Evet kötü şeyler yaşamış olabilirim ama ben neden ölüyorum ya.. 😅 Bana kötü şeyler yaşayan ölsün.. Daha çok gencim.. Yaşayacağım çok güzel günler var.. 😅 Benim ölmemi isteyen varsa kendi ölebilir.. 😅
Ben uzun dönem gerçekten bizi leyleklerin getirdiğini sanıyordum ya. Öğrendiğimde hem bana nasıl bu kadar yıl yalan söylenildiği, hemde nasıl böyle şeyler yapılabildiğinin şokunu yaşamıştım. Annemlere 1 hafta falan tripli konuşmuştum ne alakaysa 😂
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Bilmek değil aslında ama ben zaten şu an yaşamak istemezdim.. hayat yeterince yordu beni zaten. gerçekleri bilmek her zaman iyi bir şeydir. yalanla mutlu olmaktansa
Oooouww , sana bir tane Antep bedduası söyleyeyim öyleyse " canının ciğerinin derdine yatasın" yani o kadar düşkün hale gelesin ki sadece kendi canının ağrılarından başka bir şey düşünemeyesin
Anlamak istemediğim, keşke anlamasaydım dediğim çok şey oldu. Anlamamak elde değil, kırılmak o kadar basit ki. Kıran için sadece bir eşya, kırılansa tüm, bütün bir varlık. Belki de çok ince düşünüyorum 😄