Kanka birbirimize yardımcı olup fikir alış verişi yaparız kaç aydır ne tamam onu düşünüyorum aile desen reddeder iş vermezler zorunlu fuhuşa sürükleniriz ama bu türlü de zor yani iki ucu da boklu değnek ne yapsak bilmiyorum
Güzel yaa bence istediğim rengi giyebilirim çüküm kalkıyor iniyor derdim yok makyaj yapıp eğlenebilirim alışveriş yapmaktan zevk alabilirim askere gitme derdi yok evi geçindirme derdide yok temizlik yapma derdi var ama sonra işim bitince dizimi açıp oturabilirim regl derdimde var ama her regl olduğumda amaaann s. ktir et kız olmak mükemmel diyorum kendime 😃😃
Her gün tıraş olma derdimde yok ve istediğim zaman rahat bi şekilde ağlayabilirim ve toplum içinde aaaaa çok güzeeeelll diye rahatça çığlık atabilirim kıllı olma derdimde yok sünnet derdimde yok elbise etekte giyebiliryorum bunlar sayesinde her zaman "Allahtan kızım" diyorum 😃😃😃😃
Erkek olmanında avantajları var aslında çocuk doğurma derdi yok her ay regl olma derdi yok göğüslerin büyük olma derdi yok giyinmene karışmıyolar ama bide çok rezil birşeyi var hadi amcalara göster diye bişey var ve çüklü olmak vs vs öyle şeyler işte ve evi geçindirip üstüne üstlük askere gidiyosun sevgilin oluncada trip yiyosun buraları kötü işte ben bunları biliyorum sadece
Sana kız olmanın zorluklarınıda söyliyim tacize uğrama riski doğum sancısı her ay regl adet yani çocuklarına bakma derdi ev temizliği yapma kocandan şiddet görme ağda yapma derdi 9 ay karnında bebek taşımak geceleri sokağa çıkamamak yoksa erkekler bize y. vşar açık giyiniyosun diye ailenden baskı görme seni kapanmak için zorlanmaları giyimine karışmaları oooo... Ama yinede memnunum 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tabiii ki gadası
Ne güzel
Hayatindan kendisinden memnun degilim kadın olsam hayatım bundan daha iyi olur muydu diye düşünüyorum sadece yoksa bir sorun yok
Olur muydu?
Bunu bilemezsin 1 saniye sonra ne olacağını bilemiyorsun
Tahminin ne
Ben memnunum ya. Ama karşı tarafı merak ediyorum. Sürekli değil ama böyle 1 haftalığına falan degiştirme şansım olsa denerdim 😁
Nesini merak ediyorsun ben söyleyim 😃
Memnun olmadgm zamanlar oluyor ama evet memnunum ( toplumun kadınlara dayattg baskilar ve saçma şeyler oldgnda memnun olmuyorm)
Toplumun erkeklere dayattıkları da var
Ondan arttı ya cinsiyet desgtirmeler
Ve kadına daha çok baskı uyguluyorlar bu ülkede
Evet bende değiştirmek istiyorum ya bunaldım iyice
Şehir değiştirmek mi bu ya 😄
Keşke o kadar kolay olsa 😄
Memnunum çok şükür senin gibi a*hmak değilim ☺️
Isyanim yok ama fark etmezdi gibi, su anda mutluyum, karsi cins olsamda ayni olurdu. Ama daha güçlü olabilmek için erkek olmak isteyebilirdim.
Güçlü olup ne yapacaksın?
Sevdiklerimi daha iyi koruyabilirim, hem mental olarak daha güçlü olabilirim hem fiziksel.
Çok fark etmiyor ki senin korunamadığını bende koruyamam yani senden daha güçlü olmama rağmen
Olsun
Teknik öğren aradaki farkı kapatırsın
Dövüs sanatlarindan mi bahsediyorsunuz, ben iyiym mutluyum su an ki halimden sadece bir seçenegim olsa güzel olabilirdi demek istedim.
Kanka aynı durumdayız galiba istersen ulaş bana
Ulaşıp ne yapacaz? 😃
Kanka birbirimize yardımcı olup fikir alış verişi yaparız kaç aydır ne tamam onu düşünüyorum aile desen reddeder iş vermezler zorunlu fuhuşa sürükleniriz ama bu türlü de zor yani iki ucu da boklu değnek ne yapsak bilmiyorum
Ayda 1 kere keşke erkek olsaydım dediğim oluyor..
Ama memnunum evet.
Adet olunca mı
Evt.
Onu bende istemezdim
Allahtan kız olmuşum
Neden 😃
Seviyorum işte :)
Çok mu güzel kız olmak 😃
Güzel yaa bence istediğim rengi giyebilirim çüküm kalkıyor iniyor derdim yok makyaj yapıp eğlenebilirim alışveriş yapmaktan zevk alabilirim askere gitme derdi yok evi geçindirme derdide yok temizlik yapma derdi var ama sonra işim bitince dizimi açıp oturabilirim regl derdimde var ama her regl olduğumda amaaann s. ktir et kız olmak mükemmel diyorum kendime 😃😃
İlk defa bu kadar dürüst bir kız gördüm bu sitede 😃
Her gün tıraş olma derdimde yok ve istediğim zaman rahat bi şekilde ağlayabilirim ve toplum içinde aaaaa çok güzeeeelll diye rahatça çığlık atabilirim kıllı olma derdimde yok sünnet derdimde yok elbise etekte giyebiliryorum bunlar sayesinde her zaman "Allahtan kızım" diyorum 😃😃😃😃
Kıskandım valla ya
Şans işte yaa 😃😃
Evet ya çok şanslısınız gerçekten, şimdi kiz olayım desem gene sizin gibi olamam
Erkek olmanında avantajları var aslında çocuk doğurma derdi yok her ay regl olma derdi yok göğüslerin büyük olma derdi yok giyinmene karışmıyolar ama bide çok rezil birşeyi var hadi amcalara göster diye bişey var ve çüklü olmak vs vs öyle şeyler işte ve evi geçindirip üstüne üstlük askere gidiyosun sevgilin oluncada trip yiyosun buraları kötü işte ben bunları biliyorum sadece
Geceleri sokağa çıkadabilirin tacize uğrama derdinde yok mesela
Ama erkek olmak nasıl bir duygu bunuda merak ediyorum ama yinede kız olmayı seviyorum dünyaya yeniden gelsem yine olurum valla yaa 😃😃
Değişiklik hadi sende öğrenmiş olursun 😃 ama baya biliyorsun gerçi
Erkek olmanın kötü yanlarını daha fazla biliyorum nedense
Ama erkek olsaydım yinede memnun olurdum ama kız olarak kalmayı tercih ederim erkek olmayı merak etsemde 😃
Emin ol hiç memnun olmazdın hiç güzel değil
Sana kız olmanın zorluklarınıda söyliyim tacize uğrama riski doğum sancısı her ay regl adet yani çocuklarına bakma derdi ev temizliği yapma kocandan şiddet görme ağda yapma derdi 9 ay karnında bebek taşımak geceleri sokağa çıkamamak yoksa erkekler bize y. vşar açık giyiniyosun diye ailenden baskı görme seni kapanmak için zorlanmaları giyimine karışmaları oooo... Ama yinede memnunum 😂
Sen neden memnun değilsin ki? Erkek olmak neden sana göre kötü?
Bu saydıklarının çoğuna ben okeyim, tacize uğramamak içinde dikkat ederim yani o kadar yoksa çocuk doğurmak anne olmak falan isterim yani
Erkek olmak çok zor ya
Kız olmakta çok zor başka hesaptan yazıyorum
Düşünüyorum bence erkeklere kıyasla zor bir yanı yok yani
Asla değilim
O belli oluyor 😃 neden peki?
Erkek bedenine hapsedilmiş bir kadınım çünkü
Zor olmalı
memnunum
Ne güzel ben değilim ya sizi kıskanıyorum 😃
Niye memnun değilsin
Sevmiyorum
Neden kadinsi misin yoksa