Bilelim de gardımızı ona göre alalım. En çok hangisi deşer yarayı? En çok hangisi bilir en iyi nereden vuracağını?

Bilelim de gardımızı ona göre alalım. En çok hangisi deşer yarayı? En çok hangisi bilir en iyi nereden vuracağını?

bence sevgili daha fena bir düşman olur. dostla sevgilinin tek farkı birinde cinsel ilişki olup diğerinde olmaması. sevgili, dostla kıyasla bu konuda bir adım daha yakın bize. ben olsam sevgiliden korkardım. bence insanın hayatında aileden sonrs sevgiliden daha yakın hiç kimse olamaz. onunla tamamen bütünleşiyorsun, o sen oluyor. dost bana bi tık daha uzak geliyor. e o zaman sevgili bize en yakın olmuş oluyor. haliyle de o bize düşmanlık edecek olsaydı iliklerimize kadar bileceği için daha fazla kötülük edebilirdi. bizi nasıl kıracağını, bizi nereden nasıl vuracağını çok profesyonelce bilirdi. belki de hayatımda hiç gerçek anlamda bi dostum olmadı diye böyle düşünüyorum. dost bana uzak geliyor. fikirlerim bu yönde
Eski dost öyle bir düşman oluyor kii insanın kanı donuyor. Bunu çok acı şekilde tecrübe ettim dost arkadaş herkes yalan. Yalnızlıktan başka yol bırakmıyorlar sonunda.
Teşekkürler
Ricalar.
Bana kimse dişli dişsiz düşman olabilemez :D silkelerim onları üst üste koyup
😶🌫️🥶🥶
Akıllı olun kimseye düşmanlarınızı da siz seçin :D
-kimseye
Teşekkürlerimi sunarım.
Rica ederim 🌿
Bence ikisinden de olabilir.. insan sevdiği kişiden nefret eder bazen de sevmediği kişiyi sonradan sever.. tamamen aralarında neler yaşadıklarına bağlı
Cevap
6Cevap
Al birini vur ötekine ikisi de birbirinden beter..
Düşmayın neyden geçeceği beyyi oymaz. Bayzen kötü sandıyklarımız iyi oluy aslında zayteb biyaz akiyyi insanlar bunu anlayley
Neden gizlisin ki 😂
Bayzen giyzenmek iyidir. insnalar kötü hissettiğinde giyzeniyler
:(
Sankiy çok üzüydün de
Dost.
Sevgiliye her şey söylenmez.
Ama dost dediğin seni ciğerine kadar bilirse ondan alâ düşman olmaz!
Bu yüzden canlar, mesafe mesafe, mesafe... Aslında korona dönemleri bize her şeyi anlatmıştı... En olması, gerekeni mesela... Mesela...😆😆😆
Dosttun da sevgilinin de karakterine kalmış artık şansa. Dostun hadi neyse derim de sevgiliden evrilen düşman çok ayıpça bence tü kaka
Mehmet Akif düşmanını annen bile doğurur demiş.. Kimin dişli, kimin dişsiz olup olmayacağı tamamen mizaca bağlı..
Direkt bu söz geldi aklıma.
İkisinden de düşman olamaz benim için. Asıl düşman yanında tutup dost, sevgili bildiklerin olur. Onlar tehlikeli. Geçmiş bitmiş "eski' ler artık can acıtmaz.
Senin bütün sırlarına yasağına hakim olan bilen den en iyi düşman olur
Eski dosttan olur. Seni en iyi tanıyan zayıflıklarını da en iyi bilendir
En iyi nerden vuracağını eski dost daha iyi bilir
Dost başka ya, dost vurdu mu fena vurur. Düşmanlığı en kötü olan eski dosttur bence.
Kötü niyetli kimse ondan olur. Allah uzak etsin Amîn
Canını yaktığın insanlara dikkat etmelisin, bunun dostlukla sevgililikle alakasi yok
İkisinden de olur çünkü zaaflarını en iyi onlar bilir
Eski dosttan olur cunku insan sevgilisinden cok dostuna anlatir sorunlarini olaylarini falan
Eski dıştan çünkü dostlar herşeyi bilirler
😂😂
Şair ne dedi diyorum. Sanata saygı
Eski sevgili lanetinden allah herkesi korusun..
Amin
Eski dost
Eski dosttan da olur sevgiliden de..
Eski dosttan daha dişli düşman olmaz.
Eski dosttan...
Eski dost elbette
Eski sevgiliden iyi düşman oluyor.
Akrabadan olur efenim.
Eski dosttan
Eski dosttan olur
Eski sevgiliden 😄
Seni sevmeyen