Kişilik & Karakter Sözsüz zamanlarınız oluyor mu? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Hiç bir şeyin konuşmadığı zamanlar.Vicdan. zaman. hal. Durum kısacası herşeyin sustugu zamanlar oluyor mu? Sözsüz zamanlarınız oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Evet oluyor bazen susuyorum söyleyecek çok şey varken değmiyor çünkü 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Detaydan sonra yorum yapamadım bazen öyle susuluyor ki tarifi yok.. 1 0 Yorumla
Metekan07 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Yine ben öncelikle bu tür çok berbat haber ve durumda olan kızlar var üzüldüm habere ama senden mesaj bekliyorum 0 1 Yorumla Metekan07 1 yıl Nerdesin yaa Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Genelde yatağa girince oluyor bu tür şeyler. Sözsüz zaman oluyor 0 1 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Anlıyorum 😐 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Insanların hiç ders çıkarmadığını görmek uzun uzun düşünmemi sağlıyor 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Üzücü gerçekten böyle aileler kaldı mi 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. bunlar ne biçim aile? 0 1 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl İnan ki türü şu an çok kalabalık Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. YUH !!! 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet oluyor bazen susuyorum söyleyecek çok şey varken değmiyor çünkü
Detaydan sonra yorum yapamadım bazen öyle susuluyor ki tarifi yok..
Yine ben öncelikle bu tür çok berbat haber ve durumda olan kızlar var üzüldüm habere ama senden mesaj bekliyorum
Nerdesin yaa
Genelde yatağa girince oluyor bu tür şeyler. Sözsüz zaman oluyor
Anlıyorum 😐
Insanların hiç ders çıkarmadığını görmek uzun uzun düşünmemi sağlıyor
Üzücü gerçekten böyle aileler kaldı mi
bunlar ne biçim aile?
İnan ki türü şu an çok kalabalık
Gözlerim doldu gerçekten yazıklar olsun
Oluyor elbette
Ne yazık ki
YUH !!!
Olmaz mı oluyor