Cidden kafama göre birini bulsam evleneceğim hızlıca 3 5 ay içinde 6 yıldır evlnemek istiyorum ama yok yok yok☹️☹️☹️☹️
Ne rast gele , ne kafama göre biri
Cidden kafama göre birini bulsam evleneceğim hızlıca 3 5 ay içinde 6 yıldır evlnemek istiyorum ama yok yok yok☹️☹️☹️☹️
Ne rast gele , ne kafama göre biri
Merhabalar
Sırf evlendim demek için evlenilmez aceleye gelmez bu işler saçmalama ondan sonrada neden mutsuz oluyoruz napalım diyorsunuz bu ne acele
28 oldum 6 yıldır istiyorum sizce de acele mi
Cevap
10Cevap
Yarın asaminan istemeye geliyoruz seni annene sor bakalim damat lazım mi 🙃
Bu durum sizi çok sıkıyor ve bunaltıyor. Bunu düşündükçe sizi daha fazla yıpratacak.
Özellikle 2 yıldır☹️
İsteğinizi bir türlü karşılık verip sizin mutlu olmanızı sağlayacak kimse yok. Belki de çevrenizde size destek olan dinleyen kimse bile yok.
Tam olarak bu o kadar çok söyledim evlenmek istediğim kimse bir yerlerine bile takmadi
Anlıyorum sizi konuşmak sohbet etmek ister misiniz?
Hemen evlenelim bence
Evlenip ne yapacaksın boş ver.
Kendi düzenin ve yuvan olacak
Kadın olsam evlenmek istemezdim. Her gece kocan seninle yatmak isteyecek o anlamda. Kadın bu durumdan bikiyor rahatsız oluyor.
Nasıl yani niye bikiyor ki
Kadın bir zamandan sonra her gün yapmaktan bıkmaz mi
Ben isterim
O değilde şahsen ben ilk evlenirsem sabah akşam eşimle hep yaparım. Zaten çok aşırı derecede istekli bir bireyin.
Yorucu olur sadece
Tatile çıkarım 2 3 ay maddi durumum da iyi. Hep yapardım beraber duş almak vb bir sürü şey yapardim.
çok mantıklı değil
Gemici olur mu
Tahmin ettiğim sebepten mi 🤔
Meslek ne
Artık aramana gerek yok 😃 Merhaba diyeyim mi
Bir cevabın yok mu 😃
Buldunmu damat adayi
Bulsam keşke
Ama nerdeee😓😩😩😩😥😢
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?