Kişilik & Karakter İlerde ki eşinizde bulunmasını istediğiniz 3 özellik nedir? Aafro-dit Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor • sorum tabi ki bekarlara 😃 kriterleriniz vardir diye düşünüyorum. Güncellemeler+1 yıl Niye hiç pembe üye yok kafayi yicem skxfsfs hep erko hep erko İlerde ki eşinizde bulunmasını istediğiniz 3 özellik nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. benden yaşça olgun olması.. eğlenceli olması.. zeki olması tabi ki de 0 0 Yorumla
Teo6099 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Benimle ilgilensin, kendi hayatida olsun ama ara sira beraber yemek yapip vakit gecirmekde isterim, beraber birşeyler yapmak. beni sevsin ve benim sevgimin değerini bilsin 0 0 Yorumla
-AEG- Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl Olgun olmasıSadık olmasıHerşeye rağmen benimle olması.. 0 0 Yorumla
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 324 cevap paylaştı. Saygılı olsun az öz konuşsun içinden canavar çıkmasın yeter 0 0 Yorumla
Suits_s Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ahlaklı , zeki ve güzel olmasını isterim. 0 2 Yorumla Aafro-dit +1 yıl Çok şey istiyorsun 😃👏🏼 Yorumla Suits_s +1 yıl Üç özellik isteyen sensin ama kajsjs Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Fizik fizik fizik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
benden yaşça olgun olması.. eğlenceli olması.. zeki olması tabi ki de
Benimle ilgilensin, kendi hayatida olsun ama ara sira beraber yemek yapip vakit gecirmekde isterim, beraber birşeyler yapmak. beni sevsin ve benim sevgimin değerini bilsin
Olgun olması
Sadık olması
Herşeye rağmen benimle olması..
Saygılı olsun az öz konuşsun içinden canavar çıkmasın yeter
Kriter yok eş olsun nefes alsın yeter yaş oldu 30 evde kaldım
Ahlaklı , zeki ve güzel olmasını isterim.
Çok şey istiyorsun 😃👏🏼
Üç özellik isteyen sensin ama kajsjs
Sende yoksa ne olacak
Sadakat hamaratlık birazda cilve
Fizik fizik fizik