Tesettürlüyüm, açılma fikirleri kafamda dolaşıyor. Ne yapmam gerekiyor?

Şimdi nereden nasıl başlayacağım bilmiyorum 7 8 yıldır tesettürlüyüm 21 yaşındayım öncelikle bana bu fikrin çevre dolayısıyla gelmediğini ve bu fikrin hemen oluşmadığını söylemek istedim. Son 3 4 aydır sürekli takıntılı bir şekilde bunu düşünüyorum yavaştan arkadaş aile vs gibi kişilere söyledim tepkiler iyi olmadı en sonunda olay psikolojik boyuta ulaşınca yumuşadılar. Çünkü ben dışarıya çıkmamaya kimseyle muhattap olmamaya sürekli bunu düşünmeye olayları buna bağlamaya başladım. Sağlık problemlerim oluştu ağır bir depresyon döneminden geçtim hâla da devam ediyor. Ama bir türlü kafamdan ne yaptıysam ne ettiysem açılma düşüncesini silemedim olmadı. Sanki tam kararım yok hem dini anlamda bakıyorum olaya vicdanen rahat olamıyorum hem psikolojik olarak bakıyorum bu sefer de ben iyi değilim. Çünkü olaylar çok kötü noktaya geldi çıkarmak istiyorum kapıya biri gelince açık çıkmak istiyorum. Bazen çıkarıp evin içinde fırlatıp ağlıyorum. Kendimle çok boğuştum hâla da öyle ben ne yapmalıyım ne yapabilirim inanın bana elimden bir şey gelse yapacağım ama belirsizlik insanı yoruyormuş..
Tesettürlüyüm, açılma fikirleri kafamda dolaşıyor. Ne yapmam gerekiyor?