Senden bir şey olmanı istesem ne olursun ya da neye benzetirsin? Bir ses, bir eşya, bir gizem, bir an..
Ben bir kısa bir ân olurum

İsteyen birkaç şeye de benzetebilir
Bazen her şey gibi hisseder, hiçbir şey olursun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Senden bir şey olmanı istesem ne olursun ya da neye benzetirsin? Bir ses, bir eşya, bir gizem, bir an..
Ben bir kısa bir ân olurum

İsteyen birkaç şeye de benzetebilir
Bazen her şey gibi hisseder, hiçbir şey olursun
Kendimi bir müzik gibi hissediyorum.
Dinleyenlere göre şekil alıyorum. Bazen hüzünlü, bazen korkutucu, bazen huzur verici bir müzik olabiliyorum.
Bu müzik, uzun ve sancılı bir sürecin eseri. Bu uzun ve sancılı süreci bazen belli edebiliyorum. Bazen ise oldukça anlamsız, anlaşılmaz bir esere dönüşüyorum.
https://www.youtube.com/embed/oOTpQpoHHawPiyanolar bana pek müzik gibi gelmiyor daha çok düşüncelerimizin uzantısı gibi. Şahsen ben düşünmek istediğimde ya da kafama bişi takıldığında daha çok dinliyorum. Zaten anlaşılmak ve anlamak pek kolay değil, o yüzden zaman zaman anlaşılmaz hissetmek gayet olağan
Pekala.
Kendimi bir müzik kutusuna benzetebilirim. Distan bakilinca sadece bir kutu ama içi derin ve sesli. Çalan müzigi dinlerken onda huzur bulmak, müzige göre hareket etmek ve müzik kutusunun içindeki bir karakter olmak. Müzik çaldikça dönecegim bir kutu. Açilmadikça fark edilmeyen. Bir kez duyunca anilara dalinan.
Sade bir tahtadan yapilma ama degeri ölçülmeyecek kadar degerli olan. Bir kutunun içerisindeki müzige eslik eden canli bir karakterim. Dinlenmedigi sürece bos görünenim. Iste o benim gerçek seklim.
Şiir gibi bir insansın🤌
Tesekkür ederim , bu arada sorunun altindaki sarki 👌🏻
Rica ederim, çok severim
Lamba olurdum. Etrafa ışık hüzmemle tebessümleri ekerdim. Bir o kadar da karanlık olurdum hak edenlerin yüzüne gerçekleri söylediğimden.
Ve kesinlikle elektrikli değil doğal gaz lambası olurdun, doğallığın başka türlüsüne izin vermezdii
Estağfurullah 😊
Cevap
1Cevap
Hiç açamayan bir çiçek
Toprağı yanlıştır ya da güneş görmemiştir
Ecel gelmediği sürece hayata dönmeniz bir suya bakar. Ümitsizlik kurutur insanı
Sonu mutsuz olan masallardan
🥺 o niye yahu sondan spoiler mı yedin naptın
Hep belli değil miydi? Bilerek başlamadık mi bu masala
Ama ama 🥺
Senin deyiminle "Prensesler" her zman mutlu olamıyor😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?