Kişilik & Karakter Düşününce bile canınızı yakan olaylar nedir? dodgee Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soğuk parmağa dik şekilde top gelmesi 😵💫 Güncellemeler+1 yıl Püü Düşününce bile canınızı yakan olaylar nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. hayatta olmak 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sen yağmurda üstelik sivasın soğunda, topa falso vermeyi denedin mi topta öyle mahalle topları değil ağır 😂 1 2 Yorumla dodgee +1 yıl O falso yüzüme gelirdi genelde Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Bir süre sonra insan alışıyor Yorumla
Hayatbiri Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hayatın gerçekleri düşününce içten içe can yakıyor 1 2 Yorumla dodgee +1 yıl Fiziksel olarak sormuştum bu da olur ama 🥲 Yorumla Hayatbiri +1 yıl Kafam ona bozuk da bende onu digim dedim )) Yorumla
Stajyer_Mafya Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sımsıcak demliğin bi anda elinden tam ayağının üstüne düşmesi ve dökülmesi 1 1 Yorumla dodgee +1 yıl Hiç yaşamadım inşallahda yaşamam Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Eski olay ama geçen sene mucizeleri yaşadım ya kurtulamadım bir süre maalesef araştırmaya başladım kitapda gördüm ağladım falan ama tabiki eskisi gibi acıtmıyor 0 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bir keresinde üstümdeki T-Shirt ocaga fazla yakin durdugumdan yanmaya baslamisti, simdi düsününce canimi biraz acitiyor 😅 0 0 Yorumla
cinnamoncakeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl dirseğini bir yere çarpmak onun acısı bi başka be 1 2 Yorumla dodgee +1 yıl Karıncalanması Dokununca değişik bi acısı Bilirim hocam Yorumla cinnamoncakeyy +1 yıl evet tam olarak o🥲🥲 Yorumla
sütsüzlattee Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl anılar 1 1 Yorumla dodgee +1 yıl Böyle cevap bekliyordum Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı. Yazın deli gibi yanan omzum🥲 0 0 Yorumla
Daiys_m Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tırnagımın kırılması 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hayatta olmak
Sen yağmurda üstelik sivasın soğunda, topa falso vermeyi denedin mi topta öyle mahalle topları değil ağır 😂
O falso yüzüme gelirdi genelde
Bir süre sonra insan alışıyor
Hayatın gerçekleri düşününce içten içe can yakıyor
Fiziksel olarak sormuştum bu da olur ama 🥲
Kafam ona bozuk da bende onu digim dedim ))
Sımsıcak demliğin bi anda elinden tam ayağının üstüne düşmesi ve dökülmesi
Hiç yaşamadım inşallahda yaşamam
Eski olay ama geçen sene mucizeleri yaşadım ya kurtulamadım bir süre maalesef araştırmaya başladım kitapda gördüm ağladım falan ama tabiki eskisi gibi acıtmıyor
Bir keresinde üstümdeki T-Shirt ocaga fazla yakin durdugumdan yanmaya baslamisti, simdi düsününce canimi biraz acitiyor 😅
dirseğini bir yere çarpmak onun acısı bi başka be
Karıncalanması Dokununca değişik bi acısı Bilirim hocam
evet tam olarak o🥲🥲
anılar
Böyle cevap bekliyordum
Yazın deli gibi yanan omzum🥲
Kapıya çarpan ayak serçe parmağı
Tırnagımın kırılması