Kişilik & Karakter Geride kalan belki de bunları hak etmistir değil mi? Sözden alıntı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor sözü alıp eklemem😂😂bence resim ile çok güzel bir ikili oldu...Teşekkür ederim sözü paylaşan kişi için🙏🏻 Geride kalan belki de bunları hak etmistir değil mi? Sözden alıntı? Cevapla Resim Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir tabi ki de 1 0 Yorumla
Sniper3927 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzel ikili güzel fikir kim yapmışsa ellerine sağlık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏻 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sende masallah full yeteneksin he😎🧿 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim efenim😊 Yorumla Kırmızı8 +1 yıl 🥳🥳🥳😉😎 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Bahşiş hesaptan tatlıdır 😂 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha sen seviyon para😂 Yorumla perlamare +1 yıl Yok ben baldız yazmıştım da bahşiş olarak düzeltmiş , yoksa parayla işim olmaz hshshs Yorumla Soran +1 yıl Hxhdh senin klavyen bile başka söylüyor. Sana nasıl inanalım 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kişiye göre değişir tabi ki de
Güzel ikili güzel fikir kim yapmışsa ellerine sağlık
Teşekkür ederim 🙏🏻
Sende masallah full yeteneksin he😎🧿
Teşekkür ederim efenim😊
🥳🥳🥳😉😎
Bahşiş hesaptan tatlıdır 😂
Hahaha sen seviyon para😂
Yok ben baldız yazmıştım da bahşiş olarak düzeltmiş , yoksa parayla işim olmaz hshshs
Hxhdh senin klavyen bile başka söylüyor. Sana nasıl inanalım 😂😂
Tamam