Selâmlar!
Sizi üzenleri affeder misiniz...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Selâmlar!
Sizi üzenleri affeder misiniz...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Üzen kişiye en pozitif olabilecek sebeplerle masumiyet ararım. Neyi ne şekilde yaptığına veya vilerek mi bilmeyerek mi yaptığına bakmam. Empati kurmaya çalışırım, ben olsam neden böyle davranırım kendime diye ve daha sonra olması gerekense o kişiden uzak durup kendi hayatımın çerçevesinde yoluma devam ederim. Bu kesinlikle merhamet etmediğimin anlamına gelmez. Ne yaşanmışsa unutup kendi güzelliklerimi görmeye çalışırım. Ben kendimi yenileyebilmek konusunda potansiyelliyim. Yaşanmışsa yaşanmış can sağlığı olsun. burada asıl önemli olan yapılana merhamet edip hayata güzelliklerle devam etmek değil midir?
Hayır beni üzenleri affetmem hiç bir şekilde.. kinci değilim ama bana yapılan iyiliği de kötülüğü de hayatım boyunca hatırlarım.. zaten hakkımı da helal etmiyorum hiç birini.. en küçük hakkım varsa bu dünyada ya da öldükten sonra alırım :D içimi döktüm
Şimdiye kadar birçok kez üzüldüm. Hepsini hayatımdan çıkartsam kimse kalmazdı. bende bir sürü insanı üzdüm. Kin gütmeye gerek yok. Hatalar illaki yapılır. Hepimiz insanız sonuçta. Çok büyük bir sorun yoksa affetmek gerekiyor.
Beni üzene en fazla iki tane olmak şartıyla affedebilirim. Üzmeye devam eden içinse, olmayanı da zorlamamak gerek, affedip yoluna göndererim. Üzmek çok geniş kavram olduğundan genel cevap verdim, üzme şekline ve diğer etkenlere bağlı değişir bu elbette.
Sıkıntı yok...😌🌺
Cevap
38Cevap
Yasak elmadan önce bu söz 45 yaş üstü insanların 2010 Facebook duvar yazısı çok iyi biliyorum 😂😂
Hayat bu üzeriz, üzülürüz ben miktarına göre bakarım ama kimseye ikinci kez o fırsatı vermem
Yok beni üzeni, değersiz hissettireni hayatımdan çıkarıyorum.
Üzdüğü konuya ve bendeki değerine bağlı affettigim zamsnlarda oldu nir samiyede hayatımdan çıkardığımız insanlarda oldu
Son yaşadığım şeylerden sonra kendi değerimi daha çok gözetebilmeyi başarmaya başladım (sonunda). Bu yüzden beni üzene özellikle böyle yapabileceği şeyler olmasına rağmen üzene affım olsa da eski haliyle bakmam çok zor. Eğer bakabiliyorsam da gerçek anlamda benim yakınım olan sayılı insanlardan biridir.
Hayır, affetmek zayıflıktır. Sadece anne, baba ( her türlü hata) ve eşinin hatası büyük değilse affedilir. Bunun haricinde, zayıflık. Hele hele sevgilinin hatası, hiç af edilmemelidir. Zira af eden erkek, kızın gözünde zayıf görülüp terk ediliyor. Kadınlar, kendilerine acımasız olan erkekleri seviyor.
Yanımdan geçemez affedici yanım çok az benim
Affetmek yok...😄
var mı bizim lugatimizda sen söyle var mı 😂
Yok sektirip gidebilirler...😄
Sektirip dovelimmi bunları 😂
Elime yazık...😄
Ben seninle türk sineması modeli dovecektim bir ben vuracaktim bir sen 😂
Şamaroğlanına çevirmeyi mi hayal ettin..😄
Evet yesilcamda öyle ya o vuruyor ona ötekisi ona iki kişi daha bulmamız lazım zevkli olması için 😂
Mal edene kadar vuracaksın...😄
Yok okadar yapmayalım Mal olursa sıkıntı olur başımıza 😂 sonra yerden mali topla 😂
😄😄😄😄
Alemsin kız sen 😂
E olsun o kadar alemde şeklimiz var...😄😎
Yani silahını görmesinler senin 😌
Silah öyle ulu orta yerde gösterilmez accık ucundan gösterip göz dağı vermek kâfi...😄😄
Yani silah kılıfından çıkarsa patlaması lazım acid 😌
Patlamaması için ucundan göstericez işte.😄
Ama patlaması lazım racona ters 😂 topuğuna sıkalım😂
Ahaha neden bugün beni suç işlemeye mecbur bırakıyosunuz yahu...😄😄
Çünkü poğaçalar gelmedi hala 😂😂😂
Sahurda poğaça yemeyin ben bir daha yemicem çünkü...😄
Çok susadin değilmi kaç tane yedin bakım 😂 bensiz yedin için oldu o
1 tane yedim onu da zar zor.😄
Ciddimi omu dokundu midenimi yaktı bakım
Olabilir midem pek hassastır...😄
😂 hassas seni fazla hassas olmasin miden ozaman et yemeyi kaldıramaz 😌
Ette sıkıntı yok hamur işi dokunuyo ama..
Ozaman kullandın yağdan olmasın o bakım ne kullaniuosun sen
Yudum
Sıvı yağ buna tereyağ katmiyomusun bakım aycicek yağı dokunur tabi
Tereyağ pek sevmem ve poğaça da sıvı yağ kullanılır bilmiyosan öğren korsaniko.😄😄
Poğaça yapmadım 😂 ben et tarzı şeyler yaparimda acıdo poğaça sende yicem 😌
Ramazanda poğaça yapmam daha. Canıma kastım yok...😄
Ozaman bizim poğaça yalan oldu 😂
Ramazanda evet yalan oldu bayramdan sonra inş...😄
İnşallah ama sen güzel yaparsın birazda neşeni katarsin tamam😌
Neşemi, sevgimi allah ne verdiyse katarım artık...😄
Kat valla sana yakışır renkli göz seni ☺️
Benim affetme anlayışım ; Üzen ve zarar veren kişiyi hayatımdan çıkararak , yaşananların duygusal yükünden, acısından kurtulmaktır.. O duygusal yük insanın ömrünü çürütür işte bu yüzden affederim..
Allah'a havale ederim, her adımımda benimle olmasın diye de affederim. Özgür bırakırım nasılsa ahirette hesaplaşıcaz herkesle
Seviyorsanız allah'ına kadar..
Seviliyorsanız allah'ına kadar..
Sevip nankörlük görüyorsanız ?
Boş verin gitsin..
Ebru Gündeş
Zaman geçince genelde hiç bir şey hissetmiyorum hislerim yok olduğu için affetme ya da affetmeme gibi şeylerim olmuyor
Evet ama keşke etmesem. Benim kalbimi kırıp duruyorlar sonra bir özür diliyor kar hemen affediyorum😥
Benim kimseye kotulugum dokunmuyor. Gelip de birine kirilmissam bu bos yere olmaz ve affetmem oyle kolay da olamaz.
Beni kimse üzemez, ben değmeyecek insanlar için kendimi üzüyorum bunun için affetmeyebilirim kendimi..
Beni üzeni affetmiyorum ben ama kin de tutmuyorum direkt hayatımdan çıkartıyorum
Kafama takmam.
Allah affetsin.
Afettiklerim var affetmediklerim de affedemediklerim de
Affetsem de eskisi gibi olmam mutlaka mesafe koyarım koymadıkça tekrarlar çünkü
Affedemiyorum onun için yaptığım fedakarlığı düşününce canım açıyor.
Üzen dediğin aldatanları hayır. Kırıldıklarımı çok affettim
Çok affettim arkadaştır diye. Ama yapmıyorum artık. Eskidendi…
Hayır etmem uzaklasirim soğumaya başlarım mesafemi korurum bide eskisi kadar güvenmem
Bir köşe not ederim. Zamanı geldiğindede o kişiye okuturum.
Affetmek o ne demek ben bilmiyorum siz biliyor musunuz?
Affederim ölümlü dünya sonuçta tabii eskisi gibi yakın olmam selam merhaba güle güle 😉
Hatasına ve kişiye bağlı
Genelde affetmem kinci biriyim
Gerçekten pişman olursa ve içten şekilde pişmanlığını belli eder hissettirirse affederim
Üzülmek geçici bende kırılmak kalıcı kıranı affetmem..
Ne derece üzdüğüne, ve bendeki değerine bağlı affedip affetmemem
Beni en çok ben üzerim affetmezsem kötü asıl. Mecbur affedicez. 😁
Sanki affetsem hafifleyecek gibiyim
Ama olmuyor yapamiyorum
İhanet ettiyse, çok ağrı derecede üzdüyse affetmem. Hafif düzeyde olsa telafisi var
Genelde kırgınlıklarımı belli etmem, affederim veya etmiş gibi gözükürüm bilemiyore
Üzülmezlerse sonra affetmem çok bazı istisnalar dışında ama
Üzmelerine müsaade etmeyerek işin içinden çıkıyorum..
Eline top veririm sektire sektire gider 😀
Geçmiş bayramın iyi geçmiştir inşallah, biraz geç oldu 😀
Mesaj atmayınca buradan şey edivereyim dedim 😀
Teşekkür ederim...🍬
Rica ederim 🙂
Sektirdim gitti qkakskdkdkfkflflf
Sektirirken say bakim kaç sektircen.😄😄
Akwkwkskskskskd bi sektirdim top uzay boşluğunda kayboldu kuvvetli sektirmişim galiba. Sektiriş o sektiriş daha gören olmadı 😂😂😂😂😂😂😂😂
Ahahaha hasta hasta iyi sektirmişsin maşallası...😄😄
Yaşama sevincimi kaybettim bro be yıkığım
Dobarlan bıragma kendini bro...😄😄
Sahurda ne yesek ki akskdkddkfkflfl
Al işteee şu an benimde yaşama sevincimi aldın elimden.😄😄
Maaaan yatalım ajsjskskskdkdkd
Ben terk eden eski sevgilimi affetmedim, o da affedilmek için ölmüyordu zaten
Affediyon da unutmuyon. Bu arada affetmek eğer iyi davranmak ve saygı gerektirecekse hiç affetmem
okuduğum kitabı bir daha okumam
Affederim ama yaptıklarını da unutmam
Affederim ama dilden, yürekten olmuyor be
Affederim ama yaptigini asla unutmam
bir süredri hayır
Yapmasaydı Banane affetmem ben
Ne için kimin için üzdüğüne bağlı
Pek mümkün değil
Pişmanlık samimiyetine bağlı
Yapıyoruz arada öyle şeyler.
bir zamanlar evet şimdi asla
Cok büyük bi hataysa affedemem yani
Herkesi ve her kabahati değil
Üzme durumuna bağlı..
Kin tutarım affetmem. Benden bir tane daha yok.
Kinciyimdir. Affedemiyorum…
Cok affettik 😀
Afedilecek var afedilmeyecekler var
resim zaten cevabı veren vermiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?