Merak ettiğiniz bir şeyi soramamak mı sizi daha çok sıkıntıya sokar yoksa sorduğunuz soruya cevap bulamamak mı? Ben cevapsız sorulardan, cevaplara sığınırım.

Merak ettiğiniz bir şeyi soramamak mı sizi daha çok sıkıntıya sokar yoksa sorduğunuz soruya cevap bulamamak mı? Ben cevapsız sorulardan, cevaplara sığınırım.

Herkese her şeyi uygun bir dille sorabilirim.. Ama sorduğum soruya cevap alamadığımda o beni delirtir.. Ne yani bir soruya cevap vermek bu kadar zor olmamalı.. Alt tarafı iki kelime yani soruya cevap verirken bile sinirlenen bir ben.. 😅
Soruların cevabı öyle ya da böyle vardır.. Göremeyen bizizdir.. İnsanlardan cevap alamasak bile işaretleri takip etmek gerekir.. Uçan kuştan, esen yelden bile muhakkak cevabını alırsın.. Bence en büyük sorun soru soramamak da değil , ne soracağını bilememek.. O bilinçten bile yoksun insanlar var çünkü..
Soru soramamak değil, cevap almamamda degil.. verdiği cevaba ikna olmak... bu kötü herkesin her soruya cevabi var... iyide beni ikna etmek zor. Cevap bu değil
Soru sormak korkunç değildir.. aksine sorunları çözmek için soruları sormak doğru soruları sormak önemlidir.. ama cevap bulamadığın zaman çaresizlik hissi çok kötü
Teşekkür ederim 🙏
Cevap
3Cevap
Soramamak sınırlı bir etkiye sahiptir. mutlaka uygun zaman ve ortam bulununca sorabilirim. Ancak soruma cevap alamazsam bu derin bir sorgulamaya ve bunalmaya götürür.
Bence soru soramamak. Çünkü soru sormak, öğrenme ve anlama sürecinin başlangıcıdır. Cevap bulamayan en azından bu süreci geçmiştir, soru soramayan ise henüz düşünmeye bile başlamamıştır.
Sorularıma cevap bulamamak beni çıldırtıyor. Çok meraklıyım ve kafamın günlerce hatta yıllarca meşgul olduğunu biliyorum..
Ben kesinlikle sorarım kendimi hiç tutmuyorum 😂😂
Ama soruma cevap bulmayınca bi🥺🥺😦 üzülüyorum
Genellikle merak ettiğim şeyleri er geç sorarım o kısımda sorunum yok ama cevapsız sorulardan ve belirsizliklerden nefret ederim.
Soruma cevap alamamam daha korkunç. Öyle bi kafada kurma yeteneğine sahibim ki kendimi yer bitiririm.
Soru soramamak daha kötü, sorabildiğimiz sürece cevapları üretebiliriz.
Cevapsız sorular
Soruma cevap bulamamak korkunç ötesi.
Soru soramamak ya aklıma gelmiyor..
Korkmam ama bir sorgularım.
Cevapsız sorular beni yorar
Soruyu sormazsan cevap imkansız olur
Soruma cevap bulamamam daha korkunç
Cevap bulamamak
soruma cevap bulamamak
Cevabından emin olduğum soruları sormaktan korkarım.
Nasıl sorucağımı bilememek
Soramamak kötü
Cevap bulamamak
Cevap bulamamak.
Cevap bulamamk
Cevabı duydum ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?