Güncellemeler
+1 yıl
Böyle olmayanlar kavgadan korkanlar ölmekten korkanlar bana bayan gibi geliyor açıkçası bayanlar da bence böyle erkeklerle bileikte olmak istemez
Güncellemeler
+1 yıl
Herkesin canı maşallah çok tatlı herkes yaşamayı çok seviyor ne güzel Vok saçma Erkek gibi davranmadiktsn sonra yaşamanın bir anlami yok bunu anlamak lazım gurur onur onemli şeyler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben ölmekten korkmam hatta şu an istiyorum
Her insan ölümden korkar gadası
Erkek ler korkmaz korkuyorsa travesti olmayı düşünsun çünkü artık erkek sayılmaz
Ölüm umrumda değil ama durduk yere ölümden korkmuyorum kafasıyla elinde silah olan adamın üstüne koşmam! Ha çatışma olur eyvallah ama diğeri a"tallık!
Ben koşarım kosmayan erkek erkeklik onhrunu eziyor demektir. Erkeklik onurum ezik bir şekilde yaşamaktansa hicyasamam daha iyi
Mesela benin avradina bir keko laf attı sen sessiz mi kalacan
Bu şekilde hiç sevgili yapaman zaten
La o anlamda değil sırf cesurum kafasında durduk yere silahlı olan birinin üstüne gidilmez. Ha laf atar vs orası ayrı
tamamen katılıyorum ben kadın olduğum halde gözümü bile kırpmam bazı şeyler için polyannacılık oynamak saçma
Bravo
Zaten bana karşı çıkanlar da lgbt üyeleri
Geceleri yatmadan kurtlar vadisi izlemeyi bırak. Onun yerine sütünü içip uyup sakince
Süt derken
TSK askerleri de korksa ölmekten PKK bizi ele geçirir işgal ederdi erkekler erkeklik yapmalı bu yuzbinlerce yıldır böyle yuzbinlerce yoldi erkeklerin görevi tehditlerden Korunmak.
Nerden şu çıkıyor şu tipler ya. Elinde kılıçla diriliş ertuğrul izleyen dayılara katıl, iyi anlaşırsınız
Gerçekten gidip başkalarıyla tartışır mısın lütfen😄 8 yaşındaki biriyle tartışmak istemiyorum
8 yaşında olan ölmekten korkan süt cocuklari onlar 8 yaşında kalmış hatta 8 bile değil 4-5 .
IŞİD korkmuyor PKK korkmuyor canlı bomba oluyor yeri geliyor. Biz niye korkacaz.
ölmekten korkmak cinsiyetle alakası yok
Erkeklerin görevi tehditlerden korumak. Yuzbinyildir erkekler biseyleri savaşarak ölerek veya öldürülerek sahip oluyor bu böyle.
hep ondan savaş oluyor işte ödlek olsun daha iyi
PKK korkmuyor ben niye korkayim eğer gozlugum olmadaydi asker olurdum gider savasirdim zaten ölmek istiyorum bari şehit olarak olur cennete giderdim
ödlek olmadığı için başa bela oluyonuz işte
Her ınsan olumden korkar bu gayet normal
Erkekler korkmaz sen geylerle sevgili olma