Kişilik & Karakter Tam olarak kendiniz gibi davrandığınız bir platform var mı? ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hepimizin her platformda farklı bir maskesi vardır. Asıl yüzünüz olduğunuz bir alan var mı? 😉😉😉#Ankaralı Tam olarak kendiniz gibi davrandığınız bir platform var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Burası var zaten her yerde kendim gibiyim.. rol yapmam 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Ben hep aynıyım o yüzden popüler oldum en çok burada sonra önceden neokur da ondan önce 1000kitapda 1 1 Yorumla ProofStriker06 +1 yıl Hımm ne güzel 😌 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. Benim için hiç değişmedi.Mekan her zaman değişebilir fakat ben değişmem.Çünkü o zaman ben olmam.Buna inanıp inanmamakta karşı tarafın bileceği birsey. 1 0 Yorumla
Qassanovaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İnstagram ve KS kullanıyorum bi tek ve her yerde kendim gibiyim rol niye yapayim 1 0 Yorumla
Kral_Aragorn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben her zaman kendimim. Rol yapıcak olsam tiyatrocu olurdum. 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Ben zaten hep kendim gibiyim 1 1 Yorumla ProofStriker06 +1 yıl 👍👍👍 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Her yerde kendim gibiyim 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Burası var. 1 0 Yorumla
slçkunAşkı Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Ailem 1 2 Yorumla ProofStriker06 +1 yıl Ne güzel 😊 Yorumla slçkunAşkı +1 yıl Abimle hep kendimiz gibi davranırız sjsjsjsjsj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Burası var zaten her yerde kendim gibiyim.. rol yapmam
Ben hep aynıyım o yüzden popüler oldum en çok burada sonra önceden neokur da ondan önce 1000kitapda
Hımm ne güzel 😌
Benim için hiç değişmedi.
Mekan her zaman değişebilir fakat ben değişmem.
Çünkü o zaman ben olmam.
Buna inanıp inanmamakta karşı tarafın bileceği birsey.
İnstagram ve KS kullanıyorum bi tek ve her yerde kendim gibiyim rol niye yapayim
Ben her zaman kendimim. Rol yapıcak olsam tiyatrocu olurdum.
Ben zaten hep kendim gibiyim
👍👍👍
Her yerde kendim gibiyim
X bence
Oyun platformları
Burası var.
Ailem
Ne güzel 😊
Abimle hep kendimiz gibi davranırız sjsjsjsjsj