gaç bucak oldugunu
bana kötü davranmasına beni oyalamasına duyguları hakkında yalan söylemesine aldatmasına
Çoğu şeye tahammül edemiyorum
Saygısızlık laubali tavırlar yalan..
Mesajıma geç dönenlere
Biliyorum canım ama sağol yine de
Boş konuşanlara..
Gevşeklik
Pisi pisi gel pisiii
İnsanlara.
İnsanlara
Sahteliğe..