Hoşlandığım son 2 cocuk, onların hayatına baktım çok canlı duruyor hayatları ben işe ölmüşüm sanki
Biri geziyordu çadırla falan kamp yapıyordu tüm Türkiyeyi sonra da diğer ülkeleri gezmeyi kafasına koymuş
En son hoşlandığımsa tiyatro oyunu oynuyor kafede falan arladaşlarıyla katılıyor tüm günü bazen club falan eğlenceli hayatları var
Ben sadece üni ev en fazla spora gidiyorum üniversitede de bikaç konuştuğum kişiyle bile dışarı çıkmıyorum arkadaşım yok bir uğraşım yok özgüvenim düşük ve artık bundan bıktım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
plan yaparak ve yeni şeyler deneyerek
Zor bir durum ama bunun için Cesur olman lazım y az bana
Evet hem cesur olmak lazım hem de bence başka şeyler de gerekli
Neyin eksik mesela
Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekte ne istediğimi korkuyorum yani hep kaçıyorum çekiniyorum kendimden kaçıyorum sanki
Senin konuşmaya ihtiyacın var
İçimden geçenlerin hepsini yazdım daha fazla söyleyecek birşeyim yok
Ö z elden y az bana
Burdan yaz istiyorsan
Bence kabullendim ve böyle daha mutluyum
Pasif yaşamayı mı kabullendin?
Evet.
Üzücü
Hayır değil. Arkadaş bulmak bu devirde çok zor. Herkes iki yüzlü herkes çıkarcı. Ben öyle arkadaş istemiyorum. Benim aradığım dostluk bu asırda yok. Bu yüzden yalnız kalmayı kendi hür irademle tercih ediyorum. Tek başıma da gayet güzel aktif bir hayat yaşayabiliyorum çünkü
Pasif misin dedim evet dedin şimdi de aktif hayat yaşıyorum diyosun çelişkiler var burada
Yalnız kalmayı ya da kendimize özgü şeyleri yapmayı dışarıdan pasif gördüğünüz için evet dedim. Ama iç açıdan bakıldığında o kadar pasif değil. Dışarı çıkıyorsun ne istersen onu yapıyorsun insanlar senin için bir sorun değil ve bence bu açıdan oldukça aktif görünüyoruz.
Kendi kendine pasif dedin
Olabilir
Ben ne istediğimi tam bilemiyorum ne yapacağımı nasıl yapacağımı
Bunları bilemiyorum
E sorsana kendine. Hobilerin neler boş vaktinde ne yaparsın
Bunu açıklamada yazdım okumamışsın..
Hayır yazmamışsın sadece bir uğraşım yok demişsin. Hobilerimiz uğraş değildir. Elin boşa çıktığında ne yaparsın onu soruyorum
Hobi uğraş aynı geliyor bana ikisi de yok diyeyim o zaman üni ev tekrar üni bide spor işte başka bişey yok resim yeteneğim var mesela ama sevmiyorum yapmayı kötü hisediyorum
Resim miii biliyor musun çok isterdim resim çizebilmeyi ama yeteneğim yok. Kitap okumaz mısın
Kitap okumayı sevmem ama bazen okurum
Benim arkadaşa ve kendim için birşeyler yapmaya ihtiyacım var sadece
Arkadaşa ihtiyacın yok sadece kendi kendine vakit geçirmeyi öğrenmelisin
İhtiyacım var canım bunu hisediyorum kendi kendime de birşeye İhtiyacım var arkadaşlarla da