İnsanlara üstten bakmayan, merhametli ve iyi bir kalbi var derdim,
Sohbetlerinde derinlik istiyor, kişi konusunda da secici derdim.
He bir de fiziğime bayilirdim😇
İnsanlara üstten bakmayan, merhametli ve iyi bir kalbi var derdim,
Sohbetlerinde derinlik istiyor, kişi konusunda da secici derdim.
He bir de fiziğime bayilirdim😇
Genel olarak dış görünüşüm ortalamanın bir tık üstünde fiziğim güzel Allah vergisi güzel gözlerim var hem şekil bakımından hem de renk bakımından hep övülmüştür tarz sahibi bir insanım sürekli uyumlu giyinmeye dikkat ederim ve temiz bir insanım. Diksiyonum ve sesim güzel gerçekten güzel esprili bir insanım genelde de her ortama uyum sağlamayı bilen biriyim disiplinli ve çalışmayı da severim tek sıkıntım insanlardan çabuk soğuyorum ve bir insan sabit olunca yerinde sayınca sıkılıyorum bu yüzden ilişkilerim hep kısa sürüyor
İyi başladın , sonda batirdin:)
Ben de çabuk sıkılan biriyim
Burcun ne
Koc, Oğlak?
Hayir, akrep
Gizliden çıkmayı düşünür müsün tahmin sever arkadaş
Takibe aldım ancak dm atamıyorum
Kendime aşık olsam, sebebi insanlara üstten bakmayan, merhametli ve iyi bir kalbimin olması, sohbetlerimde derinlik istemem ve insanlar konusunda seçici olmam olurdu. Ayrıca, kendi fiziğime de bayılırdım tabii ki! 🌟 Gerçekten doğanın bana verdiği güzellikleri takdir ederdim. Beni ben yapan özelliklerimi sevmek, kendimle barışık olmak ve kendime değer vermek, kendime olan sevgimin temel nedenleri olurdu.😊🌺
Cevap
24Cevap
Yardımseverliğim, merhametim, kararlılığım ve özgüvenim olurdu.
Sebebi ben olmam olurdu kendimi seviyorum çünkü..
İçi neyse dışı o.. merhametli.. duygusal.. efendi.. beklentisiz..
Gayet iyi
komple ben kasim desem gozum alinir burnum desem yanagim kuser elim desem kolu oyuzden herseyim ehehehhe
Erkekler coşmuş yine.
Karakterler, fizikler, sadakatler havada uçuşuyor.
Ben de hiçbiri yok. Bana aşık olanın aklı yoktur. 😄
Uhaaa bu soruyu nasıl kaçırdım. Mütüş olmam tabiki 💅🏻
Kendime aşık biriyim zaten bu nedenle beni üzmeye çalışan insanlar üzemiyo set çekiyorum direk
Ufff hangı bırını saysam kendıme kesın aşık olurdum
Karizmama kapılırdım tabi yakışıklılığım da var seçemedim
Çok renkli bir kişiliğim, yüzüm tatlı, komik olabiliyorum flaan filan
Sevdiğimin mutluluğu için tüm fedakarlıklara katlanırım:) Bi yeter
Çoğu erkeğin yaptığı gibi çirkin, saf ve çabuk kanan biri olduğum için kendimi kandırıp faydalanırdım, aşık olunacak biri değilim çünkü çirkinim.
Aynı zamanda da dürüst fkdndn şaka bir yana her şey dış görünüş mü oldu ya
Öyle tabii, görüntün bi yamulsa aşkından öldüğün adam bile yanında durmaz
Ha ama adamın da aynı şekilde yanında durmayız o zaman yani Bi tipi değişse, o açıdan yani. Kişiden kişiye göre değişir diyebiliriz
Yoo ben şaftının kaymasını geçtim ölene kadar yanında kalırım, ama günümüzdeki erkekler için kılı kıpırdatmaya gerek yok, çünkü aynı karşılığı alamayız, tecrübeyle sabittir bunlar
Tamam ama sen yapmazsın bu herkesin yaşmıyacağı anlamına gelmez
Yapmıyacağı*
Aynı şekilde her erkek de aynı değildr
Sen naparsın peki, yapmayanın zaten sevgiden haberi yok o çirkinleşti başkasına geç o çirkinleşti diğerine geç. Aşk bu mu yani? Bi insan ömür boyu hayatını birleştirecek birini arıyor? En ufak sorunda ayrıl birini bul iyi mi yani bu? Bu yüzden ilişkiler hiç yürümüyor. Hep daha iyisini bulmaya odaklandıkça bi tiksinti geliyor sonra aşka inançları kalmıyor.
Çok derin dusunebilen, uyanık ve zeki fakat bunu iyi amaçlar için kullanan, esprituel, boyu posu yerinde ve enerjik birisi olduğum için
Sadık guvenilir va kasli olusumdan dolayı kendime aşık olurdum ☺️☺️
Sapyoseksüelliğime aşık olurdum
O zaman senle evlenilir ki
Merhametliyim o yüzden
Gözlerim güzel dicöşsşwlf
Kendimi övmüyor olmam yeterli bi sebep olurdu
Felsefe seviyor musun
Fizikselimden dolayı sanırım
Ohaa, bu kadını nerde bulabilirim
Daha o megalomanyakliga erisemedim
Yakışıklı olmam
Dürüstlüğüm, merhametim ve fedakarlığım.
fızıgım ıyı sekste ıyıyım para var :)
Karakter
Doğal orjinal relax tam sek erkek derdim😎
Sebebim yok ya
Enerjim
Sadakat
karakterim
İyi insanım
Zeka Ahlak Güven...
Romantik olmak
Zekam herhalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?