Kişilik & Karakter Kimler ayakta napıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor evet arkadaşlar sahur yaklaşıyor kimler ayakta napıyorsunuz? Azıcık sohbet edelim enerjim fena yüksek Güncellemeler+1 yıl Toplanın koçlarım Güncellemeler+1 yıl Ohoooooo Kimler ayakta napıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. KS de soru cevaplıyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Cevapla bakalım 😂 Yorumla
Savaş__ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Uykum var ama sahura uyanırsam uyanamam 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Sahuru bekle Yorumla Savaş__ +1 yıl Bekliyorum Yorumla Soran +1 yıl Allah kabul etsin Yorumla Savaş__ +1 yıl Eyvallah kardeş senin de Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah sağolasınnn Yorumla
Dikeydüşüş Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kimler ayakta çiş yapıyor diye okudum soruyu. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Dikeydüşüş +1 yıl Bu saate algı kapanıyor Yorumla Soran +1 yıl Canın sağolsun çiş yapanların bol olsun Yorumla Dikeydüşüş +1 yıl Yeni yaptım almayayım Yorumla Soran +1 yıl Hep yap birader en azından böbrekler berrak olur 🤣 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Tavanla bakışma seansındayım. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Anlıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ayakta değilim uzanıyom dkekcekdkdk 3 46 Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne peki oğlum niye ters yapıyosun Yorumla Soran +1 yıl Ters yapmadım anladım anlamında dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Enerjik insan böyle kısa ve ters cevaplar vermez hacı kandırdın bizi Yorumla Soran +1 yıl Kandırmadım gerçekten enerjim fazla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman kısa kısa yazma Yorumla Soran +1 yıl Uykun yok mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yooook ne uykusu Yorumla Soran +1 yıl Oruç tutuyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yed Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yes* Yorumla Soran +1 yıl Allah kabul etsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen peki Yorumla Soran +1 yıl Tutuyorum insan dinleniyor hem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzellll Allah kabul etsinn Yorumla Soran +1 yıl Cümlemizin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aminnn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kıskandım ama Yorumla Soran +1 yıl Neler yapıyorsun ramazan vakti uyuyarak oruç tutulmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl üniversiteye falan gidiyom da kıskandım Yorumla Soran +1 yıl Neden kıskandın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşağıdaki kızla samimi oldun dkdkxkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kafamda “Ben Olmalıydım” çalıyo ah ah :( Yorumla Soran +1 yıl O kızı mı kıskandın 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Üniversite ne okuyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kıskandım tabi… Yorumla Soran +1 yıl Bak bak hemen kıskandı 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalbim kırıldı… Yorumla Soran +1 yıl Senlede sohbet ediyoruz işte 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Kıyamam senin kalbine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ediyon da onla da ediyon olmuyo Yorumla Soran +1 yıl Gizlilikten çık yazayım hadi sadece senle konuşayım tamam kıskanma 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız sana öcü muamelesi yapıyor sen ona hala yazıyon ya yazma ona Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çktm Yorumla Soran +1 yıl Tamam yazmıyorum Yorumla Soran +1 yıl İstek attım sana Yorumla gölgedeyürüyenkız +1 yıl Ahajahhahahahahahha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Komik olan ne ablacım Yorumla gölgedeyürüyenkız +1 yıl Knk sakin oll senin tamam bişi demedim 😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşuyoruz zaten evet Yorumla Soran +1 yıl @gölgedeyürüyenkız ablacım o gülüş benimkinden beter Yorumla gölgedeyürüyenkız +1 yıl Keyifli sohbetler 🤌 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Puhahaha zort olmul Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keyifli ve romantik canım hadi iyi geceler Yorumla Soran +1 yıl @gölgedeyürüyenkız çok teşekkürler Yorumla
DonKişot007 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Kek yapıyorum. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bizede ayır Yorumla DonKişot007 +1 yıl Yanmazsa sözüm olsun. Yorumla Soran +1 yıl Sağolasın afiyet olsun Yorumla DonKişot007 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
gölgedeyürüyenkız Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Ayakta değilm. 1 16 Yorumla Soran +1 yıl Neyse Yorumla gölgedeyürüyenkız +1 yıl 😏 Yorumla Soran +1 yıl 👻 Yorumla gölgedeyürüyenkız +1 yıl 🧟...💀 Yorumla Soran +1 yıl Töbe töbe mübarek aylarda Yorumla gölgedeyürüyenkız +1 yıl Ramazan'da güzeldir 🪦 mübarek ay ya Yorumla Soran +1 yıl Sesli güldüm Yorumla gölgedeyürüyenkız +1 yıl Harbi mi Yorumla Soran +1 yıl Evet duymadın mı Yorumla gölgedeyürüyenkız +1 yıl Ya bi ses duydum ama korktum hiç oralı olmadım korkunç bir kahkahaydı hatta doğruyu söylemek gerekirse kulaklarımı kapatarak o sesi duymayı engelledim... Yorumla Soran +1 yıl O kadarda değil be abart 🤣🤣🤣🤣 Yorumla gölgedeyürüyenkız +1 yıl ⚰️...🧟...💀...🪦...👺Lütfen bir daha kahkaha atma beni korkutmaya hakkın yok!. Yorumla Soran +1 yıl Selenayı çağır 🤣🤣🤣 Yorumla gölgedeyürüyenkız +1 yıl Hadesi severim Yorumla Soran +1 yıl Hadesi çağırma şekli vardı koltuk altından Yorumla gölgedeyürüyenkız +1 yıl Hatırlamıyorum öyle bi sahne bulup at Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yatıyorum 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Anca yatın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Napıyım Yorumla Soran +1 yıl Gez dolaş biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu saatte Yorumla Soran +1 yıl He ne olucak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gidilcek yerler uzak Yorumla Soran +1 yıl Bir yol bulalım dünyadan uzakkkkk Yorumla Soran +1 yıl https://youtu.be/5z-j3_J30rg?si=d7KzAeBJQdbV1IkW Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dinlemek istemiyorum git başımdan Yorumla Soran +1 yıl Ulan şarkı aklıma geldi yolladım gelmişsin yorumuma yazmışsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzatma Yorumla Soran +1 yıl Yürü git yazma Yorumla
eylulbulemkarabaş Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl ders çalışıyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çalış bakalım Yorumla
pinkcivcivv Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Ben ama uykum var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Uyu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
KS de soru cevaplıyorum
Cevapla bakalım 😂
Uykum var ama sahura uyanırsam uyanamam
Sahuru bekle
Bekliyorum
Allah kabul etsin
Eyvallah kardeş senin de
Eyvallah sağolasınnn
Kimler ayakta çiş yapıyor diye okudum soruyu.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bu saate algı kapanıyor
Canın sağolsun çiş yapanların bol olsun
Yeni yaptım almayayım
Hep yap birader en azından böbrekler berrak olur 🤣
Tavanla bakışma seansındayım.
Anlıyorum
Ayakta değilim uzanıyom dkekcekdkdk
Peki
Ne peki oğlum niye ters yapıyosun
Ters yapmadım anladım anlamında dedim
Enerjik insan böyle kısa ve ters cevaplar vermez hacı kandırdın bizi
Kandırmadım gerçekten enerjim fazla
O zaman kısa kısa yazma
Uykun yok mu
Yooook ne uykusu
Oruç tutuyor musun
Yed
Yes*
Allah kabul etsin
Amin
Sen peki
Tutuyorum insan dinleniyor hem
Ne güzellll Allah kabul etsinn
Cümlemizin
Aminnn
Kıskandım ama
Neler yapıyorsun ramazan vakti uyuyarak oruç tutulmaz
üniversiteye falan gidiyom da kıskandım
Neden kıskandın
Aşağıdaki kızla samimi oldun dkdkxkd
Kafamda “Ben Olmalıydım” çalıyo ah ah :(
O kızı mı kıskandın 🤣🤣🤣🤣
Üniversite ne okuyosun
Kıskandım tabi…
Bak bak hemen kıskandı 🤣
Kalbim kırıldı…
Senlede sohbet ediyoruz işte 🤣🤣🤣🤣
Kıyamam senin kalbine
Ediyon da onla da ediyon olmuyo
Gizlilikten çık yazayım hadi sadece senle konuşayım tamam kıskanma 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kız sana öcü muamelesi yapıyor sen ona hala yazıyon ya yazma ona
Çktm
Tamam yazmıyorum
İstek attım sana
Ahajahhahahahahahha
Komik olan ne ablacım
Knk sakin oll senin tamam bişi demedim 😔
Konuşuyoruz zaten evet
@gölgedeyürüyenkız ablacım o gülüş benimkinden beter
Keyifli sohbetler 🤌
Puhahaha zort olmul
Keyifli ve romantik canım hadi iyi geceler
@gölgedeyürüyenkız çok teşekkürler
Kek yapıyorum.
Bizede ayır
Yanmazsa sözüm olsun.
Sağolasın afiyet olsun
Teşekkür ederim
Ayakta değilm.
Neyse
😏
👻
🧟...💀
Töbe töbe mübarek aylarda
Ramazan'da güzeldir 🪦 mübarek ay ya
Sesli güldüm
Harbi mi
Evet duymadın mı
Ya bi ses duydum ama korktum hiç oralı olmadım korkunç bir kahkahaydı hatta doğruyu söylemek gerekirse kulaklarımı kapatarak o sesi duymayı engelledim...
O kadarda değil be abart 🤣🤣🤣🤣
⚰️...🧟...💀...🪦...👺
Lütfen bir daha kahkaha atma beni korkutmaya hakkın yok!.
Selenayı çağır 🤣🤣🤣
Hadesi severim
Hadesi çağırma şekli vardı koltuk altından
Hatırlamıyorum öyle bi sahne bulup at
Yatıyorum
Anca yatın
Napıyım
Gez dolaş biraz
Bu saatte
He ne olucak
Gidilcek yerler uzak
Bir yol bulalım dünyadan uzakkkkk