Güncellemeler
+1 yıl
Kadınlar başta olmak üzere çevrem tarafından düşman olarak görülmek istemiyorum.
Nedense hep böyle bir tehdit olarak görülüyorum. Tipim mi kötü duruşum tavrım mı kötü nerede yanlış yapıyoruz bilemiyorum ama ters giden bir şeyler var onu biliyorum tanımadığım insanlardan bile hep böyle tecavüz edecekmişim gibi tavır sergilemelerinden bunaldım yani gittiğim her ortamda kendi halimde sessiz sakin biriyim. Kimseyle doğru düzgün samimiyetim bile olmadı. En fazla okul/iş ortamında menfaat gereği muhabbetim olurdu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bunu sorun etmene gerek yok ben de küçükken herkese kızgın sevmiyor gibi bakıyordum bir arkadasim taklidimi yapana kadar bilmiyordum , aslında normal duruşum biraz çekingen içine kapanıktim, belki şimdi de öyleyim bilmiyorum ama benimle muhabbet edenler beni çok severler özellikle yabancı arkadaşım beni çok seviyor çok samimi buluyor, bazen konuştuklarımi anlayamasa bile.. insan konusaraktan ziyade hissederek anlaşılır, onunla en iyi arkadaşız, sadece ön yargıları bir kenara bırakmalıyız , insan insanı yemez, çekingen biri olduğum için ve bunu çok geç öğrendiğim için üzgünüm
E bir ilişkin var mı şu an ya da oldu mu çünkü çekingen birinin ilişki durumunu merak ederim.
Ben evliyim
Allah mutluluğunuzu daim etsin peki evlenmeden önce ilişkin oldu mu ya da ilişki yaşadın mı cinsellik değilde hani öpüşme filan.
Hayır hiçbir şey olmadı, bizde sevgili falan yok dindar bir aileyiz öyle yetiştik görücü usulü evlendim
Amin teşekkür ederim
E dindar birinin ilişkisi olamaz mı🤷🏻♂️?
Sozlun olur nişanlın olur ama bizimkiler çok abarttilar hiç yalnız gorusemedim insanların içinde ne konusucam ki işte benim de kaderim böyleymiş
E hemen hemen benzer kaderimiz varmış senle. Gerçi Allah bu saatten sonra nasip etse ne etmese ne ümidimi de beklentimi de yitirdim hayır şimdi hayatıma bir kız girse bile aradığım gibi bir kız olur mu olmaz mı belli değil.
Kapalı mısın ya da ailenizde kapalı var mı hiç?
Evet kapaliyim ümidini kesme bulursun
Sana oyle geliyordur.
Yok kanka ne yazık ki bana öyle gelmiyor. Yav arkadaşımla (hemcins) yolda yan yana yürüyorduk kadın beni görünce irkilircesine arkadaşımın bulunduğu taraftan geçti resmen. Betimleyebildin mi yadırganmaktan yabancı muamelesi görmekten artık bunaldım.
Kaba saba bir tipin mi var?
E sert mizacım olduğunu söyleyenlere rastlıyorum tabi kavgaya gider gibi duruşumun yürüyüşümün de olduğunu söylüyorlar. Tabi kendim bunların farkına varamadım.
Davranışların tuhaf belki kfkf