Kişilik & Karakter Kendinizi komik buluyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bir şey aratıcaktım youtube da geçmişime denk geldim bir gülümseme ve ben neden böyleyim hissiyatı oluştu Kendinizi komik buluyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Komik değilim ben. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Biliyoruz🦦
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl alemin kıralı jeneriği görünce duygulandım sabriye hanım yoksa sizde mi kubat 30 Şubat hayranısınız :ASD 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İlk aşkım najxnsjs Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Ben sıkıcı bir insanım. Sohbet eden herkes bin pişmandır. 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Evet. Noktalardan. Belli. Brnimle. Konuşan. Cenneti. Yaşar. Yorumla BloodyGamer +1 yıl Nokta, kırmızı çizgimiz. Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah abi. Ben. Seni. Arada. Komik. Buluyorum. Zaten. Selamlar. Yorumla BloodyGamer +1 yıl Arada espri katıyorum tabii ki. Ama bunu sohbette yansıtamıyorum, sorun burdan kaynaklı. Selamlar👋 Yorumla Soran +1 yıl Bence gayet cool. Yorumla BloodyGamer +1 yıl Sohbeti de becerebilirsem cool olabilirdi de yok işte.🤦 Yorumla Soran +1 yıl Sende sohbet yapmadan varlığım yeter de. Herkes muhabbetli olacak diye kural vardı da biz mi okumadık Yorumla BloodyGamer +1 yıl Yazanlar oluyor bazen, kendimi kötü hissediyorum.Merhaba, Merhaba. Nasılsın? İyiyim sen? Bende iyiyim. Bu kadar 😃 Yorumla Soran +1 yıl Ona bende sinir oluyorum madem muhabbet açacaksın neden klişe şeyler soruyorsun bir iki olta atarım halen robot gibi cevap verirse ilişiği keserim. 💅 ayy ben korkarım muhabbet edemeyenlerden Yorumla BloodyGamer +1 yıl Bilmem, onu bana yazan üyelere sormak lazım. Yorumla Soran +1 yıl Belki sadece uguklarını genişletecek oyunları danışmak istediler. Yorumla BloodyGamer +1 yıl Bilmem, sohbet ilerlemediği için niye yazıyorlar bilmiyorum. Benimde konuşma niyetim yok özel mesajdan, sevmiyorum. Yorumla Soran +1 yıl Mesaj isteklerini kapat o zaman abi senin yprumlar daha iyi şahsen 😂 Yorumla BloodyGamer +1 yıl Fenomen olunca belki soru soran olur, yardımcı olurum düşüncesi. Mavi üye olunca, zaten fazla mesaj almadığımdan rahatım. Yorumla Soran +1 yıl Küçümsemek için değil de abi burada ne sorabilirler benim için senin yaptığın fazla iyi niyet😂 Yorumla BloodyGamer +1 yıl Fenomenim hani dizi ve filmler falan. Nerden izleyebilirim gibisinden. Yorumla Soran +1 yıl Lafo gelmişken dizipal ı biliyorum sadece ama güzel bir platform varsa kaçak yollarla izleyebileceğim önerirsen bakarım Yorumla BloodyGamer +1 yıl Şu aralar Inci Taneleri dışında dizi izlemiyorum.🤦 Yorumla Soran +1 yıl O beni yakalamadı maalesef. Bahar ve gaddara bakıyorum bende türk dizisi olarak Yorumla BloodyGamer +1 yıl Güzel dizilermiş. Yorumla Soran +1 yıl Yep kesinlikle eğlenceli Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Ciddiyetim bile çok komik olabilir bazen 😅 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Abi şu an fark ettim feno olmuşsun hayırlı olsun Yorumla Semih6934 +1 yıl Teşekkür ederim kardeşim 😊 İnşallah sen de fenomen olursun 😌 Yorumla Soran +1 yıl Hiç feno olayım hevesim yok olursam bela olurum bu siteye sknxnd Yorumla Semih6934 +1 yıl Niye ki kardeşim 😅 Yorumla Soran +1 yıl Önüme çıkan 10 kişiden 9 u sıkıntılı abi skxjdjx Yorumla
Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 719 cevap paylaştı. Çok komigim çok jfjc 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok tstlısın msjxjdjd Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Sana çekmişim hfhfhf Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Ben kendimi komik bulurum ama beni bulanda var bulmayanda 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bence komiksin kağızman vegas kars teksaslı kral Yorumla Rascoln36 +1 yıl Eyvallah Yorumla
turgayatacan Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yani ortama göre komik olabiliyorum 1 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yerine göre 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Komik değilim ben.
Biliyoruz🦦
alemin kıralı jeneriği görünce duygulandım sabriye hanım yoksa sizde mi kubat 30 Şubat hayranısınız :ASD
İlk aşkım najxnsjs
Evet buluyorum
Ben sıkıcı bir insanım. Sohbet eden herkes bin pişmandır.
Evet. Noktalardan. Belli. Brnimle. Konuşan. Cenneti. Yaşar.
Nokta, kırmızı çizgimiz.
Eyvallah abi. Ben. Seni. Arada. Komik. Buluyorum. Zaten. Selamlar.
Arada espri katıyorum tabii ki. Ama bunu sohbette yansıtamıyorum, sorun burdan kaynaklı. Selamlar👋
Bence gayet cool.
Sohbeti de becerebilirsem cool olabilirdi de yok işte.🤦
Sende sohbet yapmadan varlığım yeter de. Herkes muhabbetli olacak diye kural vardı da biz mi okumadık
Yazanlar oluyor bazen, kendimi kötü hissediyorum.
Merhaba, Merhaba. Nasılsın? İyiyim sen? Bende iyiyim.
Bu kadar 😃
Ona bende sinir oluyorum madem muhabbet açacaksın neden klişe şeyler soruyorsun bir iki olta atarım halen robot gibi cevap verirse ilişiği keserim. 💅 ayy ben korkarım muhabbet edemeyenlerden
Bilmem, onu bana yazan üyelere sormak lazım.
Belki sadece uguklarını genişletecek oyunları danışmak istediler.
Bilmem, sohbet ilerlemediği için niye yazıyorlar bilmiyorum. Benimde konuşma niyetim yok özel mesajdan, sevmiyorum.
Mesaj isteklerini kapat o zaman abi senin yprumlar daha iyi şahsen 😂
Fenomen olunca belki soru soran olur, yardımcı olurum düşüncesi. Mavi üye olunca, zaten fazla mesaj almadığımdan rahatım.
Küçümsemek için değil de abi burada ne sorabilirler benim için senin yaptığın fazla iyi niyet😂
Fenomenim hani dizi ve filmler falan. Nerden izleyebilirim gibisinden.
Lafo gelmişken dizipal ı biliyorum sadece ama güzel bir platform varsa kaçak yollarla izleyebileceğim önerirsen bakarım
Şu aralar Inci Taneleri dışında dizi izlemiyorum.🤦
O beni yakalamadı maalesef. Bahar ve gaddara bakıyorum bende türk dizisi olarak
Güzel dizilermiş.
Yep kesinlikle eğlenceli
Ciddiyetim bile çok komik olabilir bazen 😅
Abi şu an fark ettim feno olmuşsun hayırlı olsun
Teşekkür ederim kardeşim 😊 İnşallah sen de fenomen olursun 😌
Hiç feno olayım hevesim yok olursam bela olurum bu siteye sknxnd
Niye ki kardeşim 😅
Önüme çıkan 10 kişiden 9 u sıkıntılı abi skxjdjx
Çok komigim çok jfjc
Çok tstlısın msjxjdjd