Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar ayni ulkedeyiz diye kadinlar sizin maliniz degil. Biraz kendinizi gelistirin insan olmayi ogrenin once. Karsinizda insan var. Ananiza babaniza laf ettirmezsiniz ama kadinlara kaba davranmayi kendinize hak goruyosunuz. Once karsindaki insandan cekinceksin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
yabancı erkeklerine guzel demissiniz bana gorede yabancı kadınlar varken turk kadınlarına asla bakmam
Mantikli tabi
Hem siz istemiyorsunuz turk erkegi hem biz istemiyoruz bu gidisle acaba yabancılar bizi isticek mi
Bilemeyiz
evet maalesef öyleler her konuda mı kötü olur bi insan ya
Hayir bi de nasi nazlilar boyle seninle oynamaya calisiyolar falan seni alt etmeye calisiyolar.. cok korkunclar ya.. tipleri olsa hadi dicem tamam tolere edersin ama tipleri de yok
İngiliz erkekleri bunlara bin basar hem nazik kibar görgülü hem yakışıklı bunlar dağ ayısı dağ
🤣🤣🤣 gercekten.. ya ingilizi gectim pakiler bile daha adam bunlardan
boşuna en çok surilerle evlenen erkek değiller tam denklerini bulmuşlar
Kim surilerle evleniyo ingilizler mi
yok ya bizim türk kroları
İngilizler o kadar s4lak değil
Surilerle mi evleniolarmis hic bilmiorm
en çok gelin aldıkları ülke
Aman evlensinler ya tc erkegini napalim :ddd iyi yapiyolar
ayn bizim kızların başına bela olmasınlarda kime olursa olsunlar
🤭🤭
daha geçenlerde biri 2 yıldır kızı taciz ediyormuş defalarca şikayet etmesine rağmen bişi yapmamışlar kızın yüzünü boydan boya kesmiş en sonunda takıntılı psikopat bunlar
Ya bunlar yaratik... insan degiller. Bi de sevgi arabesk diye numara yapmalari yok mu yani sacmalik tamamen.
Nasi takip ediyomus siddet mi uygulamis onceden😨
evine gelip taşlıyormuş evi içki şişeleri fırlatıyormuş dışarı çıktığı zaman takip ediyormuş
Awk ya... ben polis olsam o adami kanun manun dinlemem doverim
adalette bu erkekleri koruyor hep
Cidden polis olsam hincimi da cikaririm boyle serefsizleri doverken :D win win
ay evet
Çirkinliği veya yakışıklı olmayı biz seçmedik. Tanrı seçti o yüzden erkekler yerine onu suçlayabilirsiniz
Nazli ve dag ayisi olmayi siz seciyonuz ama
Evet o bir tercih meselesi ona bir lafım yok. ama çirkinliği bir hata gibi lanse etmeniz garip.
Şu konuşmandan anladığım kadarıyla iq seviyen yüzünden düzgün erkeklerle denk gelmiyorsun.
Yoo yabancilarla anlasabiliorm tc erkegiyle problem var
Tamam.
Sen de tc erkegi ozetisin iste. tc kizlarina zorbaligi kendine hak gorenlerdensin.
:D bak yine iq seviyeni gösterdin, beni tanımadan konuştun. Bak bakalım cevaplarıma herhangi bir kıza zorbalık yapmış mıyım? Sadece senin gibi biriyle tartışmak istemedim.
Senin cevabini ben mi yazdim, okuman anlaman problemli heralde.
Yâ şu tc erķeği falan diyenler zamanında tek türkiyeyi çok mu seyretti 😂 istemsiz gülüyorum
Tek turkiye ne bilmiorm
Ülkeyi bölmeye çalışan te. Ist in yer aldığı saçma bir diziydi tc askeri tc erķeği falan diyince😂😂😂
Ilk defa senden duydum
Yaşın yetmiyor olabilir doğrudur :))
Zamanın da Osmanlının neden yabancı kadınlardan şehzade dünyaya getirdiklerini anladım türk kadını çirkef egolu adam sefere bile gidemez çenesi yüzünden
Türk kızları aşırı nazlı ve çirkin arap ve preslerden devam
Sizlwrden çıkanlar sizin gibi olur ne bekliyorsun 😉
Çirkinliği geç de geç olgunlasiyorkar
Olgunlasiyolar mi sence😝
Hayır ya oda şüpheli
Diyen tc kızı
Ne çirkinim ne de nazlı
Benimle de konuşabilirsin herşeyi
Sesli güldüm nnbvvcf
Çirkin mi 😂😂😂😂