Kişilik & Karakter Kendinizde görmeyi en çok istediğiniz özellik nedir? BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Sizde olmayan ama olmasını çok istediğiniz bir yetenek, yön, huy vs var mı? Kendinizde görmeyi en çok istediğiniz özellik nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben kendimde şu an ki özelliklerim ile memnunum zaten. 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Yetenek diyeyim. Misal piyano çalmayı çok isterdim. 0 0 Yorumla
_RuleMaker_ Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Bunlar edinilebilen şeyler değil mi? Çok istesem yaparım. 1 0 Yorumla
Power_MAN Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 776 cevap paylaştı. Keşke duygusal yatayılmasaydım 1 0 Yorumla
Pömpüş Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 797 cevap paylaştı. Cesur olmak ve fazla ince düşünmemek 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Atik olmak , uyuşuk olmamak 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Öz güvenli olmak isterdim 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Ucmak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben kendimde şu an ki özelliklerim ile memnunum zaten.
Yetenek diyeyim. Misal piyano çalmayı çok isterdim.
Bunlar edinilebilen şeyler değil mi? Çok istesem yaparım.
Güzel bir sese sahip olup her şarkıyı türküyü söylemek isterdim
Sakin, relaks bir insan olmak.
Keşke duygusal yatayılmasaydım
Süper bir zekaya sahip olmak isterdim.
Cesur olmak ve fazla ince düşünmemek
Atik olmak , uyuşuk olmamak
Öz güvenli olmak isterdim
Ucmak
Çok gizli söylemem
bilmem