Kişilik & Karakter İnsan evli olupta eşini nasıl aldatır anlam veremiyorum ben gericimiyim sizce? Hakan5581 Takip Et Yoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Cehennem ne kötü bir yer insan orayı kazanmak için elinden geleni yapıyor. Güncellemeler+1 yıl Bu sitede'de böyle insanlar var mı? olmazmı heryer de var dimi. İnsan evli olupta eşini nasıl aldatır anlam veremiyorum ben gericimiyim sizce? Cevapla Aldatma Soruları Evlilik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Karaktersizler çünkü 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Bende anlamıyorum, aldatıp bunu meşrulastirmak ayrı 😏😏 1 1 Yorumla Hakan5581 +1 yıl Aynen ne yazıktır ki Türkiye bu konuda kendini aştı. Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Çevre baskısından evlenirsen olacağı bu. Evlenmek için evlenen çok. 1 1 Yorumla Hakan5581 +1 yıl Çok haklısın kardeşim. Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aklı olan aldatmaz zaten aldatanlarda bi zeka geriliği de olabilir. d 0 1 Yorumla Hakan5581 +1 yıl Doğru ben gerici değilim benimle aynı fikirde olan insanları görünce çok mutlu oluyorum. Yorumla
Yağmurrumsuu Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl O. c olunca öyle oluyor 0 3 Yorumla Hakan5581 +1 yıl Karakter bozukluğu anasının katkısı yoktur bence anneler e laf etmesek lütfen ... Yorumla Yağmurrumsuu +1 yıl Her türlü küfürü hak ediyor aldatan Yorumla Hakan5581 +1 yıl Şahsına evet. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Karaktersizler çünkü
Bende anlamıyorum, aldatıp bunu meşrulastirmak ayrı 😏😏
Aynen ne yazıktır ki Türkiye bu konuda kendini aştı.
Çevre baskısından evlenirsen olacağı bu. Evlenmek için evlenen çok.
Çok haklısın kardeşim.
Aklı olan aldatmaz zaten aldatanlarda bi zeka geriliği de olabilir. d
Doğru ben gerici değilim benimle aynı fikirde olan insanları görünce çok mutlu oluyorum.
O. c olunca öyle oluyor
Karakter bozukluğu anasının katkısı yoktur bence anneler e laf etmesek lütfen ...
Her türlü küfürü hak ediyor aldatan
Şahsına evet.
Gayet doğrusun
olur
Ne olur?