Kimileri bu hayatta en çok konuştuklarının bedelini ödemekle mükellef olmuşken, sessiz bir çoğunluk var ki onlar da sessizliklerinin neticesinde ağır bedeller ödemişlerdir. Siz en çok hangisinin bedelini ödediniz?

Kimileri bu hayatta en çok konuştuklarının bedelini ödemekle mükellef olmuşken, sessiz bir çoğunluk var ki onlar da sessizliklerinin neticesinde ağır bedeller ödemişlerdir. Siz en çok hangisinin bedelini ödediniz?

Ben hep yerine göre davrandım. Yani duruma göre sustum veya konuştum, bu açıdan içimde hiç keşke yok ancak bu sorun yaşamadığım anlamına gelmiyor. İnsan elinden geleni yapsa bile kaderinde varsa o acıyı, üzüntüyü yaşıyor. Ben daha başka şeylerin bedelini ödedim, ödüyorum.
Ben susmuyorum içimde kalan bir söz yok rahatım ama söylediklerim karşımdakinin hoşuna gitmeyince cevap veremiyor. Anca kaçıyor...
en çok sustuklarımın bedelini ödedim her zaman.. bazen karşımda ki insan kırılmasın diye susarım ya da saygısızlık olmasın diye.. ama boşuna susuyormuşum
Ben ne olursa olsun susmam hiç bir şeyin bedelini ödemedim bana yapılan şeyin karşılığını misliyle her zaman vermiş ve verecek olan birisiyim.
Rica Ederim kardeşim. 🌿
Cevap
2Cevap
Sustuklarımın bedelini ödedim.. Hemde en ağır şekilde..
İçime attığım ne varsa içimi çürüttü.. Şimdiyse bedelini çürümüş yerleri temizlemeye çalışmakla ödüyorum. Konuşun, anlatın, yazın ya da her ne olursa bir şeyler yapın ama her şeyini içinize atmayın 🫂
Konuştuklarımın sanırım bir çoğu doğruşar söylenince hazmedemiyor bende sırf ayıp olmasın diye susamıyorum sonuçları oldu bitti gitti
İnsanlar amaç sız ve an lam sız ya şama
nın ver di ği yor gun luk ve bık kın lığı yaşıyorlar.
Yari yarıya her ikisinin de bedelini ödedim.
Sustuklarımın bedelini ödedim ama üstadım içimdeki volkan bir gün çok fena patlayacak gibi geliyor.
Konuştuğum için ödediğim bedelden asla pişman olmadım.. Aklım sustuklarımda..
Sustuklarımin bedelini çok ödedim şimdi konuşarak bedel ödüyorum büyük bir zevkle
Her ikisininde yeri ve zamanında bedelini ödedik ve ödettik.
Yanlis yerde konuşup, yanlış yerde sustuklarımin bedelini , hep susarak ödüyorum
Ben bedel ödedim mi diye düşünüyorum bulamadım ama genelde konuştuklarımın diyeyim.
Zaman geldi sustum, zaman geldi konuştum ama bedel ödenmesi konusunda emin değilim.
Sustuklarımın. Konuşsam çok şey söylerim ama nefes sayılı gerek yok
Bedelini ödediğim çok şey oldu en sonucunu en ağır olanı
Susmadığım için konuştuklarımın diyorum..
Sus tuklarim için bedel ödedim galba 🤔🤔
Fazla susup içime atmaktan hasta oldum.
İkisininde bedelini ödediğim anlar oldu
Sustuklarımın
Konuştuklarım
Konuştuklarımın
Sustuklarımın
İkisini de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?