Evet düşünüyorum. Zor bi insanım ve özellikle aile içinde uyum sağlamakta zorlandığım birçok şey oluyor. Böyle ortamlarda da çoğunluğa uyulmadığında kötü olan siz oluyorsunuz ve yaptığınız her şey, söylediğiniz her kelime onları rahatsız edebiliyor. Bu biraz da çevremdeki insanların bana göre anlamsız eylemlere anlam yüklemelerinden kaynaklanıyor. Onların rahatsız hissetmesi hoşuma gidiyor çünkü yaptığım spesifik olarak kötü hiçbir şey olmamış oluyor. Bu biraz kendi çizgimin ve kendi sınırlarım olduğunu da hissettiriyor açıkcası. Bu yüzden bazen birilerini rahatsız etmek iyidir. Bazen de mesela bazı arkadaş ortamlarında benden rahatsız olabilecek durumları bildiğim kişileri bile isteye rahatsız ediyorum. Çünkü bazen insanlar bazı şeyleri böyle durumlarda anlarlar. Dost acı söyler misali. Ancak bunu tabii ki de zorba bir şekilde yapmıyorum. Fikirlerim de bazen rahatsız edici olabiliyor çünkü bazı insanlar için. Tıpki benim de bazı insanlardan rahatsız olduğum gibi, çok doğal bir şey bu 🫠
Kimseyi rahatsız etdiyimi düşünmüyorum. Yapılan görüşleri üzerine alınıp küfürsüz olduğu halde görüşü kaldıran üyeler ve her görüşe atlayan bir grup... zekalı üye var burada. Özgürce yorum yapamıyoruz bu... zekalılar yüzünden. Algınıza çeki düzen verin. Her görüşe atlayıp , rahatsız etmeyin kimseyi sorularda ve ya özelden siz kimsenin umrunda değilsiniz.
Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
Hayır düşünmüyorum. ediyorsam da sorun onlardadır. çünkü kimseyi gidip rahatsız etmem ya da kötü davranmam. hatta biri rahatsız olduğunda mantıklı bir neden bulursam da düzeltirim davranışımı. ama ne yaparsak yapalım birilerini rahatsız ediyoruz hiç bir şey yapmadan
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Ben elimden geldiğince kendi kişisel zevklerim uğruna çevremdeki insanları rahatsız etmemeye çalışarak yaşıyorum. Bile isteye yaptığım bir durum yok kesinlikle bu konuda kafam çok rahat ama bazı insanları varlığım rahatsız ediyor doğrudur :D
Çok sık düşünüyorum bulunduğum her ortamda yaptığım her harekette acaba birilerinin gözü benim üzerimde mi, çok ses yapıyor muyum, rahatsızlık veriyor muyum, hakkımda ne düşünüyorlar diye sorgulamaktan çok yoruldum ve kendimi çok fazla kısıtlamak durumunda kalıyorum istemsizce.
Kendisini sütten çıkmış ak kaşık olarak görüp öyle satanları çok rahatsız ediyorum. Benden karakterlisi benden adamı yok diye boş yapan jokerleri çok rahatsız ediciyim. Âhımı alanları da ebediyen rahatsız ederim hiç af yok onlara kusura baksınlar ama kendi kusurlarına baksınlar 😃👍
Genelde evet, sivri dilli oldugum icin. Boyle tipler pek sevilmez ama ben yanimda her yaptigimi onaylayan vasifsizlardansa, beni elestiren, yeri geldiginde cesurca muhalefet eden, karakteri oturmus, sivri dilli birini tercih ederim😀
Ben kimseyi rahatsız etmem ve herkesin kendi düşüncesi kendinedir saygı duymak gerek kavga etmek değil, KS de bazı kişiler beni sebepsizce engelledi sebebi neydi hiç anlamadım
Düşündüğüm oluyor ama insanız. Bazen başkaları da beni rahatsız ediyor. Bu sanırım bir etki tepki meselesi.. Ben birini, biri diğerini rahatsız ede ede yaşıyoruz. Hayat🤷♀️
Evet dilimin kemiği yok.. Yalana dolana gelemediğim zaman insanların suratına tokat gibi çarptığım ve doğrucu davutluğumdan dolayı benden pek hoşlanmazlar..