1. anksiyete
2. Baba problemleri (love hate situation)
3. Aile hayatim problemli geciyor ara ara
4. Okul’u bosluyorum
5. Tumor’e sahip olabilirim, sonuc bekliyorum
6. Psikologa randevu aldlm
7. Yinede herseye sukur ediyorum arkadaslar
Hadi sira sizde
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yazacak mecalim bile kalmamış sorunlarımı ama şan boool şifalar ve boolca huzur diliyorum en kısa sürede
ay cok sagol bende sana bol bol huzur yolluyorum
❤🙏🏼🙏🏼
1. Anksiyete 2. Sevgili tarafından terkedilme 3. Baba tarafından baskı ve sözlü şiddete maruz kalma 4. Yetersiz hissetme 5. Psikologa gitmedim 6. Ailemle aram iyi değil 7. Ölümü bekliyorum
benzeriz, bende yeni randevu aldim sende al valla yoksa biz deliririz
Akıllı olunca bişey değişmiyor delirmek en güzeli boş ver herkes akilliysa bir farkım olsun
Benim hayatım öyle psikologla falan düzelmez
psikolog hayatini degil senin bakis acilarini degistirir ve en sagliksiz ortamda bile etkilenmemenizi saglayabilir eger iyi bir psikologsa
Yemisim psikologunu ya s*kerim bu hayatı yaşamak istemiyorum zaten
Ksuura bakmayın abi yükseldim ama çok doluyum
Ani*
evet anliyorum seni, lutfen yardim ara. buna motivasyonun olmadigini anliyorum ve destek bile istemediginide, ama tekrar enerjini ve hayata olan hevesini kazanabilirsin. ben Allaha dua ettigim cok oldu olmek istiyorum, yarin var olmak istemiyorum diye. Ama butun dertlerimin icinde kendime bi umut yarattim ve bir sekilde cukurumdan cikarttim kendimi. Ve asla kimsenin seni bi cukurdan cikarmasini bekleme, kendin tirmanicaksin, ne kadar canin istemesede buna motivasyonun yoksada, en cok kendin kendine yardimci olmalisin. hayatin zorluklarini kabul edip olumu beklemek degil cozum, kendin icin savasmak. ve bu soylenildigi kadar kolay degil biliyorum, oyuzden destege ihtiyacin olabilir. banada yazabilirsin konusmak istersen eger.
Bana mesajdan yardımcı olabilir misin peki daha uzun ayrıntılı konuşurum sanırım buna çok ihtiyacım var
evet istek attim
Bunları senmi yaşıyorsun? Sen de peygamber sabrı var 👏
Sukurler olsun, insanlar neler neler yasiyor herkese sabir diliyorum ben
Allah sabır versin elhamdülillahi åle külli hal. İslam üzere olan her halimize Hamd olsun.
Allah yardımcın olsun
Amin
Allah yardimcin olsn
sagol canim
Soloyu aşıp nasıl soru paylaştın
anlamadim solo ne demek oluyor bu durumda
Reklam varya
ben gormuyorum reklami dbjdkd
O niye
Geçmiş olsun
Hiç biri
Pek bir derdim yok
neguzel hep boyle kalirsin ins
İyi düşün reis Türkiye’de yaşıyorsan illa vardır
@Duygusalmrt tek derdim o yaşlı insanların hallerini gördükçe aşırı üzüntü duymam. Psikolojim bozuluyor onların çaresiz hallerini gördükçe. İçim cızlıyor
:(