Kişilik & Karakter Siz neyi hakkettiniz? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Hepinix ben bunu hakketmedim dersiniz ya? Hakkettiğiniz nedir peki? Siz neyi hakkettiniz? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. ben sevilmeyi hak etmiştim.. mutlu olmayı hak etmiştim değer görmeyi hak etmiştim. ama olmadı hiç biri 1 0 Yorumla
Locussolus Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Belli hüsranlar karşısında yola gelmeyen insanlar vardır. Yola gelmezler çünkü tatminleri fazlasıyla net tasavvur edilmiştir. 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yaşadığım hayatı hakettim. Ne varsa kendi seçimimdir. İyisiyle kötüsüyle pişman değilim. 1 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Hayatta yaşadığım ne varsa hepsi benim seçimimdi, hak ettigimi yaşadım.😂 1 0 Yorumla
Topunuzun Takip Et Xper 5 Yaş: 108 +1 yıl Tam karar vermeedim şimdi bak birden sorunca hani :D :D 1 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Köşkler saraylar. 😁 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bazen bana müstehakta derim 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yalnızlığı 😇 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Yalnızlığı hakettim. 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Her şeyi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
ben sevilmeyi hak etmiştim.. mutlu olmayı hak etmiştim değer görmeyi hak etmiştim. ama olmadı hiç biri
Belli hüsranlar karşısında yola gelmeyen insanlar vardır. Yola gelmezler çünkü tatminleri fazlasıyla net tasavvur edilmiştir.
Yaşadığım hayatı hakettim. Ne varsa kendi seçimimdir. İyisiyle kötüsüyle pişman değilim.
Hayatta yaşadığım ne varsa hepsi benim seçimimdi, hak ettigimi yaşadım.😂
Tam karar vermeedim şimdi bak birden sorunca hani :D :D
Köşkler saraylar. 😁
Bazen bana müstehakta derim
Yalnızlığı 😇
kafani yorma
Yalnızlığı hakettim.
Her şeyi
Aldatılmayı