Bunun için öncelikle kriterin beni çok iyi tanıyan biri olması.. İşin özü burdada çünkü.. benim nerede, nasıl, neden davrandığımı iyi bilen birinin bana değer vermesi ya da artık vermemesi bana koyar elbette.. çünkü beni ziyadesiyle tanıdığı için, bir yerde bir şeylerin ters gittiğini anlamış ve görmüş demektir.. Kimileri de vardır ki; varlığımdan haberdar bile olmazsa, asla kılını kıpırdatmadığım... çünkü bunların ne olduklarını ancak ben biliyorum.. uluortada herkese farklı davranıp, herkesin sadece göründüğü kısmıyla ilgili yorum yaptığı ve sadece görünen yüzüyle kalite standardını belirledi insanları ben bir çok yönlü gördüğüm için ara sıra böyle nutuk atmalara rastlayınca bir yandan gülesim geliyor diğer yandan midem bulanıyor..
Çok salladığım bir konu değil. Onlar bana değer verdi diye bende çoğalan, vermedi diye eksilen bir şey olmuyor. Kendi değerimin farkındayım. Benim birine verdiğim değerle de alakası olmuyor, benimle alakalı bir durum. Kendini hayatımda önemli bir şey sananlara aksini göstermişliğim var. İnsanların benim gözümden düşmemesi için çabalaması gerekiyor, hayatıma birilerini almam zor, aldıysam değer verdiysem ben onun hayatımdaki yerini zaten sağlam yapmışımdır. Bazı insanlar yerini yadırgar, yeri çatırdamaya başlar sonra gözümden düşünce bir daha aynı değeri toparlayıp veremiyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Değer verip vermemeleri açıkçası umurumda değil, kendi değerimin farkında olmak ve buna göre davranmak en temel prensibim zaten. Değer verdiğim insanların fikirlerini sorarsam belirtmelerini isterim ve samimi şekilde gösterişten uzak şekilde verilen değere saygı duyarım. Aksi halde yalakalıksa sezerim ve nefret ederim..
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Bir şey düşünmüyorum.. insanlara değer verdikçe o değerin kıymetini bilmiyorlar çoğu bu yüzden de zaten güvenmiyorum kimseye zaten Pek değerim yok de yok kimsenin gözünde..
İnsanlar hal ve davranışları ile değerlerini kendileri belirler aslında.. Ben kimsenin gözünden düşecek şekilde davranmadım davranmam da ama birisi benim gözümden düşüyorsa mutlaka çok çok önemli bir şeydir..
Her insan kendi değerini belirler. Birinin gözündeki değerim aslında çokta önemli değil. Önemli olan ben kendi değerimi biliyor muyum? Başkasının beni yüceltmesine veya kıymet bilmesine ihtiyacım yok.
İnsan kendi değerini yine kendi belirler. Saygın , güçlü ve asil bir duruş sergileyen her kişi daha değerli konuma layık görülür. Dolayısıyla insanların gözündeki değerimi düşünmekten çok benim kendi gözümde kendi değerimi düşünürüm hep.
En basitinden yayın yaptığım zaman 5 dk da olsa kısa sürede tanıdığım bir arkadaşım vardı. Reelde görüşsek bile onun verdiği değer paha Biçilemez 😊en basitinden seninde annen çok çok güzel sende çok güzel yetistirilmissin canım arkadaşım 🌸demesi 🌹huzur verdiren kişiler olsun hayatınızda
İnsanların gözündeki değeri kendimiz belirler biçeriz. Açıkçası birilerinin bana değer verip vermemesi de zerre umurumda olmaz. Kendi değer verdiğim kişilerin bana değer vermesi yeterli olur ki bunların başında annem ve babam gelir. Ailem ve çevrem tarafından sevilen, sayılan ve değer gören biriyim bunlar benim için kâfi.