Kişilik & Karakter Aklınız mı duygunuz mu ağır basıyor sizde? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Bende orta Güncellemeler+1 yıl Süper soru👍 Aklınız mı duygunuz mu ağır basıyor sizde? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. benim ikisi de ağır basar yerine göre tamamen 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Duygularımı da dinliyorum mantığımı da. Ama son sözü mantığım söylüyor genelde. 1 0 Yorumla
Çağhan2734 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı. Duygularım beni tokatlasa da sonunda aklımın dediğini yapmaya başarıyorum ama ne kadar doğru olan yaptım deseniz de üzülüyorsunuz içiniz sızlıyor 0 0 Yorumla
lydiatttic Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Komple duygularimla hareket ediyorum aklimla hareket etmek icin fazla gencim🙏🏻🙏🏻 0 0 Yorumla
Masculine_Man Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl 5 yıl öncesine kadar Duygularım Ağır basıyordu Çok şükür artık aklım ile hareket ediyorum. 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Duygularım daha ağır basıyor diyebilirim 0 0 Yorumla
Epistemik Takip Et Bilge Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Ikisi de lazım fakat son demde akıl etkin olmalı. 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Aklım 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Süper soru 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. orta 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. 2 side 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Akıl tabiki akıl yoksa duygu boş 0 0 Yorumla
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 452 cevap paylaştı. Her şey duygu bende. 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Duygularım 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Aklım 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. duygum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
benim ikisi de ağır basar yerine göre tamamen
Duygularımı da dinliyorum mantığımı da. Ama son sözü mantığım söylüyor genelde.
Duygularım beni tokatlasa da sonunda aklımın dediğini yapmaya başarıyorum ama ne kadar doğru olan yaptım deseniz de üzülüyorsunuz içiniz sızlıyor
Komple duygularimla hareket ediyorum aklimla hareket etmek icin fazla gencim🙏🏻🙏🏻
5 yıl öncesine kadar Duygularım Ağır basıyordu Çok şükür artık aklım ile hareket ediyorum.
Duygularım daha ağır basıyor diyebilirim
Duygularım ağır basar
Ikisi de lazım fakat son demde akıl etkin olmalı.
Aklım
Süper soru
Aklım
Aklım önde
Aklım ağır basar
orta
2 side
Akıl tabiki akıl yoksa duygu boş
Her şey duygu bende.
Akıl
Mantigim
Duygularım